Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Sežana klecnila proti Elektri, Grosuplje in Triglav v ogorčenem boju za 3. mesto

Po štirinajstdnevnem premoru so včeraj s tekmovanjem nadaljevala tudi moštva druge slovenske košarkarske lige. V 21. oziroma predzadnjem krogu je največji dosežek uspel Elektri, ki je v gosteh presenetila Mesarijo Prunk Sežano in z osmo zmago zadržala mesto med najboljšo deveterico.

VIDEO: Novomeščani v krogu domačih navijačev proslavili naslov prvaka 4. SKL

Moštva druge slovenske košarkarske lige v tem tednu niso stopila na parket, zato pa so bili v moški konkurenci aktivni še košarkarji tretje in četrte lige.

3x3 Piran v prihodnji sezoni v 3. SKL!

Po večurnem sestanku upravnega odbora je padla odločitev. V naslednji sezoni bo ekipa prvega slovenskega kluba v košarki 3x3 tekmovala v članskem državnem prvenstvu!

Medvode v 2. SKL, Žoltasti Troti v 3. SKL!

V tretji in četrti slovenski košarkarski ligi za moške sta že tri oziroma dva kroga pred koncem lige za prvaka znana končna zmagovalca.

Triglav z neverjetnim Tjažem Rotarjem odpihnil Elektro, Konjice po odhodu Jereba še brez zmage

Do konca rednega dela druge slovenske košarkarske lige je ostalo le še dvanajst tekem. V 20. krogu smo bili priča impresivni predstavi ECE Triglava, ki je s kar 70-odstotnim metom iz igre prekinil zmagoviti niz Elektre.

Ilirija z 19. zaporedno zmago že v prvi ligi, Plama po podaljšku boljša od Sežane

V drugi slovenski košarkarski ligi se je sinoči zaključil 19. krog rednega dela, po katerem je postalo znano, da bo naslednjo sezono v ligi Nova KBM nastopala ekipa Ilirije.

Več člankov...

Iskalnik