Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Kranjčani in Laščani v boj za naslov prvaka

V športni dvorani Planina v Kranju se je v petek s polfinalnima tekmama začel mednarodni pokal Karavanke, ki bo zmagovalca dobil po nocojšnjem finalu.

V Sežani iščejo še organizatorja igre

Košarkarski klub Mesarija Prunk Sežana je za naslednjo sezono druge slovenske košarkarske lige že registriral dvanajst članskih košarkarjev, za dodatno mesto organizatorja igre pa so v igri še trije kandidati.

Prvaki 3. SKL s polno paro v novo sezono

Članska ekipa košarkarskega kluba Ilirija se je med poletjem brez pompa pripravljala na igranje v višjem rangu tekmovanja, zdaj pa je trener Saša Dončić razgrnil zaveso in nam predstavil svojo ekipo.

Koprčani prvi na prvem turnirju v Puli

Tretjeligaški košarkarski klub Koper je minuli vikend gostoval na turnirju v Puli, ki ga je organiziral hrvaški drugoligaš Istrauni.

Jasmin Hukić znova na slovenskih parketih

Izkušeni slovenski košarkar bosanskih korenin Jasmin Hukić se po sezoni pri hrvaški Ciboni seli nazaj v Slovenijo, kjer bo prvič v dolgoletni in uspešni karieri nastopal v drugi ligi.

Elektra vabi na tradicionalni turnir

Elektra Šoštanj, katere članska ekipa bo v naslednji sezoni nastopala v 2. SKL, bo ta vikend priredila že 13. Memorial Matjaža Natka.

Več člankov...

Iskalnik