Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Medvode v 2. SKL, Žoltasti Troti v 3. SKL!

V tretji in četrti slovenski košarkarski ligi za moške sta že tri oziroma dva kroga pred koncem lige za prvaka znana končna zmagovalca.

Triglav z neverjetnim Tjažem Rotarjem odpihnil Elektro, Konjice po odhodu Jereba še brez zmage

Do konca rednega dela druge slovenske košarkarske lige je ostalo le še dvanajst tekem. V 20. krogu smo bili priča impresivni predstavi ECE Triglava, ki je s kar 70-odstotnim metom iz igre prekinil zmagoviti niz Elektre.

Ilirija z 19. zaporedno zmago že v prvi ligi, Plama po podaljšku boljša od Sežane

V drugi slovenski košarkarski ligi se je sinoči zaključil 19. krog rednega dela, po katerem je postalo znano, da bo naslednjo sezono v ligi Nova KBM nastopala ekipa Ilirije.

Triglav po tretji zaporedni zmagi zaostaja le še za Sežano in Ilirijo

V Kranju je bila sinoči odigrana prva tekma 19. kola druge slovenske košarkarske lige. V športni dvorani Planina sta se pomerila ECE Triglav in AKK Branik, nič kaj izenačen dvoboj pa so prepričljivo dobili Kranjčani.

Triglav z 10. zmago skočil na 5. mesto

V Ljubljani je bila sinoči odigrana zadnja tekma 18. kola druge slovenske košarkarske lige. Tekmeca sta bila Ljubljana in ECE Triglav, nov par točk pa so si pripisali Kranjčani.

Sežanci šele v podaljšku strli odpor Črnomaljcev, Šoštanjčani že na 9. mestu

V drugi slovenski košarkarski ligi bo danes na sporedu še zadnja tekma 18. kola, na petih sobotnih dvobojih pa je v gosteh zmagala le Plama-pur, ki je prepričljivo premagala Konjice.

Več člankov...

Iskalnik