Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

U16 Ž: Napeto le v Rogaški Slatini


zenskeu16V 6. Krogu kadetske lige ni prišlo do nobenega presenečenja. Odigrane so bile vse tekme razen tekma met Triglavom in Odejo. Najbolj napeto je bilo v Rogaški Slatini, kjer so domačinke izgubile srečanje v zadnji četrtini.

U18 Ž: Triglavanke presenetile Odejo

zenskeu18V 6. krogu državnega prvenstva za mladinke je bilo razburljivo na dveh tekma. V Murski Soboti so domačinke v končnici skoraj zapravile celotno prednost, a na koncu vseeno slavile zmago nad Domžalam. V Škofja Loki so Triglavanke ugnale domačo Odejo.

7. krog v znamenju visokih zmag

Včeraj so bile na sporedu še tri tekme 7. kroga državnega prvenstva za članice. Prav na vseh petih tekmah tega kroga pa so zmago slavile favoritinje. HIT-ovke so še drugič v letošnji sezoni presegle magično mejo stotih točk.

Pionirke Triglava in Grosupelj v Šibeniku

zkktriglav_bcaaZačela se je mednarodna liga BCAA za starejše pionirke. Slovenske barvo so na prvem turnirju zastopale igralke ŽKK Grosuplje in ŽKK Triglav.

Triglavanke slavile po podaljšku

V soboto, 6. novembra, so bila odigrana tri srečanja 6. kroga državnega prvenstva za članice. V Konjicah so zmago po končanem podaljšku slavile Triglavanke, 60:56. Na Ježici so premoč pokazale igralke iz Grosuplja, 74:67. Rogaška pa je slavila visoko zmago v derbiju spodnjega dela lestvice. Ugnale so Domžalčanke z rezultatom 88:53.

Zaključni turnir U12 za ženske na Gim. Bežigrad

zenskeu12V soboto, 20. novembra 2010, bo na sporedu finalni turnir mlajših pionirk, na katerega so se uvrstili Panter Šentvid, Novo mesto, GVT in Sava Stražišče.

Več člankov...

Iskalnik