Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Pokal članic: Celjankam znova derbi v Kranju; Domžale so tudi na povratni tekmi preskočile Ježico

triglav-athlete pokalDanes bosta znana preostali dve udeleženki zaključnega turnirja pokala članic. Celjanke so tudi na povratni tekmi v Kranju premagale Gorenjke. Tudi Domžale so dvakrat premagale svojega nasprotnika in se zanesljivo uvrstile med najboljše 4 v pokalu. 

1.SKL (Ž): Sanjski strelski večer Orozovićeve (35) in Gjerkeševe (32); Ploj pohvalil le 2 igralki

Alina GjerkešVčeraj so bile odigrane 3 prvenstvene tekme. Athlete Celje je zlahka preskočil AJM, Konjice so namučile Triglav, Grosuplje so doma porazile Domžale.

1. SKL (Ž): Velikonja upa, da ne bo uspavanke; Rajić želi, da ostanejo na 3. mestu

Košarkarice AJM-jaSobota bo postregla s 3 prvoligaškimi srečanji. AJM čaka težko gostovanje v Celju, Triglav potuje v Slovenske Konjice, Grosuplje bo izzivalo Domžale.

Pokal članic: Razigrana Sandra Bajrektarevič (26 točk); Rajić pravi, da so z uvrstitvijo na zak. turnir izpolnili enega od ciljev

Mladen RajićZnane so še druge udeleženke finalnega turnirja ženskega pokala. To so postale Grosupeljčanke, ki so bile tudi na povratni tekmi boljše od Konjic. 

1. SKL (Ž): Ploj navdušen nad Boado; Haskič pravi, da je bila današnja igra za pozabo

IlirijankeDomžalčanke so po zmagi v Mariboru naredile velik korak k uvrstitvi v ligo za prvaka. Odeja je doma pričakovano klonila proti Iliriji.

1. SKL (Ž): Hladnik opozarja na trio; Haskič se zaveda vloge favorita

OrozovićevaUvodna tekma 16. kola se je po pričakovanju iztekla po željah Celjank, ki so imele kar nekaj dela z Ježičankami.

Več člankov...

Iskalnik