Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Grosupeljčanke zmagovalke 22. mednarodnega turnirja kadetinj

ilirija_logoMinuli vikend se je osem ekip iz štirih držav potegovalo za prestižno lovoriko mednarodnega turnirja kadetinj. Po nekaj sušnih letih je na turnirju znova slavila slovenska ekipa.

Ježica trenutno še brez dvorane

V ŠRC Ježica trenutno vse miruje kar se tiče treniranja. V dvorani so namreč mojstri, ki polagajo nov parket in rišejo črte po novih košarkarskih pravilih. Vse ekipe, ki imajo v dvorani treninge so trenutno primorane trenirati drugje.

Pokal Vojka Herksla v Celju

Zaradi ponovne adaptacije parketa v dvorani Tri Lilije v Laškem bo eden izmed predtekmovalnih turnirjev za pokal Vojka Herksla namesto v Laškem 25. in 26. septembra v Celju.

Celjanke ugnale Triglavanke

V petek, 17. septembra, so se v Celju pomerile domačinke in igralke kranjskega Triglava. Celjanke zaradi poškodb niso odpotovale na mednarodni turnir v Poreč, zato so kot nadomestilo tekem odigrale proti Kranjčankam

Končan 3. mednarodni turnir za mladinke v Pivki

V soboto je v organizaciji domačega kluba KK Pivka potekal 3. mednarodni turnir za mladinke, katerega se je udeležilo 6 ekip: A.S.D. Pallacanestro Interclub Muggia in A.S.D. Sistema Rosa Pordenone iz Italije ter KK Odeja Škofja loka, ŽKK Grosuplje, ŽKD Ilirija Ljubljana in KK Pivka. Žal se zaradi  šolskih obveznosti nista udeležila turnirja dva kluba iz Rijeke iz Hrvaške.

Ženska članska liga bo letos zelo izenačena

Letošnja sezona ženske članske lige bo zaradi številnih prestopov in sodelovanja novega kluba zelo zanimiva in izenačena, saj se bo za preboj med prvih šest ekip najbrž borilo kar nekaj ekip. Pred začetkom sezone 2010/11 je tržnica v slovenski ženski košarki izredno zanimiva. Kar nekaj igralk je zamenjalo svoje sredine, še nekaj igralk bo odšlo na posojo pred začetkom sezone.

Več člankov...

Iskalnik