Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Prisilna poravnava Elektre postala pravnomočna

Košarkarski klub Elektra je letošnjega 25. aprila na okrožnem sodišču v Celju začel postopek poenostavljene prisilne poravnave, ki je zdaj dočakal srečen konec, zato obstoj kluba in njegovo nastopanje v letošnji sezoni nista več pod vprašajem.

Kranjčani zadržali jedro ekipe

Košarkarski klub ECE Triglav ima slaba dva tedna pred začetkom nove sezone 2. SKL izbrano trinajsterico košarkarjev, ki jih bo še naprej vodil trener Tomo Orešnik.

Podprvaki druge lige letos želijo na vrh

Akademski košarkarski klub Branik iz Maribora je v zaključni fazi priprav na naslednjo sezono druge slovenske košarkarske lige, v kateri bo z osemnajstčlansko ekipo skušal še nadgraditi lansko odlično drugo mesto.

Plama-pur s skoraj nespremenjeno zasedbo po nove zmage

Košarkarski klub Plama-pur iz Ilirske Bistrice je po osvojenem turnirju nižjeligašev v Postojni nared za tekmovanje v novi sezoni druge slovenske košarkarske lige.

Celje hrepeni po prvi ligi

V košarkarskem klubu Celje so pripravljeni na začetek nove sezone druge slovenske košarkarske lige, iz katere si z mešanico izkušenih in mladih igralcev želijo napredovati v elitno prvo ligo.

Kje bo igral biser Elektre?

Slovenski košarkar Aldin Hasić, ki je doslej nastopal za šoštanjsko Elektro, med poletjem pa se je preizkušal pri Primorski iz Kopra, pred nocojšnjim začetkom 1. SKL še ni na listi registriranih igralcev za sezono 2016/2017.

Več člankov...

Iskalnik