Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Ljubljana se ogreva za mestni derbi, v Novem mestu željni tretje zaporedne zmage

V soboto bo razburljivo tudi v Ljubljani in Novem mestu, kjer bosta moštvi Ljubljane in Žoltastih Trotov na domačem parketu pričakali trdožive nasprotnike iz vrst Ilirije in Cerknice.

V 3. in 4. SKL brez zmage le še 9 od 37 ekip

V tretji in četrti slovenski košarkarski ligi so čez vikend zaključili s tretjim oziroma drugim krogom. Po uspehu Pivke Perutninarstvo, Calcita in Postojne med tretjeligaši čaka na prvo zmago le še šest moštev, med četrtoligaši pa so po slavju Brežic, Vojnika, Vranov Vransko, Hidrie in Kranjske Gore brez zmage le še trije klubi.

Konjice ukanile Branik, ljubljanski derbi Iliriji

V drugi slovenski košarkarski ligi so pričeli z drugim krogom rednega dela, ki bo trajal vse tja do 9. novembra. Na uvodnih treh srečanjih so novi par točk vknjižili vsi gostitelji.

Vrhnika in Ježica kot edini ubranili prednost domačega terena

V tretji slovenski košarkarski ligi so včeraj sklenili drugi krog tekmovanja, v katerem se je prvič v sezoni odigralo vseh deset možnih tekem posameznega kola.

S prvim krogom letošnje sezone povečini opravili tudi klubi 3. in 4. SKL

V sezono 2016/2017 so vstopila tudi moštva tretje in četrte slovenske košarkarske lige, ki pa jih je letos manj kot lani. V 3. SKL, ki je razdeljena na tri divizije, se je število klubov s 23 zmanjšalo na 22, v 4. SKL, ki je razdeljena na dve diviziji, pa se je število klubov z 20 skrčilo na 15.

Celjani do zmage proti Grosuplju šele po dveh podaljških

V novo sezono so se včeraj končno podali tudi vsi slovenski drugoligaši. V prvem kolu so se prve zmage razveselili košarkarji Ilirije, Mesarije Prunk Sežana, Konjic, ECE Triglava, Plame-pur in Celja.

Več člankov...

Iskalnik