Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Ilirija z rekordno zmago podaljšala zmagoviti niz

V Ljubljani se je sinoči odvilo še zadnje srečanje 13. kola druge slovenske košarkarske lige, na katerem sta se pomerili ekipi Parkljev in Ilirije. V ljubljanskem derbiju so bili uspešnejši Ilirijani, ki so gostitelje porazili s kar 127:62.

Kolpa na zaostali tekmi do težko priborjene pete zmage in skoka na 8. mesto na lestvici

V zaostali tekmi 10. kola 2. SKL sta se pomerila Ljubljana in Kolpa Črnomelj. Boljši so bili Črnomaljci, ki so v Ljubljani slavili s 65:58. Preostale tekme omenjenega kola so bile na sporedu 7. januarja.

Okrepljena Elektra slavila prvič po več kot 10 tednih posta

V 13. krogu druge slovenske košarkarske lige so se na zmagovalna pota vrnili košarkarji Elektre, Sežane in Celja. Uspeha so se najbolj razveselili Šoštanjčani, saj so na drugo zmago čakali vse od lanskega 12. novembra.

Rizman in Hasić nazaj na Štajersko

Slovenska košarkarja na položaju branilca Jan Rizman in Aldin Hasić sta zapustila ekipi Šenčurja Gorenjske gradbene družbe in Grosuplja in se vrnila k prejšnjemu delodajalcu.

Sežana doma klonila proti novim Ljubljančanom, Branik po podaljšku ugnal Plamo-pur

V 12. krogu druge slovenske košarkarske lige ni manjkalo razburljivih srečanj. Za največje presenečenje so poskrbeli Parklji, najdaljši obračun pa smo spremljali v Mariboru.

Po velikem derbiju 2. SKL neporažena le še Ilirija, Zagorac začel prevlado, Šiško izključen ob debiju

V drugi slovenski košarkarski ligi smo bili priča enemu od vrhuncev sezone. V 11. krogu sta se namreč srečali vodilni in do tega trenutka še edini neporaženi ekipi Ilirija in Mesarija Prunk Sežana, po razburljivih 40 minutah igre, ki so jih na žalost zaznamovale tudi štiri tehnične in tri izključujoče napake, pa so zmago s 74:66 slavili Ljubljančani.

Več člankov...

Iskalnik