Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Po petih krogih najbolj učinkovita Teja Oblak

Po petih odigranih krogih vam predstavljamo pregled statistike v državnem prvenstvu za članice. Oglejte si top 5 najboljših posameznic v posameznih košarkarskih elementih.

Triglavanke do druge zmage

V petek je bila na sporedu še edina neodigrana tekma 5. kroga državnega prvenstva za članice. V Kranju so se pomerile Triglavanke in igralke Rogaške. Prve so po končani tekmi slavile visoko zmago z rezultatom 81:54.

U16 Ž: Favoritinje do visokih zmag

zenskeu16V petem krogu državnega prvenstva za kadetinje ni prišlo do nobenega presenečenja. Vse favorizirane ekipe so zanesljivo osvojile novi dve točki. Tekma med Domžalam in Novim mestom je bila prestavljena.

U18 Ž: Grosuplje do stotice

zenskeu18

V petem krogu državnega prvenstva za mladinke ni prišlo do presenečenj. Pomurje, AJM, Grosuplje in Odeja so slavili visoko zmago. Obe derbi tekmi 5. kroga pa sta prestavljeni. Celje in Ježica bosta odigrala ta četrtek, Pivka in Triglavu pa v nedeljo 7. 11.

 

U12 Ž: Končana redna sezona 2010

zenskeu12

Končan je drugi del državnega prvenstva za mlajše pionirke. Znane so tudi vse štiri ekipe udeleženke zaključnega turnirja. Ekipe Stražišče, Panter Šentvid, GVT in Novo mesto se bodo pomerile za naslov prvakinj.

Grosuplje in Triglav do prve zmage

V soboto je bil na sporedu 4. krog državnega prvenstva za članice. Ježica je presenetila ekipo Konjic, ki je mogla priznati premoč Ljubljančankam. Triglavanke so slavile svojo prvo zmago v Škogja Loki. Prvi par točk pa so osvojile tudi igralke iz Grosuplja.

Več člankov...

Iskalnik