Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Kadetinje po porazu v boj za 11. mesto

Ženska reprezentanca do 16 let je na evropskem prvenstvu v Skopju doživela tretji poraz. V tekmi za razvrstitev od 9. do 12. mesta je bila od nje boljša izbrana vrsta Izraela.

Mariborčanke okrepila mladinska reprezentantka in še drugi trener Branika

Žensko košarkarsko društvo Maribor je začelo pisati novo poglavje svoje zgodovine. Njegove prve poteze pred prihajajočo sezono so spodbudne.

VIDEO: Kadetinje do nove visoke zmage

Ženska reprezentanca do 16 let je na šesti tekmi evropskega prvenstva divizije B vknjižila četrto zmago, s katero je ohranila upanje na osvojitev končnega 9. mesta.

VIDEO: Kadetinje začenjajo tekme za 9. mesto

Ženska reprezentanca do 16 let bo danes v Skopju odigrala prvo tekmo drugega dela evropskega prvenstva divizije B. Boj za končno 9. mesto bo začela ob 18.45 uri, ko se bo pomerila z izbrano vrsto Bolgarije.

VIDEO: Kadetinje kljub zmagi ostale brez četrtfinala

Ženska reprezentanca do 16 let je na peti oziroma zadnji tekmi skupinskega dela evropskega prvenstva vknjižila tretjo zmago, ki pa ji žal ni pomagala do napredovanja v četrtfinale, zato se bo v nadaljevanju tekmovanja borila za končno 9. mesto.

VIDEO: Kadetinje v lov na četrtfinale

Ženska reprezentanca do 16 let na evropskem prvenstvu v Skopju o uvrstitvi v četrtfinale ne odloča več sama. Za preboj med najboljšo osmerico morajo Slovenke danes premagati Moldavijo, ob tem pa upati, da Irska za 39 ali manj točk premaga Ukrajino.

Več člankov...

Iskalnik