Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Štajerci kljub zmagi še zmeraj za Gorenjci

S tekmo med Brinoxom Medvodami in Celjem se je sinoči zaključil 7. krog druge slovenske košarkarske lige, v katerem so v gosteh zmagali le Štajerci in Gorenjci.

Ljubljana presenetila Plamo-pur, brez zmage le še Portorož

V drugi slovenski košarkarski ligi se bo z nocojšnjim obračunom med Brinoxom Medvodami in Celjem končalo 7. kolo, v katerem sta doslej v gosteh uspela slaviti le škofjeloški LTH Castings in Terme Olimia Podčetrtek.

Podčetrtčani z zmago ostali na vrhu

Na martinovo so bile na delu tudi ekipe druge slovenske košarkarske lige. Po petkovi zmagi Konjic nad Portorožem so se v 6. kolu pomerili še LTH Castings in Ljubljana, Grosuplje in Brinox Medvode, Terme Olimia Podčetrtek in Parklji, Celje in ECE Triglav ter Plama-pur in Mesarija Prunk Sežana.

Dolgoletni prvoligaš v 2. SKL še zmeraj brez zmage

V drugi slovenski košarkarski ligi so ekipe vstopile v šesto kolo rednega dela. Prvo tekmo sta že včeraj odigrala Konjice in Portorož, ostalih pet srečanj pa bo na sporedu danes.

V 2. SKL lanski prvoligaši padajo kot za stavo

V soboto so bili aktivni tudi košarkarji druge slovenske košarkarske lige, ki so se pomerili v petem krogu. Parklji so gostili Konjice, Grosuplje je gostovalo pri ECE Triglavu, Celje je gostilo LTH Castings, Terme Olimia Podčetrtek je gostoval pri Brinoxu Medvode, Mesarija Prunk Sežana je gostila Ljubljano, Plama-pur pa je gostovala pri Portorožu.

Sežana ugnala LTH Castings, Parklji pa Plamo-pur

V četrtek sta bili odigrani novi dve tekmi četrtega kola druge slovenske košarkarske lige. V Škofji Loki sta se pomerila LTH Castings in Mesarija Prunk Sežana, v Ilirski Bistrici pa Plama-pur in Parklji.

Več člankov...

Iskalnik