Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Sezono kot prve sklenile starejše mladinke

V Grosuplju je med minulim vikendom potekal zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarice do 19 let, z naslovom prvakinj pa se je okitila ekipa Cinkarne Celja.

Maribor ostal v stiku z najboljšo četverico

V državnem prvenstvu za članske košarkarice se je včeraj s tekmo med Domžalami in Mariborom zaključilo 4. kolo drugega dela.

Mariborčanke po osmo, Domžalčanke pa po prvo zmago v sezoni

V državnem prvenstvu za članske košarkarice se bo nocoj zaključilo 4. kolo drugega dela. Na zadnji tekmi kroga bosta ob 20.30 uri nastopili zasedbi Domžal in Maribora.

VIDEO: Celjanke v polfinale regionalne lige z najboljšega izhodišča

Ekipa Cinkarne Celja je v ligi WABA končala z nastopi v osemčlanski Superligi, ki jo je z izkupičkom 6 zmag in 2 porazov zaključila na prvem mestu.

Pokalne prvakinje do pete zaporedne zmage, Konjice prvič v sezoni boljše od Ilirije

Po zmagi Celja nad Grosupljem so se v 4. kolu drugega dela državnega prvenstva za članske košarkarice med seboj pomerili še Ježica in Triglav ter Konjice in Akson Ilirija, dvignjenih glav pa so parket zapustile Kranjčanke in Konjičanke.

Državne prvakinje jezo ob porazu v finalu pokala stresle na Grosupeljčanke

Po premoru zaradi zaključnega turnirja pokalnega prvenstva se je v torek nadaljeval drugi del državnega prvenstva za članske košarkarice, v katerem sta 4. kolo odprli moštvi Cinkarne Celja in Grosuplja.

Več člankov...

Iskalnik