Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

U18 Ž: Brez presenečenj v 2. krogu

zenskeu18V drugem krogu mladinske ženske lige so se vse tekme odvile po pričakovanjih. Najbolj napeto je bilo na tekmi med Panterkami in Domžalčankami, slednje so slavile zmago s tremi točkami razlike.

Državne prvakinje v pripravljalnem obdobju brez poraza

PA030067Igralke ekipe Hit Kranjska Gora, so uspešno končale s pripravami na novo sezono, saj so po nemškem Wasserburgu in italijanskim Udinam, minuli vikend osvojile še turnir v Puli. Na turnirju so poleg Kranjskogorčank nastopile še hrvaške ekipe Medveščak Zagreb, Zadar in domača Pula.

U14 Ž: Odigranih sedem tekem 5. kroga

zenskeu14V soboto so se odvijale tekme v kategoriji starejših pionirk. Na sedmih dvobojih ni prišlo do presenečenja, saj so zmago slavile favoritinje obračuna. Tri tekme petega kroga pa bodo odigrane v prihodnjih dneh.

Trenerji ženske članske lige predstavili cilje v letošnji sezoni

Na novinarski konferenci 1. SKL za članice, ki se je odvila v hotelu Štorman v Celju, so trenerji predstavili pričakovanja in cilje pred novo sezono, jubilejno dvajseto. Liga bo v sezoni 2010/11 štela 11 ekip, naslov branijo košarkarice Hita Kranjske Gore, prvič pa se bodo med članicami preizkusile tudi Grosupeljčanke.

ŽKK Grosuplje na pol poti do polfinala

V sredo, 29. septembra, je bila na odigrana prva tekma drugega kroga ženskega pokala. V Ljubljani so se pomerile igralke ŽKD Ilirije in ŽKK Grosuplje. Slednje so na gostovanju slavile zmago z  79:68.

Drugi krog pokala članic

V preteklem tednu smo dobili šest ekip, ki so se prebile skozi prvi krog pokala članic za sezono 2010/11. Danes je na sporedu že drugi krog pokala, ki ga bosta odprli ekipi ŽKK Grosuplje in ŽKD Ilirija.

Več člankov...

Iskalnik