Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

HIT-ovke še ne poznajo poraza

V devetem krogu SKL za ženske ni prišlo do presenečenj. Najbolj napeto je bilo v Kranju, kjer so se Mariborčanke morale zelo potruditi, da so v štajersko prestolnico prinesle nov par točk. Celje, HIT, Ilirija in Grosuplje so v 8. krogu poleg Mariborčank slovile novo zmago.

U16 Ž: V 7. krogu štiri odigrane in štiri prestavljene tekme

zenskeu16Sedmi krog državnega prvenstva za kadetinje je do sedaj postregel zgolj s štirimi tekmami. Prav toliko tekem pa je tudi prestavljenih, tako da bo večina ekip v prihajajočih dneh odigrala zaostale tekme tekmovanja in tekme 8. kroga, ki so na sporedu prihajajočo soboto.

U14 Ž: Tri ekipe že uvrščene na F4

zenskeu14V superligi starejših pionirk so nekatere stvari že jasne. Zagotovo so na zaključni turnir uvrščene tri ekipe Novo mesto, GVT A in Odeja. Za četrto mesto pa so v borbi še štiri ekipe, Ježica, Grosuplje A, Panter Šentvid in Celje. V drugih skupinah je izstopala tekma med HIT-om in Panter Ilirijo.

Tiglavanke po podaljšku do nove zmage

Osmi krog državnega prvenstva je postregelj zgolj z eno zanimivo tekmo. V Grosupljem so gostovale Triglavanke, ki so zmago slavile šele po podaljšku. Na ostalih prizoriščih ni prišlo do presenečenja.

U12 Ž:Konjičanke drugič zapored prvakinje

zenskeu12V telovadnici Gimnazije Bežigrad se je na finalnem turnirju končala sezona državnega prvenstva, naslov prvaka pa je že drugič zapored slavila ekipa iz Slovenskih Konjic - GVT. Ta je bila v polfinalu najprej boljša od Save Stražišča (35:29), v finalu pa še od Panterja Šentvida (43:30). Tretje mesto so osvojile košarkarice Save Stražišča, ki so ugnale Novomeščanke.

Izjave pred zaključnim turnirjem mlajših pionirk

zenskeu12To soboto, 20. novembra 2010, bo na Gimnaziji Bežigrad na sporedu finalni turnir mlajših pionirk, na katerega so se uvrstili Panter Šentvid, Novo mesto, GVT in Sava Stražišče. S turnirja si boste lahko ogledali obširne fotogalerije in videomaterial, za zdaj pa si lahko preberete izjave glavnih trenerjev in kapetank ter ogledate postave v biltenu.

Več člankov...

Iskalnik