Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Podčetrtek ostaja pri le enem porazu

V drugi slovenski košarkarski ligi se bosta ta teden zaključila kar dva kroga, skupaj pa bomo lahko uživali v kar osmih tekmah.

Med tretje- in četrtoligaši brez poraza le še Postojna

V tretji in četrti slovenski košarkarski ligi za moške v letošnji sezoni nastopa skupno 35 klubov, med njimi pa je neporažena le še PVC Nagode Postojna.

Grosuplje v gosteh zagodlo Škofji Loki

V soboto je večina klubov 2. slovenske košarkarske lige nastopila na svoji prvi tekmi v letu 2018. V 14. krogu so se že odigrala srečanja med Ljubljano in Parklji, LTH Castingsom in Grosupljem, Termami Olimio Podčetrtkom in Celjem, Mesarijo Prunk Sežano in Portorožem ter Plamo-pur in Brinoxom Medvodami, dvoboj med Konjicami in ECE Triglavom pa bo na sporedu 23. januarja.

Derbi kroga pripadel Parkljem, MVP nesojeni trener

V drugi slovenski košarkarski ligi se je končalo 13. oziroma zadnje kolo v letu 2017, ki je bilo izredno izenačeno, saj so se kar štiri od šestih tekem končale s 6 ali manj točkami razlike.

Medvode z novo zmago skočile na sredino lestvice

V drugi slovenski košarkarski ligi se je sinoči pričelo 13. kolo, ki so ga z medsebojnim obračunom odprli igralci Brinoxa Medvod in Ljubljane.

Med prvimi tremi klubi uspešni le Podčetrtčani

V 2. slovenski košarkarski ligi se je sinoči končalo 12. kolo rednega dela, po katerem so v zmagovalnem nizu ekipe Term Olimia Podčetrtka, Mesarije Prunk Sežane, Portoroža, Celja in Grosuplja.

Več člankov...

Iskalnik