Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

ŽU16: Manca Jelenc o vzdušju v kadetski reprezentanci

Kot že rečeno so kadetinje tudi v drugo uspešno preskočile Irke. Tokrat smo se pogovarjali z Manco Jelenc, košarkarico Triglava iz Kranja. Poleg izjave smo jo vprašali, kakšno je vzdušje v reprezentanci.

ŽU19: Tudi Španke ugnale Slovenke, Grgič kljub porazu zadovoljen

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let je pričakovano klonila tudi proti vrstnicam iz Španije. V taboru Slovenije je znova izstopala Tjaša Gortnar z 21 točkami in 9 skoki. Po tekmi je spregovoril tudi selektor Grgič, ki je kljub porazu zadovoljen.

ŽU19: Tudi Brazilke premočne, poškodba Barićeve

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let je morala priznati tudi premoč Brazilk (50:67). Bolj kot poraz pa je šokirala poškodba Nike Barić, ki si je huje poškodovala gleženj.

 

ŽU16: Slovenke ponovile vajo

imageKadetinje so ponovile vajo in še enkrat zlahka preskočile Irke. Znova pa je bila v taboru Slovenk najboljša Eva Lisec, ki je tokrat prispevala 18 točk.

ŽU16: Slovenke gladko preskočile Irke; izjava Eve Lisec

imageSlovenska ženska reprezentanca do 16 let se je na prvi pripravljalni tekmi pomerila z Irsko in jo gladko premagala (79:43). Pri slovenkah je najbolj blestela Eva Lisec, s katero smo se tudi pogovarjali po tej tekmi. Prosili smo jo za izjavo in jo vprašali kako komentira svojo igro. 

 

ŽU19 (SP): Za uvod poraz s Tajvanom

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let je uvodno tekmo izgubila. Premočne so bile nasprotnice Tajvana. Pri Slovenkah se je najbolje odrezala Tjaša Gortnar, ki je prispevala 23 točk.

 

 

Več člankov...

Iskalnik