Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V gosteh slavila le Triglav in Athlete Celje

Članske ekipe slovenskih ženskih klubov se od včeraj dalje merijo tudi v pokalnem prvenstvu, ki so ga najbolje začele košarkarice Triglava, Janine, Ilirije in Athlete Celja.

Slovenske košarkarice začenjajo lov na naslov pokalnega prvaka

Osem slovenskih ženskih košarkarskih klubov se bo danes spustilo v dir za novo trofejo Pokala članic, v katerem bodo naslov zopet branile igralke Athlete Celja.

Kapetanka Celja že zaključila sezono

Košarkarice Athlete Celja bodo naslova državnih in pokalnih prvakinj branile brez svoje kapetanke Alme Potočnik, ki je zaradi težav s poškodovanim kolenom predčasno končala sezono.

Ilirija ostala brez svoje najkoristnejše igralke

Žensko košarkarsko društvo Ilirija je pred nadaljevanjem sezone izgubilo svojo najkoristnejšo košarkarico, ki bo kariero nadaljevala v Bolgariji.

Pri madžarskem prvoligašu odslej že kar tri slovenske reprezentantke

Slovenska košarkarska kolonija na Madžarskem je vse številčnejša. Novo ime, ki bo pri naših vzhodnih sosedih skušalo opozoriti nase, je Sandra Piršič.

Ženski All Stars bo 8. januarja v Mariboru

V nedeljo, 8. januarja, se bo v mariborski dvorani Tabor odvil ženski All Stars 2017, ki bo potekal v organizaciji Košarkarske zveze Slovenije, Združenja ženskih klubov Slovenije in ŽKD Maribor.

Več člankov...

Iskalnik