Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Pionirke Triglava in Grosupelj v Šibeniku

zkktriglav_bcaaZačela se je mednarodna liga BCAA za starejše pionirke. Slovenske barvo so na prvem turnirju zastopale igralke ŽKK Grosuplje in ŽKK Triglav.

Triglavanke slavile po podaljšku

V soboto, 6. novembra, so bila odigrana tri srečanja 6. kroga državnega prvenstva za članice. V Konjicah so zmago po končanem podaljšku slavile Triglavanke, 60:56. Na Ježici so premoč pokazale igralke iz Grosuplja, 74:67. Rogaška pa je slavila visoko zmago v derbiju spodnjega dela lestvice. Ugnale so Domžalčanke z rezultatom 88:53.

Zaključni turnir U12 za ženske na Gim. Bežigrad

zenskeu12V soboto, 20. novembra 2010, bo na sporedu finalni turnir mlajših pionirk, na katerega so se uvrstili Panter Šentvid, Novo mesto, GVT in Sava Stražišče.

Po petih krogih najbolj učinkovita Teja Oblak

Po petih odigranih krogih vam predstavljamo pregled statistike v državnem prvenstvu za članice. Oglejte si top 5 najboljših posameznic v posameznih košarkarskih elementih.

Triglavanke do druge zmage

V petek je bila na sporedu še edina neodigrana tekma 5. kroga državnega prvenstva za članice. V Kranju so se pomerile Triglavanke in igralke Rogaške. Prve so po končani tekmi slavile visoko zmago z rezultatom 81:54.

U16 Ž: Favoritinje do visokih zmag

zenskeu16V petem krogu državnega prvenstva za kadetinje ni prišlo do nobenega presenečenja. Vse favorizirane ekipe so zanesljivo osvojile novi dve točki. Tekma med Domžalam in Novim mestom je bila prestavljena.

Več člankov...

Iskalnik