Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mladinke na popravni izpit

Ženska reprezentanca do 18 let bo na današnji drugi tekmi na evropskem prvenstvu v Šopronu skušala popraviti slab vtis s prve tekme. Boleč poraz proti Češki bo skušala nadomestiti z zmago proti Litvi.

VIDEO: Mladinke uvodoma poražene

Ženska reprezentanca do 18 let je na prvi tekmi evropskega prvenstva divizije A utrpela poraz. Premoč je morala priznati izbrani vrsti Češke, proti kateri je izgubila s 57:73.

VIDEO: Mladinke odpirajo evropsko prvenstvo

Ženski reprezentanci do 18 let bo danes v madžarskem mestu Šopron pripadla čast, da s prvo tekmo odpre evropsko prvenstvo divizije A.

Ljubljančanka odhaja v Italijo

Slovenska članska reprezentantka Eva Rupnik bo po igranju v Nemčiji in Španiji spoznala še košarko v Italiji, kjer je okrepila drugoligaški klub iz starodavnega mesta Orvieto.

Najkoristnejša igralka 1. SKL se seli na Češko

Hrvaška košarkarica Lorena Molnar, ki je bila v prejšnji sezoni imenovana za najkoristnejšo igralko slovenskega državnega prvenstva, bo kariero nadaljevala na Češkem.

Mladinke pripravljene na evropsko prvenstvo

Ženska reprezentanca do 18 let je včeraj končala s pripravami, danes pa že odhaja v madžarski Šopron, kjer jo od 5. do 13. avgusta čaka tekmovanje na evropskem prvenstvu divizije A.

Več člankov...

Iskalnik