Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Pokal Vojka Herksla v Celju

Zaradi ponovne adaptacije parketa v dvorani Tri Lilije v Laškem bo eden izmed predtekmovalnih turnirjev za pokal Vojka Herksla namesto v Laškem 25. in 26. septembra v Celju.

Celjanke ugnale Triglavanke

V petek, 17. septembra, so se v Celju pomerile domačinke in igralke kranjskega Triglava. Celjanke zaradi poškodb niso odpotovale na mednarodni turnir v Poreč, zato so kot nadomestilo tekem odigrale proti Kranjčankam

Končan 3. mednarodni turnir za mladinke v Pivki

V soboto je v organizaciji domačega kluba KK Pivka potekal 3. mednarodni turnir za mladinke, katerega se je udeležilo 6 ekip: A.S.D. Pallacanestro Interclub Muggia in A.S.D. Sistema Rosa Pordenone iz Italije ter KK Odeja Škofja loka, ŽKK Grosuplje, ŽKD Ilirija Ljubljana in KK Pivka. Žal se zaradi  šolskih obveznosti nista udeležila turnirja dva kluba iz Rijeke iz Hrvaške.

Ženska članska liga bo letos zelo izenačena

Letošnja sezona ženske članske lige bo zaradi številnih prestopov in sodelovanja novega kluba zelo zanimiva in izenačena, saj se bo za preboj med prvih šest ekip najbrž borilo kar nekaj ekip. Pred začetkom sezone 2010/11 je tržnica v slovenski ženski košarki izredno zanimiva. Kar nekaj igralk je zamenjalo svoje sredine, še nekaj igralk bo odšlo na posojo pred začetkom sezone.

Hitovke v novo sezono z dvema visokima zmagama

hit_logoAktualne prvakinje, ki so se tik pred začetkom sezone znašle na robu prepada in obstoja kluba, so odigrale prvi dve prijateljski tekmi. Zaradi vseh težav pred sezono, so v Kranjski Gori s pripravami pričeli dokaj pozno (1. september), dodobra pa so prevetrili tudi ekipo.

 

ŽKK Grosuplje - novinec v članski ligi

grosuplje_logoV letošnji ženski članski ligi bo nastopalo 11 ekip. Poleg lanske deseterice bo tu še ekipa ŽKK Grosuplje, ki temelji na mladih domačih igralkah. Iz tabora novink so nam sporočili nekaj informacij pred začetkom nove sezone.

 

Več člankov...

Iskalnik