Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kranjčank in Celjank ni pokopalo niti 48 izgubljenih žog

V ženskem državnem prvenstvu se je končalo 8. kolo lige za prvaka, v katerem ni prišlo do presenečenj. Triglav in Athlete Celje sta premagala Konjice in Ilirijo, Maribor pa je odpravil Janino.

Damir Grgić predstavil širši seznam kandidatk za nastop na evropskem prvenstvu

V mesecu juniju slovensko žensko člansko reprezentanco čaka premierni nastop na evropskem prvenstvu. Selektor Damir Grgić je dober mesec pred začetkom priprav na veliko tekmovanje predstavil širši seznam kandidatk, ki ga sestavlja 24 košarkaric.

Nika Barič in Teja Oblak že skoraj v finalu!

Slovenski reprezentantki Nika Barič in Teja Oblak sta v Rusiji in na Slovaškem le še zmago oddaljeni od napredovanja v finale državnega prvenstva.

Mariborčanke so Celjanke lahko le opazovale

V ženskem državnem prvenstvu je bila sinoči na sporedu še zadnja tekma 7. kola lige za prvaka. V Mariboru je gostovala ekipa Athlete Celja in po nič kaj izenačenem boju zmagala z rezultatom 94:43.

Slovenski Tini prvi strelki in najkoristnejši igralki v Bolgariji in Italiji

Slovenski članski reprezentantki Tina Trebec in Tina Jakovina sta v nedeljo v bolgarskem oziroma italijanskem državnem prvenstvu naravnost blesteli.

Triglav in Ilirija gladko čez Janino in Konjice, Grosuplje zopet v vodstvu

V ženskem državnem prvenstvu sta se v soboto nadaljevali liga za prvaka in liga za razvrstitev. V ligi za prvaka sta novo zmago dosegla Ilirija in Triglav, v ligi za razvrstitev pa Grosuplje.

Več člankov...

Iskalnik