Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenke pot do EP 2019 začele z visoko zmago

Ženska članska reprezentanca je odigrala prvo tekmo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2019. Slovenke so se v romunski Oradei pomerile z Romunkami in slavile zmago z 80:59.

Slovenke začenjajo s kvalifikacijami za EP 2019

Ženska članska reprezentanca je včeraj prispela v Romunijo, kjer jo danes čaka prva tekma v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2019. Srečanje se bo začelo ob 17. uri, ogledali pa si ga boste lahko tudi v spletnem prenosu.

"Pred nami so pomembni dnevi"

Včeraj se je v Laškem zbrala ženska članska reprezentanca, ki se bo do sredine tekočega meseca pomerila na prvih dveh tekmah kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Košarkarice se bodo v četrtek odpravile v Romunijo, kjer jih v soboto čaka obračun proti domači reprezentanci.

Triglav v Mariboru trepetal za zmago

V ženskem državnem prvenstvu se je včeraj končalo peto kolo rednega dela, po katerem sta Triglav in Cinkarna Celje še zmeraj brez poraza, Domžale pa brez zmage.

Celjanke brez težav proti Ljubljančankam

V ženskem državnem prvenstvu se je včeraj začelo peto kolo, ki se bo danes nadaljevalo in tudi končalo. V njem so si prvo zmago izborile košarkarice Cinkarne Celje, ki so v gosteh odpravile Akson Ilirijo.

Celjanke deklasirale Zagrebčanke

Košarkarice Cinkarne Celje so sinoči v Zagrebu odigrale svojo peto tekmo v regionalni ligi WABA in proti Medveščaku zabeležile četrto zmago.

Več člankov...

Iskalnik