Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Konjice pričakujejo boj za obstanek

Kljub napredovanju Term Olimia Podčetrtek v 1. SKL in nazadovanju Hrastnika v 3. SKL, bo imela Štajerska tudi v letošnji sezoni 2. SKL največ predstavnikov. Letos se bo ponašala s štirimi, eden od njih pa bo še naprej košarkarski klub Slovenske Konjice.

Grosuplje oplemenitilo ekipo z igralcem Elektre

Košarkarski klub Grosuplje še ni končal s sestavo članskega moštva za novo sezono druge slovenske košarkarske lige.

V Grosuplju letos le en tuji košarkar

Peti najboljši klub lanske sezone 2. SKL je med poletjem precej prevetril svojo zasedbo. Tomaža Fartka je na mestu glavnega trenerja članov nasledil Predrag Milović, njegova ekipa pa je sestavljena iz kar sedmih novincev.

Sežanci prepričali še državnega prvaka in končali s sestavo ekipe

Košarkarski klub Mesarija Prunk Sežana ima sestavljeno ekipo za sezono 2016/17, v kateri bo skušal še preseči bero 14 zmag, ki je bila prejšnje tekmovalno leto dovolj za osvojitev 3. mesta.

Prisilna poravnava Elektre postala pravnomočna

Košarkarski klub Elektra je letošnjega 25. aprila na okrožnem sodišču v Celju začel postopek poenostavljene prisilne poravnave, ki je zdaj dočakal srečen konec, zato obstoj kluba in njegovo nastopanje v letošnji sezoni nista več pod vprašajem.

Kranjčani zadržali jedro ekipe

Košarkarski klub ECE Triglav ima slaba dva tedna pred začetkom nove sezone 2. SKL izbrano trinajsterico košarkarjev, ki jih bo še naprej vodil trener Tomo Orešnik.

Več člankov...

Iskalnik