Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Celje zavilo nazaj na zmagovalne tirnice

Ekipa Cinkarne Celje je včeraj gostila tekmo tretjega kroga ženske regionalne lige WABA, na kateri se je zoperstavila srbski ekipi Kraljevo in jo brez večjih težav premagala s kar 101:47.

Do zmage še Konjice, Celje in Triglav

V ženskem državnem prvenstvu so se podpisali pod drugi krog. Na prvih štirih tekmah nove sezone so zmago slavile košarkarice Grosuplja, Konjic, Cinkarne Celje in Triglava.

Grosupeljčanke nadigrale Ljubljančanke

V petek se je z drugim kolom začelo tudi državno prvenstvo za članske košarkarice. Sezono so odprle igralke Akson Ilirije in Grosuplja, danes pa se bodo pomerili še Konjice in Ježica, Cinkarna Celje in Maribor ter Domžale in Triglav.

Slovenke začenjajo državno prvenstvo

Danes se bo s prvo tekmo drugega kola pričelo državno prvenstvo za članske košarkarice. Sezono bosta z medsebojnim dvobojem v Ljubljani odprli Ilirija in Grosuplje.

Celjanke prvič izgubile

Zasedba Cinkarne Celje je v drugem kolu lige WABA gostovala pri bolgarski Montani, lani najboljši ekipi rednega dela, in doživela prvi poraz v letošnji sezoni.

Članske reprezentantke v sedmih evropskih državah

Dvanajst košarkaric, ki so med poletjem Slovenijo predstavljale na njenem krstnem evropskem prvenstvu za članice, je v klubski sezoni raztresenih po celi Evropi.

Več člankov...

Iskalnik