Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

U12 Ž:Konjičanke drugič zapored prvakinje

zenskeu12V telovadnici Gimnazije Bežigrad se je na finalnem turnirju končala sezona državnega prvenstva, naslov prvaka pa je že drugič zapored slavila ekipa iz Slovenskih Konjic - GVT. Ta je bila v polfinalu najprej boljša od Save Stražišča (35:29), v finalu pa še od Panterja Šentvida (43:30). Tretje mesto so osvojile košarkarice Save Stražišča, ki so ugnale Novomeščanke.

Izjave pred zaključnim turnirjem mlajših pionirk

zenskeu12To soboto, 20. novembra 2010, bo na Gimnaziji Bežigrad na sporedu finalni turnir mlajših pionirk, na katerega so se uvrstili Panter Šentvid, Novo mesto, GVT in Sava Stražišče. S turnirja si boste lahko ogledali obširne fotogalerije in videomaterial, za zdaj pa si lahko preberete izjave glavnih trenerjev in kapetank ter ogledate postave v biltenu.

U16 Ž: Napeto le v Rogaški Slatini


zenskeu16V 6. Krogu kadetske lige ni prišlo do nobenega presenečenja. Odigrane so bile vse tekme razen tekma met Triglavom in Odejo. Najbolj napeto je bilo v Rogaški Slatini, kjer so domačinke izgubile srečanje v zadnji četrtini.

U18 Ž: Triglavanke presenetile Odejo

zenskeu18V 6. krogu državnega prvenstva za mladinke je bilo razburljivo na dveh tekma. V Murski Soboti so domačinke v končnici skoraj zapravile celotno prednost, a na koncu vseeno slavile zmago nad Domžalam. V Škofja Loki so Triglavanke ugnale domačo Odejo.

7. krog v znamenju visokih zmag

Včeraj so bile na sporedu še tri tekme 7. kroga državnega prvenstva za članice. Prav na vseh petih tekmah tega kroga pa so zmago slavile favoritinje. HIT-ovke so še drugič v letošnji sezoni presegle magično mejo stotih točk.

Pionirke Triglava in Grosupelj v Šibeniku

zkktriglav_bcaaZačela se je mednarodna liga BCAA za starejše pionirke. Slovenske barvo so na prvem turnirju zastopale igralke ŽKK Grosuplje in ŽKK Triglav.

Več člankov...

Iskalnik