Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Nika Barič v polfinalu Evrolige proti Turkinjam

V ženski Evroligi smo dobili še zadnja dva polfinalista. Mesto med najboljšo četverico sta si zagotovila še lanskoletna udeleženca zaključnega turnirja, češki USK in turški Fenerbahče.

Celjanke v Podgorico z dobro popotnico

V ženskem državnem prvenstvu se je včeraj zaključilo 3. kolo lige za prvaka. Na zadnji tekmi kroga sta se v Ljubljani srečala Ilirija in Athlete Celje, nov par točk pa so vknjižile Celjanke.

Slatinčanke v tretje do prve zmage v končnici

Slovenske košarkarice so zakorakale v 3. kolo lige za prvaka. Triglav je v Kranju gostil in s 76:41 premagal Konjice, Janina pa je na gostovanju pri Mariboru pripravila presenečenje in zmagala z 41:46.

Ježica do prve zmage v ligi za razvrstitev

V ženskem državnem prvenstva sta se v drugem kolu lige za razvrstitev pomerili ekipi Ježice in Grosuplja, v tekmi številnih preobratov pa so do zmage prišle Ljubljančanke.

Celjanke in Kranjčanke rutinirano, Ljubljančanke rešila izjemna Srbkinja

V ženskem državnem prvenstvu so se včeraj odigrale vse tri tekme 2. kola lige za prvaka. Aktualne državne prvakinje in podprvakinje iz vrst Athlete Celja in Triglava so si zmago proti Mariboru in Janini zagotovile že v prvem polčasu, Ilirija pa je močan odpor Konjic strla šele v zadnji četrtini.

VIDEO: Nika Barič v polfinalu Evrolige, Teja Oblak končala sezono v Evropskem pokalu

V ženski Evroligi in Evropskem pokalu so se sinoči zvrstile povratne tekme četrtfinala. Za nastop v polfinalu sta se borili tudi slovenski reprezentantki Nika Barič in Teja Oblak, napredovanje pa si je zagotovila le Baričeva, ki bo na zaključnem turnirju najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja za ženske branila naslov prvaka.

Več člankov...

Iskalnik