Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

V Sežani iščejo še organizatorja igre

Košarkarski klub Mesarija Prunk Sežana je za naslednjo sezono druge slovenske košarkarske lige že registriral dvanajst članskih košarkarjev, za dodatno mesto organizatorja igre pa so v igri še trije kandidati.

Prvaki 3. SKL s polno paro v novo sezono

Članska ekipa košarkarskega kluba Ilirija se je med poletjem brez pompa pripravljala na igranje v višjem rangu tekmovanja, zdaj pa je trener Saša Dončić razgrnil zaveso in nam predstavil svojo ekipo.

Koprčani prvi na prvem turnirju v Puli

Tretjeligaški košarkarski klub Koper je minuli vikend gostoval na turnirju v Puli, ki ga je organiziral hrvaški drugoligaš Istrauni.

Jasmin Hukić znova na slovenskih parketih

Izkušeni slovenski košarkar bosanskih korenin Jasmin Hukić se po sezoni pri hrvaški Ciboni seli nazaj v Slovenijo, kjer bo prvič v dolgoletni in uspešni karieri nastopal v drugi ligi.

Elektra vabi na tradicionalni turnir

Elektra Šoštanj, katere članska ekipa bo v naslednji sezoni nastopala v 2. SKL, bo ta vikend priredila že 13. Memorial Matjaža Natka.

Triglav pripravlja mednarodni turnir

Drugoligaški košarkarski klub ECE Triglav bo tudi pred začetkom letošnje sezone organiziral pokal Karavanke, ki se ga bodo tokrat udeležili klubi iz elitnih državnih prvenstev Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.

Več člankov...

Iskalnik