Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Prvakinje in podprvakinje nad Konjice in Domžale

V najmočnejšem državnem prvenstvu za ženske košarkarice se bo danes začelo že tretje kolo drugega dela tekmovanja. V Slovenskih Konjicah se bosta ob 16.30 uri pomerila Konjice in Cinkarna Celje, v Kranju pa se bosta uro in pol kasneje srečala Triglav in Domžale.

VIDEO: Celjanke utrpele tretji poraz v sezoni

Članska ekipa Cinkarne Celja je sinoči nastopila na novi tekmi končnice regionalne lige WABA in v gosteh pri črnogorski Budućnosti doživela tretji poraz v ligaški sezoni (59:50).

VIDEO: Nika Barič z eno nogo že v polfinalu Evrolige

V ženski Evroligi so se sinoči odigrale prve tekme četrtfinala, v katerem si preboja v naslednji krog tekmovanja želita tudi slovenski reprezentantki Nika Barič in Eva Lisec.

Iščeta se organizatorja zaključnih turnirjev

Košarkarska zveza Slovenije je objavila razpisa za organizacijo zaključnih turnirjev državnega prvenstva za dekleta do 13 in 19 let.

VIDEO: Slovenke čedalje bližje EP 2019

Slovenska ženska članska reprezentanca ostaja brez poraza tudi po četrti kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo leta 2019. Tako kot v Oradei, je tudi v Celju zlomila odpor izbrane vrste Romunije in s četrto zaporedno zmago obdržala vodilno mesto v skupini E.

V finalu Triglav in Ježica

V mini pokalu Spar za košarkarice do 13 let smo dobili para zadnjih dveh tekem tekmovanja.

Več člankov...

Iskalnik