Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Intervju: Matea Tavić pravi, da Ilirija premore ogromno potenciala; navdušena nad vztrajnostjo Dražena Petrovića

Branilka Matea Tavić (1992), ki prihaja iz BIH, si bo v novi sezoni kruh služila v ambiciozni sredini Subrine Ilirije. Omenjena igralka, je nekoč že igrala v Sloveniji, in sicer za moštvo Celja.

Celje na krilih Orozovićeve (27) in Gajićeve (24) premagalo Zagrebčanke

Košarkarice Celja so v domači dvorani merile moči z Zagrebom in zmagale.

Evroligaš premočan nasprotnik za Celjanke, ki bodo v torek merile moči z Medveščakom

Athlete Celje

Celjanke so v Poreču po pričakovanju izgubile z evroligašem iz Zagreba, ki je letos tudi eden favoritov za naslov v jadranski ligi ter v hrvaškem državnem prvenstvu in pokalu.

Subrino Ilirijo okrepili še Matea Tavić in Jovana Karakašević

Kot je pred časom že napovedal predsednik kluba ŽKD Subrina Ilirija Vlado Mičunović, se je ljubljanski prvoligaš, ki bo letos premierno nastopal tudi v ligi MŽRKL okrepil z dvema tujkama.

Subrina Ilirija končala z domačim kadrovanjem, registrirana tudi Nataša Radulović, v pričakovanju dveh tujk

Subrina Ilirija, ki bo v prihajajoči sezoni nastopala v domačem prvenstvu in regionalni ligi MŽRKL, počasi zaključuje s sestavo članske ekipe. Potem, ko so pred kratkim oblikovali strokovni štab, ki ga bosta tvorila Spasoje Todorović in Emir Haskič, so v minulih dneh zaključili z domačim kadrovanjem prve ekipe.

INTERVJU: Ines Kerin že v otroštvu sanjala o Ameriki, nekoč bi rada igrala z najboljšimi igralkami na svetu

imageInes Kerin (1990) je obetavna mlada košarkarica, ki je nazadnje igrala za mariborski AJM. Slednja je s košarko, ki ji pomeni način življenja, začela pri osmih letih. Visoka je 170 cm, igra na položaju dvojke. Pred novo sezono se je preselila v ZDA, kjer bo v Oklahomi nadaljevala šolanje na univerzi Murray State. V ligi NJCAA bo branila barve svoje šole.

Več člankov...

Iskalnik