Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

1. SKL (Ž): Grgiča zanima samo zmaga, Velikonja pričakuje napredek

zoga.kosarkaZ današnjo tekmo med Domžalami in Celjem se začenja 2. kolo 1. SKL za članice. Preostale tekme bodo v soboto (3 dvoboji) in v nedeljo (1 dvoboj).

1. (Ž) SKL: Visoki zmagi Ilirije in Triglava, Dvoboj med Celjem in Odejo v torek

zoga.kosarkaZ dvobojem med AJM-om in Rogaško se je začela nova prvoligaška sezona za ženske. Zmage so zabeležile košarkarice AJM-a, Ilirije, Grosuplja in Triglava. Tekma med Athlete Celjem in Odejo bo na sporedu v torek.

Eva Komplet po debiju v Evroligi: "Bilo je nepozabno in neponovljivo."

imagePogovarjali smo se z Evo Komplet (1986, krilo), ki je v sredo doživela ognjeni krst v Evroligi. Vprašali smo jo, kako opisuje prve evroligaške minute in ali je bilo prisotne kaj treme.Baričeva, Doverjeva in Kompletova debitirale v Evroligi

V dresih Gospića in Spartaka so prvič v karieri v Evroligi debitirale tri Slovenke - Nika Barič, Martina Dover in Eva Komplet. Še najbolj so se veselile članice hrvaške ekipe, ki so presenetljivo zmagale proti Rivasu iz Španije (74:69).

Katja Špacapan: "Odlično se razvijamo kot ekipa!"

Kranjčanke so minuli vikend odigrale prijateljsko srečanje z Zagrebčankami, ki so bile boljše (77:64). Po tej tekmi smo opravili kratek pogovor s Katjo Špacapan (184 cm, 1987), krilno košarkarico ŽKK Triglava.Ježičanke morale priznati premoč hrvaškemu drugoligašu

Košarkarski klub Ježica je na pripravljalni tekmi v Zagrebu klonil proti ekipi Peščenice-Žitnjak.

Več člankov...

Iskalnik