Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Državne in pokalne prvakinje ničesar niso prepustile naključju

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice se je včeraj začelo polfinale, ki pa na prvih dveh tekmah ni postreglo s presenečenjem.

Maribor in Ilirija hrabro na misijo nemogoče

Drevi bo pestro tudi v slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice, kjer se z današnjim dnem začenjajo polfinalni boji.

Državne prvakinje tudi drugi del prvenstva sklenile brez poraza

V soboto je bil v Celju na sporedu derbi med Cinkarno Celjem in Triglavom, s katerim se je zaključil drugi del sezone slovenske prve košarkarske lige za ženske.

Prve lige bo konec skoraj mesec dni kasneje

Košarkarska zveza Slovenije je objavila celoten razpored zaključnih bojev v najmočnejših državnih prvenstvih v moški in ženski košarki, iz katerega je razvidno, da se bosta tekmovanji letos končali kasneje kot lani.

V ženskem državnem prvenstvu znana oba polfinalna para

S sinočnjo zmago Grosuplja na gostovanju v Slovenskih Konjicah so v prvi slovenski ženski košarkarski ligi postali znani vsi štirje polfinalisti.

Starejše pionirke bodo naslov prvakinj naskakovale med avstrijsko in madžarsko mejo

V državnih prvenstvih mlajših starostnih kategorij bosta v mesecu maju odigrana zadnja dva zaključna turnirja za sezono 2017/18. Najboljše štiri ekipe v kategoriji deklet do 15 let se bodo za naslov državnih prvakinj pomerile v Murski Soboti, saj je bila organizacija dodeljena ženskemu košarkarskemu klubu Pomurje.

Več člankov...

Iskalnik