Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Elektra pripeljala nazaj trojico bivših igralcev

Članska zasedba Elektre iz Šoštanja, ki bo v prihajajoči sezoni pod vodstvom Vladimirja Rizmana nastopala v drugi slovenski ligi, se je okrepila s tremi znanci iz precej bolj svetle preteklosti.

Slovenski rekorder v Slovenske Konjice

Prekaljeni branilec Benjamin Pungartnik, ki je prejšnjo sezono začel v dresu ECE Celja, končal pa pri Termah Olimia Podčetrtek, si je v drugi slovenski ligi našel nov klub.

Konjičani zmagovalci Ikovega memoriala

V petek in soboto so pripravljalni turnir organizirali tudi v Slovenskih Konjicah. V sklopu 27. Ikovega memoriala so se v športni dvorani Slovenske Konjice pomerili košarkarji Konjic, Hrastnika, Elektre Šoštanj in Koša Celovec.

Hopsi osvojili turnir v Nazarjah

Včeraj se je v Nazarjah končal pripravljalni turnir v izvedbi tretjeligaškega košarkarskega kluba Nazarje. Naslova prvaka so se razveselili košarkarji Hopsov s Polzele, ki so v finalu s 74:64 porazili AKK Branik iz Maribora.

Iz Japonske nazaj v Slovenijo

Luka Snoj se po pestri izkušnji na Japonskem, kjer se je po koncu sezone kot prvi Evropejec preizkušal v profesionalni ligi ulične košarke tri na tri, seli nazaj v Slovenijo, kjer bo tudi v naslednji sezoni nastopal v drugi ligi.

Slovenske Konjice vabijo na turnir nižjeligašev

V petek in soboto se bo tekmovalo tudi v Slovenskih Konjicah, kjer bo drugoligaški košarkarski klub Konjice priredil že 27. Ikov memorial, ki bo tudi letos mednarodno obarvan.

Več člankov...

Iskalnik