Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Grosuplje in Triglav do prve zmage

V soboto je bil na sporedu 4. krog državnega prvenstva za članice. Ježica je presenetila ekipo Konjic, ki je mogla priznati premoč Ljubljančankam. Triglavanke so slavile svojo prvo zmago v Škogja Loki. Prvi par točk pa so osvojile tudi igralke iz Grosuplja.

HIT Kr. Gora ugnal Celjanke

V sredo so bile odigrane tri tekme državnega prvenstva za članice. Igralke Odeje in Grosupelj so odigrale tekmo 2. kroga. Zmago so slavile Ločanke, rezultat je bil 64:49. Odigrani sta bili tudi dve tekmi 5. kroga.

U18 Ž: Četrti krog v znamenju visokih zmag

zenskeu18V četrtem krogu državnega prvenstva za mladinke ni prišlo do nobenega presenečenja. Prav vse tekme so se končale z visokimi zmagami favoriziranih ekip.

U14 Ž: Celjankam štajerski derbi

zenskeu14V sedmem krogu državnega prvenstva za starejše pionirke ni prišlo do presenečenj. Na tekmah so zmago slavile favoritinje. Najbolj vroče je bilo v Mariboru, kjer so Celjanke zmagale zgolj za dve točk.

U16 Ž: Igralke Pomurja v zadnjih minutah do zmage

zenskeu16V 4. krogu kadetske lige je bilo najbolj napeto v Šmarju in v Ljubljani. V Šmarju so domačinke gostile igralke Pomurja, ki so na krilih Tine Kerčmar v končnici slavile zmago z rezultatom 71:69. Na Ježici pa so Triglavanke v zadnjih minutah skoraj presenetile domačinke. Ljubljančanke so slavile zmago z rezultatom 82:76.

Igralke Ilirije strle odpor Kranjčank po dveh podaljških

Danes so bile na sporedu tri tekme 3. kroga državnega prvenstva za članice. V Kranju se je odvijala prava drama, kjer so igralke Ilirije slavile zmago po dveh podaljških, 74:67. Ježičanke so brez težav ugnale Rogaško z rezultatom 89:61. Aktualne prvakinje iz Kranjske Gore pa so nov par točk osvojile v Domžalah, 86:35.

Več člankov...

Iskalnik