Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenke za uvod proti evropskim podprvakinjam

slovenijaDanes se začenja evropsko prvenstvo v ženski košarki, na katerem bo premierno nastopila slovenska članska reprezentanca. Zgodovinski nastop na velikem tekmovanju bodo izbranke Damirja Grgića pričele z dvobojem proti Franciji.

FOTO: V Domžalah tradicionalno zaključili sezono

Ženski košarkarski klub Domžale je tudi letošnjo sezono zaključil s piknikom in prijetnim druženjem v športnem parku Domžale.

V Celju podpisali novo štiriletno pogodbo

Potem, ko je Cinkarna Celja v svojem kadru zadržala glavnega trenerja Damirja Grgića ter njegovega pomočnika in vodjo mladinskega pogona Jureta Krajnca, je z državnimi in pokalnimi prvakinjami sodelovanje za naslednja štiri leta podaljšal tudi Žane Bortek.

Srečno, Slovenke!

Ženska reprezentanca se je danes zgodaj zjutraj odpravila na pot proti češki prestolnici Pragi, kjer bo v petek prvič nastopila na evropskem prvenstvu. Pred odhodom so svoje misli strnili kapetanka Maja Erkić, selektor Damir Grgić in direktorica reprezentance Alenka Škreblin.

Ernest Novak odslej v ženski košarki

Uprava ženskega košarkarskega kluba Triglav se je odločila zamenjati glavnega trenerja članske ekipe.

S pripravami začele tudi mlajše članice

Minuli vikend so s pripravami na evropsko prvenstvo, ki bo julija potekalo na Portugalskem, začela tudi dekleta do 20 let. Selektor Damir Grgić je na seznam uvrstil 16 košarkaric. Prva tekma reprezentantke čaka že v sredo, ko se bodo pomerile s Kitajkami.

Več člankov...

Iskalnik