Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Državne in pokalne prvakinje po zadnjo lovoriko v sezoni

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice se danes v Celju začenja veliko finale, v katerem se bodo v seriji na tri zmage še sedmo sezono zapovrstjo med seboj pomerile igralke Cinkarne Celja in Triglava.

Domžale v iskanju novega trenerja

Člansko ekipo ženskega košarkarskega kluba Domžale, ki letos praznuje 25 let delovanja, bo v naslednji sezoni slovenskega državnega in pokalnega prvenstva vodil novi strateg, saj se je vodstvo kluba razšlo z Vladom Velikonjo.

Ljubljančanke v dramatični končnici ubranile naslov državnih prvakinj

V Murski Soboti se je v nedeljo končalo državno prvenstvo za košarkarice do 15 let, nove oziroma stare državne prvakinje pa so postale igralke Aksona Ilirije.

V novem finalu stara znanca

V 27. sezoni najbolj kakovostnega slovenskega državnega prvenstva za članske košarkarice bomo v finalu še sedmič (zapored) spremljali boj med branilcem naslova Cinkarno Celjem in aktualnim podprvakom Triglavom.

Kranjčanke še sedmič zapovrstjo v finalu

Košarkarice Triglava bodo v finalu slovenskega državnega prvenstva v ženski košarki nastopile sedmič zapored. Uvrstitev v sklepni del tekmovanja so si priigrale z drugo zmago nad Aksonom Ilirijo, ki so ga v Ljubljani odpravile s 102:56.

Ilirijo bo s prestola skušal izriniti Triglav

V Murski Soboti se je v petek začel finalni turnir državnega prvenstva za košarkarice do 15 let, ki se bo končal z nedeljskima tekmama za prvo in tretje mesto.

Več člankov...

Iskalnik