Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Med Parklje tudi center Portoroža

Članska ekipa Parkljev je v zadnjih nekaj dnevih dobila dve pomembni okrepitvi iz lige Nova KBM, s katerima bo v prihajajoči sezoni 2. SKL skušala izboljšati lansko končno sedmo mesto.

Celjani prvaki 13. Natkovega memoriala

Šoštanj je od petka do sobote gostil že 13. Memorial Matjaža Natka. Pripravljalnega turnirja so se udeležili štirje slovenski drugoligaši, šampionski pokal pa je dvignila ekipa Celja.

Zlatorog najboljši pod Karavankami

V Kranju se je včeraj končal mednarodni pokal Karavanke, ki ga je organiziral domači košarkarski klub ECE Triglav. Prvo mesto je po zmagi nad gostitelji osvojil laški Zlatorog.

Plama-pur zmagovalka turnirja v Postojni

V soboto se je v Postojni zaključil 4. pripravljalni turnir Združenja košarkarskih sodnikov Primorske. Naslova prvaka so se tokrat razveselili košarkarji Plame-pur iz Ilirske Bistrice, ki so v finalu z 69:49 premagali ekipo Tolmina.

Kranjčani in Laščani v boj za naslov prvaka

V športni dvorani Planina v Kranju se je v petek s polfinalnima tekmama začel mednarodni pokal Karavanke, ki bo zmagovalca dobil po nocojšnjem finalu.

V Sežani iščejo še organizatorja igre

Košarkarski klub Mesarija Prunk Sežana je za naslednjo sezono druge slovenske košarkarske lige že registriral dvanajst članskih košarkarjev, za dodatno mesto organizatorja igre pa so v igri še trije kandidati.

Več člankov...

Iskalnik