Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Celjanke po preobratu do zmage, Kranjčanke poražene

Košarkarice Athlete Celja in Triglava so v sredo odigrale novo tekmo v drugem delu regionalne lige WABA. Celjanke so po preobratu prišle do tesne zmage proti gostujoči ekipi Play Off Ultra, Kranjčanke pa so izgubile na gostovanju pri Crveni zvezdi.

MVP 13. kola 1. SKL za ženske: Martina Tomić

Najkoristnejša igralka 13. kola 1. SKL za ženske je postala 24-letna hrvaška košarkarica Martina Tomić. Branilka Janine je na tekmi proti ekipi Grosuplja dosegla 21 točk, 6 skokov, 2 pridobljeni žogi in 1 podajo. Zbrala je statistični indeks 20.

Derbi med Ljubljančankami in Mariborčankami dobila Ilirija

Trinajsto kolo državnega prvenstva za ženske je postreglo z atraktivnimi dvoboji. Ježica je morala priznati premoč aktualnim državnim prvakinjam, Janina je prišla do pomembne zmage v Grosuplju, Triglav pa je zmagal v Domžalah. Derbi kola med Ilirijo in Mariborom je pripadel Ljubljančankam.

Finalni turnir Pokala članic bo v Celju

Košarkarska zveza Slovenije je za organizatorja zaključnega turnirja 26. Pokala članic določila ženski košarkarski klub Athlete Celje.

Ilirija poiskala novo tujo okrepitev

Članska ekipa ženskega košarkarskega kluba Ilirija se je pred dvobojem z Mariborom okrepila s srbsko košarkarico, ki si izkušnje nabirala že tudi v ligi WABA.

Domžale tudi po gostovanju Ježice ostajajo brez zmage

Na zaostali tekmi 10. kola državnega prvenstva za ženske sta se pomerili ekipi Domžal in Ježice. Prevladale so gostje iz Ljubljane, ki so slavile s 66:37 in tako zabeležile svojo četrto zmago v letošnji sezoni.

Več člankov...

Iskalnik