Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Branik dobil novega trenerja

S strani akademskega košarkarskega kluba Branik smo bili obveščeni, da je v njegovi članski ekipi prišlo do menjave glavnega trenerja.

Dramo v Celju odločil nesojeni trener

V sredo so bila na sporedu zaostala srečanja 1. kola 2. slovenske košarkarske lige. Celje je gostilo Plamo-pur, Portorož je gostoval pri Parkljih, Brinox Medvode so gostile Mesarijo Prunk Sežano, Konjice pa so gostovale pri Grosuplju.

Štajerci kljub zmagi še zmeraj za Gorenjci

S tekmo med Brinoxom Medvodami in Celjem se je sinoči zaključil 7. krog druge slovenske košarkarske lige, v katerem so v gosteh zmagali le Štajerci in Gorenjci.

Ljubljana presenetila Plamo-pur, brez zmage le še Portorož

V drugi slovenski košarkarski ligi se bo z nocojšnjim obračunom med Brinoxom Medvodami in Celjem končalo 7. kolo, v katerem sta doslej v gosteh uspela slaviti le škofjeloški LTH Castings in Terme Olimia Podčetrtek.

Podčetrtčani z zmago ostali na vrhu

Na martinovo so bile na delu tudi ekipe druge slovenske košarkarske lige. Po petkovi zmagi Konjic nad Portorožem so se v 6. kolu pomerili še LTH Castings in Ljubljana, Grosuplje in Brinox Medvode, Terme Olimia Podčetrtek in Parklji, Celje in ECE Triglav ter Plama-pur in Mesarija Prunk Sežana.

Dolgoletni prvoligaš v 2. SKL še zmeraj brez zmage

V drugi slovenski košarkarski ligi so ekipe vstopile v šesto kolo rednega dela. Prvo tekmo sta že včeraj odigrala Konjice in Portorož, ostalih pet srečanj pa bo na sporedu danes.

Več člankov...

Iskalnik