Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Državne prvakinje našle novo nosilko igre

Iz ženskega košarkarskega kluba Celje so nam sporočili, da so končali sodelovanje z najkoristnejšo igralko svoje članske ekipe, ob enem pa že razkrili ime njene zamenjave.

Celje z vsakim letom bližje Olimpiji

Ekipa Cinkarne Celja je tudi na tretji tekmi finala slovenskega državnega prvenstva za članske košarkarice premagala kranjski Triglav in še sedmič zapovrstjo, skupno pa že kar štirinajstič osvojila naslov državnega prvaka.

Celjanke s prvo zaključno žogico za sedmi zaporedni naslov

Danes ob 18. uri bo v Celju na sporedu tretja tekma finala slovenskega državnega prvenstva za članske košarkarice, v katerem Cinkarna Celje za ubranitev naslova prvaka potrebuje le še eno zmago.

Celje le še zmago oddaljeno od ubranitve naslova

Ekipa Cinkarne Celja je na dobri poti, da še sedmo sezono zapored naslov državnega prvaka osvoji brez poraza v finalu. Na dvajseti finalni tekmi s Triglavom je namreč dosegla še 20. zmago in bo imela tako v petek priložnost, da pred domačimi navijači vknjiži še 14. domačo zvezdico.

Kranj v pričakovanju druge tekme finala

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice se bo finale med Triglavom in Cinkarno Celjem danes nadaljevalo z drugo tekmo, ki se bo v kranjski dvorani Planina pričela ob 19. uri.

Pokalne zmagovalke neprepoznavne na prvi tekmi finala državnega prvenstva

Po prvi tekmi finala državnega prvenstva za ženske prav nič ne kaže na to, da bo letos konec večletne vladavine Cinkarne Celja, saj so državne prvakinje na domačem parketu povsem nadigrale Triglav in pokalnim zmagovalkam pred selitvijo v Kranj nagnale strah v kosti.

Več člankov...

Iskalnik