Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenske košarkarice polepšale dan otrokom v bolnišnici

Slovenske košarkarice se zadnje mesece intenzivno pripravljajo na svoj prvi nastop na evropskem prvenstvu, ki bo med 16. in 25. junijem potekalo na Češkem. Med pripravami so si vzele čas tudi za prav poseben obisk in s pomočjo podjetja Spar Slovenija včeraj razveselile otroke na Kliniki za pediatrijo Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

Kako huda je poškodba Sandre Piršič?

Slovenska ženska reprezentanca je na včerajšnji šesti pripravljalni tekmi vknjižila še šesto zmago, tudi izbrano vrsto Hrvaške pa je premagala brez poškodovane Sandre Piršič.

VIDEO: Slovenkam niso bile kos niti Hrvatice

slovenijaŽenska članska reprezentanca je odigrala zadnjo pripravljalno tekmo na domačih tleh pred odhodom na evropsko prvenstvo. Slovenke so se v Celju pomerile z izbrano vrsto Hrvaške in jo odpravile s 77:50.

Američanka tudi uradno postala Slovenka!

shanteAmeriška košarkarica Shante Evans je dobila zeleno luč za nastop v dresu slovenske reprezentance, kar pomeni, da bo selektor Damir Grgić nanjo lahko računal tudi na prihajajočem evropskem prvenstvu.

Slovenke zadnjič pred domačimi navijači

sovenŽenska članska reprezentanca bo danes odigrala zadnjo pripravljalno tekmo na domačih tleh pred odhodom na evropsko prvenstvo. V Celju se bo pomerila z izbrano vrsto Hrvaške, ki na Češkem ne bo nastopila.

FIBA Slovenijo postavila na 3. mesto!

Mednarodna košarkarska zveza budno spremlja priprave vseh 16 ženskih reprezentanc, ki bodo 16. junija pričele s tekmovanjem na evropskem prvenstvu na Češkem.

Več člankov...

Iskalnik