Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Prvaki ob sprejetju ničvrednega pokala pošteno okrcali Košarkarsko zvezo Slovenije

Stanje v slovenski košarki že dolgo ni več to, kar bi moralo biti, vse slabosti pa najbolj občutimo klubi! Drugoligaški klubi že dolgo opozarjamo na nujno potrebno spremembo tekmovalnega sistema, ki po trenutnih smernicah prvaku ne omogoča napredovanja v ligo višje, ampak ga pošlje v dodatno ligo.

Znani vsi udeleženci naslednje sezone 2. SKL

Čez vikend smo dobili še zadnjega tekmovalca prihodnje sezone lige Nova KBM, s tem pa je hkrati postalo znanih vseh dvanajst tekmovalcev naslednje sezone druge slovenske košarkarske lige.

Drugoligaši dobili tudi dva tretjeligaša

V dvanajstčlanski drugi slovenski košarkarski ligi bosta v prihodnji sezoni tekmovala tudi najuspešnejša predstavnika tretje lige.

Dolenjci zadržali mesto v 2. SKL

Sezona druge slovenske košarkarske lige je končana, po koncu zadnjega kroga lige za obstanek pa sta znana tudi oba prihodnja ligaška predstavnika.

O imenu preostalega drugoligaša bo odločal zadnji krog

V drugi slovenski košarkarski ligi se je sinoči končalo peto oziroma predzadnje kolo lige za obstanek, ki je poskrbelo za razburljiv zaključek tekmovanja.

Tretjeligaši dobili novinca iz 4. SKL

V četrti slovenski košarkarski ligi je krog pred koncem lige za prvaka že jasno, katera dva kluba bosta v naslednji sezoni nastopala v višjem rangu tekmovanja.

Več člankov...

Iskalnik