Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Pokalne prvakinje okrepili dve tujki

S sestavo svoje prve ekipe so začeli tudi pri ženskem košarkarskem klubu Triglav, ki bo po sezoni posta vnovič nastopal v kakovostni regionalni ligi WABA.

Slovenija nazadovala v divizijo B

Slovenska dekliška reprezentanca do 20 let je v nedeljo v severozahodnem madžarskem mestu Šopron končala z nastopi na evropskem prvenstvu, izkupiček dveh zmag in petih porazov pa ni bil dovolj za obstanek v diviziji A.

Slovenke za biti ali ne biti

Slovensko dekliško reprezentanco do 20 let danes čaka najpomembnejša tekma na evropskem prvenstvu na Madžarskem. Izbranke Predraga Radovića bodo v Šopronu od 15.15 ure dalje lovile zmago nad Slovakinjami, s katero bi se približale obstanku v diviziji A.

VIDEO: Slovenija ostala brez boja za medalje

V madžarskem Šopronu so sinoči postali znani vsi udeleženci četrtfinala evropskega prvenstva za mlajše članice, v katerem pa igre slovenske reprezentance žal ne bomo mogli spremljati.

VIDEO: Slovenke poleg nove tekme izgubile še kapetanko

Slovenska dekliška reprezentanca do 20 let je v ponedeljek odigrala zadnjo tekmo v skupinskem delu evropskega prvenstva, v naslednjo fazo tekmovanja pa odhaja z eno zmago in dvema porazoma.

VIDEO: Mlajše članice do prve zmage na evropskem prvenstvu

Slovenska dekliška reprezentanca do 20 let ima po dveh tekmah na evropskem prvenstvu divizije A polovičen izkupiček. Po uvodnem porazu proti Srbiji je sinoči v madžarskem Šopronu premagala veliko Rusijo in ohranila upe po boljšem izhodišču v osmini finala.

Več člankov...

Iskalnik