Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Hitovke v novo sezono z dvema visokima zmagama

hit_logoAktualne prvakinje, ki so se tik pred začetkom sezone znašle na robu prepada in obstoja kluba, so odigrale prvi dve prijateljski tekmi. Zaradi vseh težav pred sezono, so v Kranjski Gori s pripravami pričeli dokaj pozno (1. september), dodobra pa so prevetrili tudi ekipo.

 

ŽKK Grosuplje - novinec v članski ligi

grosuplje_logoV letošnji ženski članski ligi bo nastopalo 11 ekip. Poleg lanske deseterice bo tu še ekipa ŽKK Grosuplje, ki temelji na mladih domačih igralkah. Iz tabora novink so nam sporočili nekaj informacij pred začetkom nove sezone.

 

Starejše pionirke v boj za končna mesta

Superliga za pionirke se prične v nedeljo, 12.09.2010, medtem ko skupini Vzhod in Zahod nadaljujeta z ligaškim tekmovanjem 26.09.2010. Lanskoletne branilke naslova so igralke iz Škofje Loke, ki po združenju v Superligo zasedajo 6. mesto z osmimi zmagami in dvema porazoma.

 

ŽKD Ilirija organizira mednarodni turnir

V petek, 17. septembra, se bo začel že 22. mednarodni turnir za kadetinje pod okriljem ŽKD Ilirija. Turnir se bo odvijal v štirih dvoranah, trajal pa bo vse do nedelje, 19. septembra, ko bodo boji za končna mesta.

Bližajo se prve tekme ženskega pokala

Začenja se jubilejni 20. ženski pokal. V pokalu bosta poleg enajstih ligaških ekip sodelovali še dve veteranski ekipi. V prvem krogu bo na sporedu 12 tekem po sistemu dveh odigranih tekem, ena doma in ena v gosteh.

 

Končan je mednarodni turnir – Zdravo mesto + FOTO

V soboto, 4. septembra, in nedeljo, 5. septembra, je potekal mednarodni turnir – Zdravo mesto, ki sta ga organizirala ŽKK Triglav in ŽKK Grosuplje. Prvo mesto na turnirju je zasedla ekipa ŽKK Grosuplje, drugo mesto je pripadlo ekipi ŽKK Triglav. Tretje mesto so osvojile igralke Peščenice Žitnjaka iz Zagreba.

 

Iskalnik