Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Ljubljani se bo igralo in plesalo

Žensko košarkarsko društvo Ilirija bo tudi med letošnjimi šolskimi počitnicami organiziralo košarke in zabave poln poletni kamp Panter, ki bo letos v slovenski prestolnici potekal že šestič po vrsti.

V Domžalah oznanili novega trenerja

Vodstvo ženskega košarkarskega kluba Domžale je našlo novega trenerja prve ekipe, ki bo tudi v prihodnje tekmovala v najmočnejšem slovenskem prvenstvu za članske košarkarice.

Slovenska reprezentantka odslej v Franciji

Članica slovenske izbrane vrste Shante Evans bo po uspešni sezoni v Španiji kariero nadaljevala v Franciji, kjer je okrepila francoski prvoligaški klub ESB Villeneuve-d'Ascq.

Triglavanka prestopila v vrste Celja

Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje je oznanil svojo drugo okrepitev, ki prihaja kar iz tabora njegovega večnega tekmeca, kranjskega Triglava.

Naša srebrna dekleta začela s pripravami na evropsko prvenstvo

Na Rogli so se včeraj zbrale kandidatke za nastop na evropskem prvenstvu za dekleta do 20 let, ki ga bo med 7. in 15. julijem gostila sosednja Madžarska. Novi selektor izbrane vrste Predrag Radović je na seznam uvrstil 14 košarkaric.

V regionalni ligi zopet trije slovenski klubi?

Vodstvo ženske mednarodne lige BTravel WABA je sporočilo, da se je v predpisanem roku za naslednjo sezono tekmovanja uspešno prijavilo deset klubov, eden pa je zaprosil za podaljšanje roka za prijavo.

Več člankov...

Iskalnik