Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

"Ta zmaga bo mnogim še dolgo ostala v spominu"

<br/><a href="<a href=Slovenska ženska reprezentanca je sinoči pisala zgodovino in osvojila svojo prvo zmago na evropskih prvenstvih. Po ekstazi navdušenja, bučni proslavi in solzah sreče so spregovorili selektor Damir Grgić, kapetanka Maja Erkić in Nika Barič.

Slovenke do zgodovinske zmage na velikih tekmovanjih!

Slovensko žensko reprezentanco uvodni poraz na njenem krstnem evropskem prvenstvu ni potrl. Na drugi tekmi proti Grčiji so varovanke Damirja Grgića zaigrale kot prerojene in z izjemno borbeno in požrtvovalno igro prišle do svoje prve zmage na velikih tekmovanjih!

Slovenke proti krvnicam evropskih prvakinj

Slovensko žensko izbrano vrsto po včerajšnjem nesrečnem porazu danes čaka drugi obračun na evropskem prvenstvu na Češkem. Njena nasprotnica bo reprezentanca Grčije, ki je v prvem kolu skupine C ugnala Srbijo.

Mlajše članice klonile proti Čehinjam

Na Češkem se trenutno mudi tudi ženska reprezentanca do 20 let, ki je včeraj v Pardubicah odigrala prvo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom.

"Lepo je biti Slovenec na Češkem"

Za slovensko žensko reprezentanco je prva tekma na velikih tekmovanjih, po porazu proti Franciji pa so pred zbrane medije stopili selektor Damir Grgić in njegovi varovanki Nika Barič in Maja Erkić.

Slovenke na uvodu evropskega prvenstva navdušile, a bile prekratke za prvo zmago

Na Češkem se je danes začelo 36. evropsko prvenstvo za ženske, na katerem je zgodovinski prvi nastop zabeležila izbrana vrsta Slovenije. Slovenke so se v skupini C sprva pomerile z aktualno podprvakinjo Francijo in po odličnem odporu klonile z 68:70.

Več člankov...

Iskalnik