Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

1. SKL (Ž): Ježica le lažji trening za Celjanke

V uvodni tekmi 9. kroga so se Celjanke poigrale z Ježico. Preostale tri tekme bodo na sporedu v soboto.
1. SKL (Ž): Markovičeva pričakuje lepo predstavo, Grgič pa pravi pristop svojih igralk

1.skl-z

9. krog prve ženske košarkarske lige se odpira s torkovo tekmo med Ježico ter Celjem. Preostali trije obračuni bodo v soboto.

Orešnik pričakuje resen pristop svojih igralk, Rodić upa na dober odpor

1.skl-z

7. krog prve ženske košarkarske lige sta odprli ekipi Pomurja ter Celja. Zmagalo je slednje, ki je povsem odpihnilo Pomurke. Danes pa bodo na sporedu še ostali trije obračuni. Grosuplje bodo gostile Ilirijo, Ježica pa AJM. Kranjčanke bodo proti poiskušale nadaljevati zmagovalni niz proti Slatinčankam.

Kolmanova predsednica Združenja ženskih klubov

image

Ženski klubi so izglasovali novo predsednico Združenja ženskih klubov Slovenije, kar je postala 28-letna košarkarica Živa Kolman, v minuli sezoni članica Grosuplja.

Ravnikar upa, da bodo njegove igralke dale vse od sebe, Hojč upa na dober odpor

1.skl-z

6. krog prve ženske košarkarske lige se je sicer pričel že v sredo, ko je Triglav poskrbel za veliko presenečenje in premagal Celjanke. Danes pa bodo na sporedu trije obračuni in s tem se bo tudi zaključilo to kolo. AJM bo gostil Grosuplje, Ilirija pa Pomurje. Zanimivo srečanje pa bo tudi v Domžalah, kjer se bodo gostiteljice udarile z Ježico. 

Ana Ljubenovič po zmagi proti Celju: "Zmago posvečamo trenerju Orešniku in njegovi novorojenki!"

Ekipi Celja in Triglava sta odprli 6. kolo. Štajerke so kljub izredno razpoloženi Teji Oblak (27 točk) morale priznati premoč Kranjčankam, ki so pripravile pravo presenečenje. Po tekmi smo za izjavo prosili Živo Macuro (1995, krilo), igralko Celja ter Ano Ljubenovič (1988, krilni center), drugo najboljšo strelko kranjske ekipe.
Več člankov...

Iskalnik