Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Celje dobilo novega trenerja

V košarkarskem klubu Celje so poiskali novega trenerja članske ekipe, ki bo tudi v prihodnji sezoni nastopala v drugi slovenski košarkarski ligi.

Matic in Jan Rebec sta se vrnila h koreninam

Preteklo soboto se je na zunanjem igrišču v Pivki odvil tradicionalni celodnevni dogodek Dan pivške košarke, ki je bil letos programsko še bolj pester in zanimiv tudi zaradi praznovanja 20. obletnice delovanja košarkarskega kluba Pivka perutninarstvo.

Branik zapustil njegov najkoristnejši igralec

Akademski košarkarski klub Branik iz Maribora je v letošnji sezoni druge slovenske košarkarske lige osvojil zadnje mesto, zato bo z Ljubljano in Kolpo Črnomelj odslej nastopal v 3. SKL.

Dan pivške košarke bo letos še bolj poseben

Košarkarski klub Pivka perutninarstvo letos praznuje 20. obletnico svojega obstoja in vabi na tradicionalni Dan pivške košarke.

V Podčetrtku želijo nazaj med najboljše

Termam Olimia Podčetrtku v njegovi krstni sezoni lige Nova KBM ni uspelo obdržati mesta med prvoligaši, so pa zato v klubu ohranili visoke ambicije in željo po trdem delu, kar Podčetrtčanom v prihodnosti lahko le koristi.

Milović nič več na klopi Grosuplja

trenerIz moškega košarkarskega kluba Grosuplje so nam sporočili, da so z obstoječim trenerjem članske ekipe Predragom Milovićem enostransko prekinili sodelovanje.

Več člankov...

Iskalnik