Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenska dekleta odločno v boj z evropskimi podprvakinjami

Slovensko žensko člansko reprezentanco danes čaka tretja tekma kvalifikacij za evropsko prvenstvo leta 2019, na kateri se bo ob 17. uri v Celju zoperstavila močno favorizirani izbrani vrsti Francije.

"V zadnjih dveh letih nam je uspelo zgraditi kult reprezentance"

Slovenska ženska reprezentanca je v ponedeljek začela s pripravami na drugi cikel kvalifikacij za evropsko prvenstvo leta 2019, med katerim jo bosta podpirali tudi poškodovani Eva Lisec in Nika Barič.

Slovenska reprezentanca začenja z drugim ciklom kvalifikacij za evropsko prvenstvo

Slovenska ženska članska reprezentanca se je zbrala v Laškem in začela s pripravami na tretjo in četrto tekmo kvalifikacij na evropsko prvenstvo leta 2019.

Celje redni del prvenstva zaključilo brez poraza

V najbolj kakovostnem slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice so bile včeraj odigrane zadnje tekme rednega dela tekmovanja. V 14. kolu so se srečali Konjice in Cinkarna Celje, Maribor in Domžale, Ježica in Akson Ilirija ter Triglav in Grosuplje, zmago pa so vknjižile Celjanke, Mariborčanke, Ljubljančanke iz vrst Ilirije in Kranjčanke.

Za konec rednega dela še ljubljanski mestni derbi

V najmočnejšem slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice bodo danes na sporedu vse štiri tekme 14. kola. Konjice bodo ob 16.30 uri gostile Cinkarno Celje, Domžale bodo ob 17. uri gostovale pri Mariboru, Ježica pa bo ob isti uri gostila Aksona Ilirijo.

Celjanke odpihnile Zagrebčanke

Cinkarna Celje se v regionalni ligi WABA znova pelje po zmagovalnih tirnicah. Aktualne prvakinje so v 4. kolu končnice gostile Trešnjevko 2009 in jo odpravile z visoko razliko 34 točk (86:52).

Več člankov...

Iskalnik