Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

V 2. SKL lanski prvoligaši padajo kot za stavo

V soboto so bili aktivni tudi košarkarji druge slovenske košarkarske lige, ki so se pomerili v petem krogu. Parklji so gostili Konjice, Grosuplje je gostovalo pri ECE Triglavu, Celje je gostilo LTH Castings, Terme Olimia Podčetrtek je gostoval pri Brinoxu Medvode, Mesarija Prunk Sežana je gostila Ljubljano, Plama-pur pa je gostovala pri Portorožu.

Sežana ugnala LTH Castings, Parklji pa Plamo-pur

V četrtek sta bili odigrani novi dve tekmi četrtega kola druge slovenske košarkarske lige. V Škofji Loki sta se pomerila LTH Castings in Mesarija Prunk Sežana, v Ilirski Bistrici pa Plama-pur in Parklji.

Kranjčani odpravili Ljubljančane

V torek je bila na sporedu zaostala tekma prvega kola druge slovenske košarkarske lige. V Kranju sta se srečala ECE Triglav in Ljubljana, zmaga pa je ostala na Gorenjskem.

Predlanski prvaki znova na vrhu 2. SKL

V drugi slovenski košarkarski ligi so se sinoči odigrale le tri tekme četrtega kroga. Konjice so gostile Brinox Medvode, ECE Triglav je gostoval pri Termah Olimia Podčetrtku, Grosuplje pa je gostilo Celje.

Bistričani po velikem preobratu do prve zmage

S tekmo med ekipama Medvod in Plame-pur se je sinoči v drugi slovenski košarkarski ligi končal izredno zanimivi tretji krog.

Lanski prvoligaši v Celju in Grosuplju ubranili čast, v Portorožu ne

Ta vikend niso brez dela niti trenerji in igralci druge slovenske košarkarske lige, v kateri se bo nocoj zaključilo tretje kolo rednega dela.

Več člankov...

Iskalnik