Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Konjice ukanile Branik, ljubljanski derbi Iliriji

V drugi slovenski košarkarski ligi so pričeli z drugim krogom rednega dela, ki bo trajal vse tja do 9. novembra. Na uvodnih treh srečanjih so novi par točk vknjižili vsi gostitelji.

Vrhnika in Ježica kot edini ubranili prednost domačega terena

V tretji slovenski košarkarski ligi so včeraj sklenili drugi krog tekmovanja, v katerem se je prvič v sezoni odigralo vseh deset možnih tekem posameznega kola.

S prvim krogom letošnje sezone povečini opravili tudi klubi 3. in 4. SKL

V sezono 2016/2017 so vstopila tudi moštva tretje in četrte slovenske košarkarske lige, ki pa jih je letos manj kot lani. V 3. SKL, ki je razdeljena na tri divizije, se je število klubov s 23 zmanjšalo na 22, v 4. SKL, ki je razdeljena na dve diviziji, pa se je število klubov z 20 skrčilo na 15.

Celjani do zmage proti Grosuplju šele po dveh podaljških

V novo sezono so se včeraj končno podali tudi vsi slovenski drugoligaši. V prvem kolu so se prve zmage razveselili košarkarji Ilirije, Mesarije Prunk Sežana, Konjic, ECE Triglava, Plame-pur in Celja.

Parklji iz tujine zvabili branilca in krilnega centra

Ljubljanski Parklji so pred jutrišnjim začetkom sezone svojo člansko ekipo okrepili še z dvema slovenskima košarkarjema, ki se po izkušnji v tujini vračata v domovino.

Kolpa Črnomelj pred začetkom sezone dodobra prevetrila ekipo

Košarkarski klub Kolpa Črnomelj bo v svojo peto zaporedno sezono v 2. SKL naslednji vikend vstopil s precej spremenjeno zasedbo.

Več člankov...

Iskalnik