Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Celjanke odpihnile Zagrebčanke

Cinkarna Celje se v regionalni ligi WABA znova pelje po zmagovalnih tirnicah. Aktualne prvakinje so v 4. kolu končnice gostile Trešnjevko 2009 in jo odpravile z visoko razliko 34 točk (86:52).

Regionalne prvakinje po vrnitev na zmagovalna pota

Košarkarice Cinkarne Celja bodo v sredo ob 19. uri nastopile na tekmi 4. kola končnice regionalne lige WABA. V Celje prvič v letošnji sezoni prihaja zagrebška Trešnjevka 2009.

Celjanke z zmago nad Kranjčankami potrdile osvojitev 1. mesta

Trinajsto in s tem predzadnje kolo državnega prvenstva za članske košarkarice je najbolj zaznamoval derbi najuspešnejših ekip tekmovanja, ki ga je tudi v Celju dobilo moštvo Cinkarne Celja.

Celje v pričakovanju večnega derbija

V državnem prvenstvu za članske košarkarice se bo danes izteklo 13. kolo, v katerem si lahko državne prvakinje iz vrst Cinkarne Celja izborijo najboljše izhodišče za prihajajočo končnico.

Celjanke poražene drugič v sezoni

Članska ekipa Cinkarne Celja je v letošnji sezoni zaenkrat odigrala 27 tekem in utrpela le 2 poraza. Oba je doživela v regionalni ligi WABA, kjer je 11. oktobra lani z 78:82 klonila proti bolgarski Montani, včeraj pa prav tako v gosteh z 71:79 izgubila proti srbski Crveni zvezdi.

V Pokalu članic se obeta razburljivo polfinale

Na sedežu Košarkarske zveze Slovenije so danes izžrebali pare zaključnega turnirja Pokala članic, ki bo na še neznani lokaciji potekal med 9. in 11. marcem.

Več člankov...

Iskalnik