Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Prvi strelec 2. SKL v iskanju novega kluba

Članska ekipa košarkarskega kluba Slovenske Konjice je v tem letu po treh zaporednih sezonah v drugi slovenski košarkarski ligi nazadovala v tretjo ligo, pot do vrnitve med drugoligaše pa bo skušala poiskati že v naslednji sezoni.

KZS spremenila tekmovalni sistem 2. SKL

Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na nedavnem sklicanem sestanku sprejel poglavitne korekcije tekmovalnega sistema druge slovenske košarkarske lige.

Parklji zadržali svojega najkoristnejšega igralca

Izkušeni branilec Dejan Mlakar bo tudi v prihodnji sezoni branil koš ljubljanskih Parkljev, s katerimi se je dogovoril za podaljšanje pogodbe.

Prvaki 2. SKL imajo obetavno zaledje

Košarkarski klub Podčetrtek je lahko z dosežki v letošnji sezoni več kot zadovoljen, uspehi vseh klubskih selekcij pa utegnejo biti v prihodnje še boljši.

Bivši članski reprezentant ima za prihodnjo sezono velike načrte

Iz košarkarskega kluba Ljubljana, ki ima po ocenah Košarkarske zveze Slovenije v moški konkurenci tretji najuspešnejši mladinski pogon v državi, so nam sporočili, da so že sestavili strokovni štab za sezono 2018/19.

Na Primorskem že začeli s pripravami na sezono 2018/19

Prva ekipa košarkarskega kluba Leone Ajdovščina je točno tri tedne nazaj odigrala svojo zadnjo tekmo v letošnji sezoni tretje slovenske košarkarske lige, danes pa je že začela s pripravami na naslednjo sezono.

Več člankov...

Iskalnik