Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

1. SKL (Ž): Kranjčankam se je po zmagi v MB povrnila samozavest; Velikonja ima ključ do zmage

JakovinaVčeraj se je s tekmo v Mariboru nadaljevalo 8. kolo v 1. SKL za članice. Triglav je bil pretrd oreh za Mariborčanke, ki so izgubile s 63:80. Že v četrtek je Grosuplje presenetilo Subrino Ilirijo (77:53), zadnji tekmi kola pa bosta odigrani danes.

1. SKL (Ž): Grosuplje odčitalo lekcijo Subrini Iliriji; Rajić pravi, da so igralke pokazale, kako se bori za klub

S današnjim dvobojem med Grosupljem in Subrino Ilirijo (77:53) se je začelo 8. kolo v 1. SKL za članice. Jutri bo Triglav gostoval pri AJM-ju, zadnji tekmi kola pa bosta na sporedu v soboto.

Maša Piršič priznala, da jih je zmedla conska postavitev; kljub porazu se ne predajajo!

M. PiršičMaša Piršič je včeraj s soigralkami morala priznati premoč Celja, ki je 2. polčasu pohodil plin in ugnal Kranjčanke. Slednji je lahko v tolažbo, da je bila s 16 točkami najboljša strelka Triglava.

1. SKL (Ž): Rajić verjame v svoja dekleta; Haskič pričakuje tekmo z emocijami

Z dvobojem med Grosupljem in Ilirijo, se danes začenja 8. kolo. Dan kasneje bo Triglav gostoval v Mariboru pri AJM-u, zadnji tekmi kola pa bosta odigrani v soboto.

Sanja Orozović: "Trener Grgič je pripomogel k temu, da se nam je dvignila samozavest."

Athlete Partizan 09 10 2012 (10)Athlete Celje je na pokalni tekmi s Triglavom pokazal dva različna obraza. Celjanke so po zaostanku 13 točk, v drugem delu igre naredile preobrat in na koncu tudi zmagale (59:46). Po tekmi je nekaj besed dala kapetanka Celja Sanja Orozović.

Pokal članic: Celjanke v 2. polčasu vstale kot feniks iz pepela; prva strelka R. Abramovič (20)

Athlete Partizan 09 10 2012 (22)Danes je bil na sporedu nov derbi med Celjem in Triglavom. Prvi polčas je pripadel Celjankam, ki bodo na povratni tekmi v Kranju branile prednost 13-ih točk.

Več člankov...

Iskalnik