Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Kje bo igral biser Elektre?

Slovenski košarkar Aldin Hasić, ki je doslej nastopal za šoštanjsko Elektro, med poletjem pa se je preizkušal pri Primorski iz Kopra, pred nocojšnjim začetkom 1. SKL še ni na listi registriranih igralcev za sezono 2016/2017.

Med Parklje tudi center Portoroža

Članska ekipa Parkljev je v zadnjih nekaj dnevih dobila dve pomembni okrepitvi iz lige Nova KBM, s katerima bo v prihajajoči sezoni 2. SKL skušala izboljšati lansko končno sedmo mesto.

Celjani prvaki 13. Natkovega memoriala

Šoštanj je od petka do sobote gostil že 13. Memorial Matjaža Natka. Pripravljalnega turnirja so se udeležili štirje slovenski drugoligaši, šampionski pokal pa je dvignila ekipa Celja.

Zlatorog najboljši pod Karavankami

V Kranju se je včeraj končal mednarodni pokal Karavanke, ki ga je organiziral domači košarkarski klub ECE Triglav. Prvo mesto je po zmagi nad gostitelji osvojil laški Zlatorog.

Plama-pur zmagovalka turnirja v Postojni

V soboto se je v Postojni zaključil 4. pripravljalni turnir Združenja košarkarskih sodnikov Primorske. Naslova prvaka so se tokrat razveselili košarkarji Plame-pur iz Ilirske Bistrice, ki so v finalu z 69:49 premagali ekipo Tolmina.

Kranjčani in Laščani v boj za naslov prvaka

V športni dvorani Planina v Kranju se je v petek s polfinalnima tekmama začel mednarodni pokal Karavanke, ki bo zmagovalca dobil po nocojšnjem finalu.

Več člankov...

Iskalnik