Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

1. SKL (Ž): Hladnik pričakuje zanimiv obračun; v ježiški zasedbi prisotne bolezni in poškodbe

Danes bosta v 1. ženski ligi odigrani preostali 2 tekmi 10. kola. V Škofji Loki bo na sporedu derbi začelja med Odejo in Konjicami, Grosuplje pa bo gostovalo na Ježici.

FOTO: Na Ježici je bil leden večer tudi na ženski tekmi

Fotogalerija s tekme Subrina Ilirija : AJM fotoOgledali smo si tudi prvoligaško srečanje med Subrino Ilirijo in AJM-om. Ljubljančanke so visoko odpravile Mariborčanke (91:58). 

Jovana Karakašević je 'slekla' dres Subrine Ilirije

Subrina Ilirija bo v nadaljevanju sezone igrala le še z eno tujko – Mateo Tavić.

1. SKL (Ž): Ploj pogreša več samozavesti in agresivnosti; Haskič čestital igralkam za pristop in zmago

subrina ilirijaVčeraj sta bili odigrani uvodni tekmi 10. kola. Subrina Ilirija je gladko premagala Mariborčanke, Domžale so bile doma nemočne proti Celju, pa čeprav je blestela Helena Boada (31 točk). Preostali tekmi bosta na sporedu v soboto.

1. SKL (Ž): Haskič pričakuje napet obračun; v Celju se soočajo z zdravstvenimi težavami; tudi v Domžalah se ubadajo s poškodbami

CeljankeDanes se začenja druga polovica prvega dela 1. SKL za članice. V 10. kolu k Subrini Iliriji prihaja četa Alena Ploja, v Domžale pa prihaja Athlete Celje. Preostali 2 srečanji bosta odigrani v soboto.

Ustanovljeno je tekmovanje Osrednjeslovenski košarkarski izziv, ki se začenja ta teden

okiV obdobju, ko ni uradnih tekmovanj Košarkarske zveze Slovenije, se klubi udeležujejo različnih turnirjev v tujini oziroma se povezujejo v različnih internih tekmovanjih.

 

Več člankov...

Iskalnik