Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Črnomaljci Celjanom prizadejali prvi poraz

Sinoči se je v Črnomlju odigrala še zadnja zaostala tekma drugega kola druge slovenske košarkarske lige, ki se je po dramatični končnici razpletla po željah gostiteljev.

Dvakratni državni podprvak v Ljubljani na kolenih

Minuli vikend so bila na delu tudi moštva tretje in četrte slovenske košarkarske lige. Tretjeligaši so se pomerili v četrtem kolu, četrtoligaši pa v tretjem. Na skupno 15 tekmah so zmago v gosteh vknjižili samo košarkarji Kopra in idrijske Hidrie, ki so premagali Ajdovščino in Bloke.

Miro Jurić iz Sežane h Krašovcu v Italijo

Še lanski trener košarkarjev Mesarije Prunk Sežana, s katerimi je po osvojenem tretjem mestu v 2. SKL sezono končal v dodatnih kvalifikacijah za 1. SKL, je nov izziv našel pri naših zahodnih sosedih.

Po treh krogih na najtrdnejšem trenerskem stolčku sedi Igor Thaler

Pred letošnjo sezono druge slovenske košarkarske lige je kar sedem od dvanajstih ekip zamenjalo glavnega trenerja. Med novoustoličenimi trenerji po treh krogih najbolje kaže Igorju Thalerju, ki je med slednjimi še edini brez poraza.

Ljubljana se ogreva za mestni derbi, v Novem mestu željni tretje zaporedne zmage

V soboto bo razburljivo tudi v Ljubljani in Novem mestu, kjer bosta moštvi Ljubljane in Žoltastih Trotov na domačem parketu pričakali trdožive nasprotnike iz vrst Ilirije in Cerknice.

V 3. in 4. SKL brez zmage le še 9 od 37 ekip

V tretji in četrti slovenski košarkarski ligi so čez vikend zaključili s tretjim oziroma drugim krogom. Po uspehu Pivke Perutninarstvo, Calcita in Postojne med tretjeligaši čaka na prvo zmago le še šest moštev, med četrtoligaši pa so po slavju Brežic, Vojnika, Vranov Vransko, Hidrie in Kranjske Gore brez zmage le še trije klubi.

Več člankov...

Iskalnik