Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Celjanke še šestič zapored postale državne prvakinje!

Košarkarice Athlete Celja so na najlepši možen način zaključile blestečo sezono. Po osvojitvi Pokala članic in lige WABA so sinoči z domačimi navijači proslavile še tretjo zmago nad kranjskim Triglavom in osvojitev 13. naslova državnih prvakinj!

Nika Barič bo v finalu s prvakom Evrolige morala odigrati še vsaj dve tekmi

Slovenska reprezentantka Nika Barič in UMMC sta po dveh tekmah finala ruskega državnega prvenstva izenačena z Dinamom.

 

Celjanke le še zmago oddaljene od novega naslova

Po sobotni prvi tekmi finala ženskega državnega prvenstva so se košarkarice Triglava in Athlete Celja med seboj znova pomerile že sinoči, tudi v Kranju pa so prevladale Celjanke, ki tako za ubranitev naslova potrebujejo le še eno zmago.

Tina Trebec sezono končala pod zmagovalnim odrom

Slovenska reprezentantka Tina Trebec je v Bolgariji zaključila z nastopi v letošnji sezoni. V tamkajšnjem državnem prvenstvu je zasedla končno četrto mesto.

Pri starejših pionirkah znane vse polfinalistke

V državnem prvenstvu za košarkarice do 15 let smo po včerajšnjih tekmah 6. kola tretjega dela dobili vse štiri ekipe, ki bodo s tekmovanjem nadaljevale v polfinalu.

Celjanke na krilih bodoče naturalizirane Slovenke povedle v finalni seriji

V Celju se je začelo finale ženskega državnega prvenstva med Athlete Celjem in Triglavom. Prvo srečanje je pripadlo Celjankam, ki so zmagale s 66:54 in v seriji, ki se igra na tri dobljene tekme, povedle z 1:0.

Več člankov...

Iskalnik