Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Portorož še naprej brez zmage

Članska ekipa Portoroža je na svoji osmi tekmi v drugi slovenski košarkarski ligi utrpela še osmi poraz. Na zaostalem srečanju 4. kola je v slovenski prestolnici morala priznati premoč Ljubljani.

Portorož dobil novega starega trenerja

Današnja izdaja Primorskih novic poroča, da je v članski ekipi Portoroža, ki je po sedmih tekmah v 2. SKL še brez zmage, prišlo do spremembe na trenerski klopi.

Podčetrtek, Škofja Loka in Parklji podaljšali niz zmag, Plama-pur prekinila niz porazov

V drugi slovenski košarkarski ligi se klubi približujejo polovici rednega dela, kar z drugimi besedami pomeni, da je časa za napake vse manj in da utegnejo že za vsak naslednji poraz plačati dvakratno ceno.

Podčetrtčani v podaljšku zlomili odpor Sežancev in ostali na vrhu

Z ogorčenim dvobojem med Termami Olimio Podčetrtkom in Mesarijo Prunk Sežano se je včeraj končalo osmo kolo druge slovenske košarkarske lige. Zadnje zmage so se razveselili Podčetrtčani, ki so Sežance po podaljšku ugnali z 92:88.

Ljubljančani na zmagovitem pohodu

Z obračunom med Termami Olimio Podčetrtkom in Mesarijo Prunk Sežano se bo nocoj končalo osmo kolo druge slovenske košarkarske lige. Na že odigranih tekmah so zmago slavili LTH Castings, Grosuplje, ECE Triglav, Ljubljana in Parklji.

Škofjeločani do novega para točk šele po dveh podaljških

V petek je bila v drugi slovenski košarkarski ligi odigrana prva tekma osmega kola. Krog sta v Škofji Loki odprla LTH Castings in Plama-pur, novo zmago pa so vknjižili gostitelji.

Več člankov...

Iskalnik