Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Tina Trebec v zadnji sekundi poskrbela za drugo zmago Slovenije

Ženska članska reprezentanca je gostovanje na Madžarskem zaključila z odliko. Varovanke Damirja Grgića so zmagale tudi na drugem srečanju proti domačinkam. Tekma se je končala z rezultatom 81:79, odločilni koš za zmago pa je v zadnjem napadu dosegla Tina Trebec. Slovenke prihodnji petek čaka prva domača tekma.

Slovenija priprave na EP začela z zmago

Ženska članska reprezentanca je v okviru priprav na evropsko prvenstvo odigrala prvo pripravljalno tekmo. Na Madžarskem se je pomerila proti tamkajšnji izbrani vrsti in jo premagala s 77:64. Drugi dvoboj med Madžarsko in Slovenijo bo prav tako v Szekesfehervarju na sporedu danes ob 17. uri.

Slovenke z Američanko na prvi preizkus pripravljenosti

madzaŽenska članska reprezentanca se je včeraj odpravila na Madžarsko, kjer bo danes in jutri odigrala prvi dve pripravljalni tekmi proti tamkajšnji izbrani vrsti.

Damir Grgić: "Vidi se, da so dekleta že nestrpno pričakovala začetek priprav"

Slovenska ženska članska reprezentanca se je včeraj zbrala v Zrečah, kjer bo opravila prvi cikel priprav pred evropskim prvenstvom na Češkem.

Ženska reprezentanca začenja priprave na svoje krstno evropsko prvenstvo

Slovenska ženska izbrana vrsta se bo danes popoldne zbrala v Zrečah, kjer bo s prvim treningom začela priprave na 36. evropsko prvenstvo, ki ga bo od 16. do 25. junija gostila Češka.

Državne prvakinje s prvimi tremi okrepitvami

Ženski košarkarski klub Celje se je včeraj tudi uradno preimenoval v Cinkarna Celje. Z novim generalnim pokroviteljem pa prihajajo tudi novi cilji, ki jih bo klub skušal izpolniti tudi s tremi novimi okrepitvami v članski ekipi.

Več člankov...

Iskalnik