Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Triglav pripravlja mednarodni turnir

Drugoligaški košarkarski klub ECE Triglav bo tudi pred začetkom letošnje sezone organiziral pokal Karavanke, ki se ga bodo tokrat udeležili klubi iz elitnih državnih prvenstev Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.

Za naziv najboljšega nižjeligaša se potegujejo le še štirje klubi

Po dvanajstih odigranih dvobojih se je v Postojni včeraj iztekel redni del 4. pripravljalnega turnirja Združenja košarkarskih sodnikov Primorske, ki se bo ta petek nadaljeval s tekmami za končno razvrstitev.

Ljubljančani sestavili ekipo za 2. SKL

Košarkarski klub Ljubljana, dosedanji tretjeligaš, ki bo v prihajajoči sezoni nastopal v 2. SKL, je končal s sestavo igralskega mozaika.

Novopečeni drugoligaš v sezono s 17 igralci

Košarkarskemu klubu Ljubljana, ki bo namesto moštva Union Olimpija mladi v naslednji sezoni nastopal v 2. SKL, do končne postave članske ekipe manjka samo še en košarkar.

Sežanci novega igralca našli pri Parkljih

Drugoligaški košarkarski klub Mesarija Prunk Sežana je oznanil novo okrepitev. V deželo pršuta in terana prihaja Logatčan Matic Urbas.

Evropski podprvak v košarki 3x3 okrepil Črnomelj

Izkušeni slovenski košarkar in nekdanji reprezentant Aleš Kunc bo po sezonah v Grosuplju in Škofji Loki zopet nastopal za košarkarski klub Kolpa Črnomelj.

Več člankov...

Iskalnik