Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Portorož z novim predsednikom

Košarkarski klub Portorož je po izpadu iz prve slovenske košarkarske lige, kjer je nastopal zadnje štiri sezone, dobil novega kapitana.

Bistričani razkrili prvi okrepitvi

Drugoligaški košarkarski klub Plama-pur je člansko ekipo okrepil z dvema novincema, ki bosta v drugi slovenski košarkarski ligi dobila prvo pravo priložnost.

Najuspešnejši strateg 3. SKL v Italiji postal glavni trener

Slovensko športno društvo Breg iz Doline pri Trstu je objavilo, da je poiskalo novega trenerja članske ekipe, ki bo v naslednji sezoni tekmovala v šesti italijanski ligi.

Prestopom na relaciji Zlatorog - Celje ni videti konca

Košarkarski klub Celje pridno polni vrste svoje članske zasedbe. Iz kluba so nam sporočili, da so pripeljali še petega novega košarkarja.

V Celju nova zveneča okrepitev

Članska ekipa Celja utegne postati eno od najprijetnejših presenečenj prihajajoče sezone druge slovenske košarkarske lige. Po Goranu Juraku, ki je sedel na direktorski stolček, so Celjani namreč k sebi zvabili še enega igralca z reprezentančnimi izkušnjami in igranjem na višjem nivoju.

Ekipa Celja vse številčnejša

Igralski mozaik je pospešeno začel sestavljati tudi košarkarski klub Celje, ki je svojo člansko ekipo po (krilnem) centru okrepil še s centrom, krilom oziroma branilcem in branilcem.

Več člankov...

Iskalnik