Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Celjanke hitijo po prvo mesto

Članska ekipa Cinkarne Celja je na sedmi tekmi končnice regionalne lige WABA osvojila peti par točk. Niz neporaženosti na domačem parketu je podaljšala z zmago nad beograjsko Crveno zvezdo (80:63).

Ježica presenetila favorizirano Ilirijo

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice se je končalo 3. kolo drugega dela, v katerem je zadnjo zmago vknjižila zasedba Ježice, ki je v gosteh z 59:54 ugnala Akson Ilirijo.

Zaključna turnirja bosta gostila Ježica in Grosuplje

Objavljena razpisa za organizacijo zaključnega turnirja državnega prvenstva za dekleta do 13 in 19 let sta padla na plodna tla, saj smo dobili že oba organizatorja.

Grosuplje do prve zmage v drugem delu

V drugem delu državnega prvenstva za članske košarkarice se je v nedeljo zvrstila tretja tekma 3. kola, na kateri so se soočile igralke Maribora in Grosuplja.

Celjanke in Kranjčanke zlahka do nove zmage

V soboto sta se v državnem prvenstvu za članske košarkarice zvrstili prvi dve tekmi 3. kola drugega dela, na katerih so se pomerile ekipe Konjic in Cinkarne Celja ter Triglava in Domžal.

Prvakinje in podprvakinje nad Konjice in Domžale

V najmočnejšem državnem prvenstvu za ženske košarkarice se bo danes začelo že tretje kolo drugega dela tekmovanja. V Slovenskih Konjicah se bosta ob 16.30 uri pomerila Konjice in Cinkarna Celje, v Kranju pa se bosta uro in pol kasneje srečala Triglav in Domžale.

Več člankov...

Iskalnik