Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

ŽU16: Slovenke ponovile vajo

imageKadetinje so ponovile vajo in še enkrat zlahka preskočile Irke. Znova pa je bila v taboru Slovenk najboljša Eva Lisec, ki je tokrat prispevala 18 točk.

ŽU16: Slovenke gladko preskočile Irke; izjava Eve Lisec

imageSlovenska ženska reprezentanca do 16 let se je na prvi pripravljalni tekmi pomerila z Irsko in jo gladko premagala (79:43). Pri slovenkah je najbolj blestela Eva Lisec, s katero smo se tudi pogovarjali po tej tekmi. Prosili smo jo za izjavo in jo vprašali kako komentira svojo igro. 

 

ŽU19 (SP): Za uvod poraz s Tajvanom

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let je uvodno tekmo izgubila. Premočne so bile nasprotnice Tajvana. Pri Slovenkah se je najbolje odrezala Tjaša Gortnar, ki je prispevala 23 točk.

 

 

Eva Komplet po prestopu v Gospić upa da se bo veliko naučila

Eva Komplet je obrnila list v svoji košarkarski karieri. Prestopila je v hrvaški Gospić s katerim bo nastopila tudi v Evroligi. Z njo smo stopili v kontakt in jo vprašali zakaj je prestopila v to moštvo in ali je imela tudi druge ponudbe. Zanimalo pa nas je tudi kaj pričakuje v novi sredini.

 

 

ŽU19: Mladinke so odpotovale na SP v Čile

Mladinke so se danes zjutraj odpravile na prizorišče svetovnega mladinskega prvenstva, ki bo v Čilu. Pred prvenstvom je spregovoril selektor Damir Grgić, ki je povedal da so dekleta maksimalno motivirana in željna dokazovanja. Pohvalil pa je tudi vzdušje v reprezentanci.

U18: Živa Macura o turnirju na Nizozemskem

Slovenska ženska reprezentanca do 18 let je nazadnje odigrala turnir na Nizozemskem. Naše mladinske so zabeležile 1 zmago in 2 poraza. Ena bolj opaznih igralk je bila Živa Macura, ki je v povprečju dosegala 10,7 točke na srečanje. Prosili smo jo za komentar tega turnirja.

Več člankov...

Iskalnik