Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V končnico lige WABA tudi Kranjčanke

Po košarkaricah Athlete Celja so s tekmovanjem v mednarodni ligi WABA za letos opravile tudi igralke Triglava. Kranjčanke so v 10. in s tem zadnjem krogu rednega dela gostovale v Sarajevu pri ekipi Play Off Happy in vknjižile zmago s 67:52.

Celjanke visoko poražene v Podgorici, Kranjčanke danes v Sarajevu

V ženski regionalni ligi WABA bodo v tem tednu odigrani še zadnji obračuni v letošnjem koledarskem letu. Košarkarice Athlete Celja so včeraj izgubile na gostovanju v Podgorici (96:65), igralke Triglava pa danes čaka obračun pri sarajevski ekipi Play Off Happy.

V četrtfinalu ženske mednarodne lige kar štiri slovenske ekipe

Žensko košarkasko društvo Ježica je pretekli vikend gostilo zadnji turnir rednega dela lige WABA v kategoriji do 17 let, po katerem je znano, da bomo Slovenci v četrtfinalu tekmovanja stiskali pesti za kar štiri slovenske ekipe.

Athlete Celje s Triglavom poravnal izid v zmagah, Konjice v Ljubljani brez možnosti

V državnem prvenstvu za članske košarkarice sta bili odigrani novi dve tekmi. Ilirija je pred domačimi gledalci ugnala Konjice (71:59), v derbiju kola med Triglavom in Athlete Celjem pa so zmagale Celjanke (56:71).

Grosupeljčanke klonile šele v zadnjih trenutkih srečanja

S srečanjem med Mariborom in Grosupljem se je začelo 10. kolo ženskega državnega prvenstva. Na Štajerskem smo spremljali zelo zanimivo srečanje, ki je bilo odločeno v zadnji minuti.

Obetavne Novomeščanke že med osmimi najboljšimi ekipami v regiji

Starejše pionirke ženskega košarkarskega kluba Krka so v nedeljo gostovale v Slavonskem Brodu na Hrvaškem, kjer se je odvijal tretji turnir mednarodne lige WABA. Novomeščanke, ki so eno leto mlajše od svojih nasprotnic, so se pomerile proti moštvoma Brod na Savi in Trešnjevka 2009.

Več člankov...

Iskalnik