Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Sežana tudi doma nerešljiva uganka za Škofjo Loko, MVP kola 20-letni Sobočan

V drugi slovenski košarkarski ligi se je sinoči zaključilo nadvse izenačeno 15. kolo, v katerem smo pet zmagovalcev dobili v zadnji četrtini, enega pa šele v podaljšku.

Sežana registrirala Brezca in Duncana

Mesarija Prunk Sežana je svojo prvo ekipo okrepila z dvema visokoraslima košarkarjema.

Podčetrtek ostaja pri le enem porazu

V drugi slovenski košarkarski ligi se bosta ta teden zaključila kar dva kroga, skupaj pa bomo lahko uživali v kar osmih tekmah.

Med tretje- in četrtoligaši brez poraza le še Postojna

V tretji in četrti slovenski košarkarski ligi za moške v letošnji sezoni nastopa skupno 35 klubov, med njimi pa je neporažena le še PVC Nagode Postojna.

Grosuplje v gosteh zagodlo Škofji Loki

V soboto je večina klubov 2. slovenske košarkarske lige nastopila na svoji prvi tekmi v letu 2018. V 14. krogu so se že odigrala srečanja med Ljubljano in Parklji, LTH Castingsom in Grosupljem, Termami Olimio Podčetrtkom in Celjem, Mesarijo Prunk Sežano in Portorožem ter Plamo-pur in Brinoxom Medvodami, dvoboj med Konjicami in ECE Triglavom pa bo na sporedu 23. januarja.

Derbi kroga pripadel Parkljem, MVP nesojeni trener

V drugi slovenski košarkarski ligi se je končalo 13. oziroma zadnje kolo v letu 2017, ki je bilo izredno izenačeno, saj so se kar štiri od šestih tekem končale s 6 ali manj točkami razlike.

Več člankov...

Iskalnik