Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

(U16) Manca Hafner: "Do zmage z agresivno in borbeno obrambo."

Kadetinje so na pripravljalni tekmi v Slovenj Gradcu premagale vrstnice iz Izraela. Pri Slovenkah je blestela Ela Mičunovič (18 točk). Tokrat smo kratek pogovor opravili z Manco Hafner, ki je k zmagi prispevala 16 točk.

 

 

ŽU18: Slovenke visoko premagale Litvanke; Rebernik čestital za zmago

Slovenske mladinke so ugnale vrstnice iz Litve in tako dosegle pomembno zmago v boju za drugi del tekmovanja. Najbolj sta se razigrali Rebeka Abramovič (22 točk) in Nina Gabrovšek (19 točk). 

 

ŽU16: Manca Jelenc o vzdušju v kadetski reprezentanci

Kot že rečeno so kadetinje tudi v drugo uspešno preskočile Irke. Tokrat smo se pogovarjali z Manco Jelenc, košarkarico Triglava iz Kranja. Poleg izjave smo jo vprašali, kakšno je vzdušje v reprezentanci.

ŽU19: Tudi Španke ugnale Slovenke, Grgič kljub porazu zadovoljen

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let je pričakovano klonila tudi proti vrstnicam iz Španije. V taboru Slovenije je znova izstopala Tjaša Gortnar z 21 točkami in 9 skoki. Po tekmi je spregovoril tudi selektor Grgič, ki je kljub porazu zadovoljen.

ŽU19: Tudi Brazilke premočne, poškodba Barićeve

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let je morala priznati tudi premoč Brazilk (50:67). Bolj kot poraz pa je šokirala poškodba Nike Barić, ki si je huje poškodovala gleženj.

 

ŽU16: Slovenke ponovile vajo

imageKadetinje so ponovile vajo in še enkrat zlahka preskočile Irke. Znova pa je bila v taboru Slovenk najboljša Eva Lisec, ki je tokrat prispevala 18 točk.

Več člankov...

Iskalnik