Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Koliko nosilcev igre bo ostalo v Podčetrtku?

Članska ekipa Term Olimia Podčetrtka bo v prihajajoči sezoni zopet nastopala v drugi slovenski košarkarski ligi, v kateri bo naskakovala drugi naslov prvaka in vrnitev v ligo Nova KBM.

Plama-pur okrepila strokovni štab

Košarkarski klub Plama-pur iz Ilirske Bistrice bo tudi v prihodnje tekmoval v drugi slovenski košarkarski ligi, kjer bo četrto mesto iz minule sezone skušal izboljšati z novim trenerjem.

V 2. in 3. SKL bo razburljivo že v 1. krogu

Moštva 2. SKL bodo v novo klubsko sezono vstopila 7. oktobra, ekipe 3. SKL pa teden dni kasneje. V 2. SKL bo v sezoni 2017/18 tekmovalo 12, v 3. SKL pa 24 klubov.

Parklji kompletirali ekipo

Košarkarski klub Parklji je končal s sestavo članske ekipe za tekmovanje v naslednji sezoni državnega in pokalnega prvenstva.

Ima Elektra že novega trenerja?

Članska ekipa šoštanjske Elektre, ki bo naslednje leto praznovala 70. obletnico obstoja, bo tudi prihodnjo sezono tekmovala v drugi slovenski košarkarski ligi, vodil pa jo bo nov strateg.

Krilni center Branika si želi narediti korak naprej

Akademski košarkarski klub Branik bo za naslednjo sezono, kot vse kaže, moral poiskati vsaj dva nova centra, saj se utegne zgoditi, da bo po Igorju Spešiču njegovo člansko ekipo zapustil tudi Salem Šepić.

Več člankov...

Iskalnik