Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Novopečenemu drugoligašu bo izkušnje delil prvak Evrolige

Košarkarski klub Žoltasti Troti je še lansko leto igral v četrti slovenski košarkarski ligi, v prihajajoči sezoni pa bo prvič v zgodovini nastopal med drugoligaši, kjer si bo obstanek ali pa še kaj več skušal zagotoviti tudi ob pomoči trikratnega prvaka Evrolige Matjaža Smodiša.

Parklji znova s članom najbolj učinkovite peterke 2. SKL

V ljubljanskem košarkarskem klubu tudi med letošnjim poletjem sestavljajo konkurenčno ekipo, s katero bodo zopet napadali sam vrh druge slovenske košarkarske lige.

V Grosuplju naprej po začrtani poti

Članska ekipa Grosuplja je v prejšnji sezoni druge slovenske košarkarske lige zasedla predpredzadnje, 10. mesto, v naslednji sezoni pa bo stremela k temu, da si bo obstanek v ligi zagotovila že v rednem delu tekmovanja.

Prvi strelec 2. SKL v iskanju novega kluba

Članska ekipa košarkarskega kluba Slovenske Konjice je v tem letu po treh zaporednih sezonah v drugi slovenski košarkarski ligi nazadovala v tretjo ligo, pot do vrnitve med drugoligaše pa bo skušala poiskati že v naslednji sezoni.

KZS spremenila tekmovalni sistem 2. SKL

Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na nedavnem sklicanem sestanku sprejel poglavitne korekcije tekmovalnega sistema druge slovenske košarkarske lige.

Parklji zadržali svojega najkoristnejšega igralca

Izkušeni branilec Dejan Mlakar bo tudi v prihodnji sezoni branil koš ljubljanskih Parkljev, s katerimi se je dogovoril za podaljšanje pogodbe.

Več člankov...

Iskalnik