Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Branik z novim trenerjem

Akademski košarkarski klub Branik je po šestih krogih v 2. SKL še edini brez zmage, zato so v Mariboru potegnili ročno zavoro in zamenjali glavnega trenerja.

V večeru dvojnih dvojčkov najbolj presenetili Črnomaljci in Kranjčani

V Sloveniji so dvojni dvojčki na najvišjem nivoju košarkarskih tekmovanj prej izjema kot pravilo. Zato se še kar ne moremo načuditi včerajšnjemu dnevu, ko je v šestem krogu druge lige na skupno šestih tekmah kar šest košarkarjev doseglo dvojnega dvojčka, sedmerici pa je do njega zmanjkal le en koš ali skok.

Za prvi uspeh Janč nista bila dovolj niti dva podaljška

Minuli vikend so bili aktivni tudi klubi tretje in četrte slovenske košarkarske lige. Šesto kolo tretje lige sta najbolj zaznamovala dvoboja med Globusom in Jančami ter Medvodami in Koprom, peto kolo četrte lige pa je obeležil obračun med vodilnima moštvoma vzhodne divizije.

Ljubljana nadaljuje z zbiranjem skalpov nekdanjih prvoligašev

Dvanajst moštev v drugi slovenski košarkarski ligi je sklenilo peti krog tekmovanja. Na petih srečanjih so kar trikrat zmagali gostje, za največje presenečenje pa je poskrbela Ljubljana, ki je doma po podaljšku premagala Elektro iz Šoštanja.

Litija in Dravograd zasedla vrh 3. in 4. SKL

Sinoči so novi krog pospravili pod streho tudi klubi tretje in četrte slovenske košarkarske lige, v katerih je brez zmage le še pet od skupno 37 moštev.

Ljubljana in Elektra do prve zmage, Konjice prvič klonile

V drugi slovenski košarkarski ligi se je končalo četrto kolo, po katerem je brez zmage le še Branik iz Maribora. Doma so slavili Ilirija, Plama-pur, Mesarija Prunk Sežana in Elektra, v gosteh pa Celje in Ljubljana.

Več člankov...

Iskalnik