Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Znane še tri četrtfinalne ekipe ženskega pokala

V petek, 24. septembra, so bile na sporedu tri tekme ženskega pokala. Na povratnih tekmah 1. kroga ni bilo presenečenj. Vse ekipe so opravičile vlogo favoritinj in se tako brez težav uvrstile v četrtfinale ženskega pokala.

Memorial Vojka Herksla

IWBLV prihajajočih dneh se bo v Sloveniji in na Hrvaškem odvijal tradicionalni regionalni turnir - memorial za ženske v spomin na dolgoletnega košarkarskega delavca Vojka Herksla, ki poteka od leta 2007.

AJM brez težav v drugi krog

Do srede, 22. septembra, so vse ekipe že odigrale prve tekme prvega kroga pokala za članice, Konjičanke in Mariborčanke pa so se v četrtek pomerile že drugič. Tudi na drugi tekmi so slavile igralke AJM-ja in se tako že uvrstile v četrtfinale pokala.

Starejše pionirke v Superligi odigrale 3. krog

Starejše pionirke (U14) ne počivajo, saj so v preteklih dneh odigrale že drugi krog Superlige. Najboljših osem ekip se bori za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice. Vse ostale ekipe, ki se borijo za mesta od 9-22, bodo drugi del sezone pričele v nedeljo, 26. septembra.

Odigrane prve tri tekme ženskega pokala

V torek, 21. septembra, so bile na sporedu prve tri tekme 1. kroga ženskega pokala. Pred povratnimi tekmami so si prednost z zmago priigrale igralke Grosupelj, Ježice in Ilirije.

Izjave pred začetkom pokala za članice

V torek so na sporedu prve uradne tekme za članice v letošnji sezoni. Začenja se namreč ženski pokal. V prvem krogu bo na sporedu pet dvobojev. Ekipi Celja in HiT-a sta zaradi lanske uvrstitve v finale pokala 2009 v prvem krogu pokala prosti.

Več člankov...

Iskalnik