Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Tina Trebec sezono končala pod zmagovalnim odrom

Slovenska reprezentantka Tina Trebec je v Bolgariji zaključila z nastopi v letošnji sezoni. V tamkajšnjem državnem prvenstvu je zasedla končno četrto mesto.

Pri starejših pionirkah znane vse polfinalistke

V državnem prvenstvu za košarkarice do 15 let smo po včerajšnjih tekmah 6. kola tretjega dela dobili vse štiri ekipe, ki bodo s tekmovanjem nadaljevale v polfinalu.

Kranjčanke po izenačenje serije

Po sobotni prvi tekmi finala ženskega državnega prvenstva se bodo košarkarice Athlete Celja in Triglava med seboj znova pomerile že nocoj, v vlogi gostiteljic pa bodo tokrat Kranjčanke.

Celjanke na krilih bodoče naturalizirane Slovenke povedle v finalni seriji

V Celju se je začelo finale ženskega državnega prvenstva med Athlete Celjem in Triglavom. Prvo srečanje je pripadlo Celjankam, ki so zmagale s 66:54 in v seriji, ki se igra na tri dobljene tekme, povedle z 1:0.

Državne in pokalne prvakinje od naslednje sezone dalje pod novim imenom

Na sedežu ženskega košarkarskega kluba Athlete Celje je včeraj potekala redna letna skupščina. Člani skupščine so soglasno sprejeli poročila o delu kluba in finančnem poslovanju v letu 2016 ter plan dela in finančni plan za sezono 2017/2018.

Slovenski trio na Madžarskem že v finalu

Slovenske reprezentantke Sandra Piršič, Maja Erkić in Eva Lisec so v madžarskem državnem prvenstvu s preostalimi soigralkami v ekipi Atomeromu vstopile v zadnjo fazo tekmovanja.

Več člankov...

Iskalnik