Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

LTH Castings aktiviral obetavnega mladinca

Članska ekipa škofjeloškega LTH Castingsa ima novega člana. Za četo Jake Hladnika bo v prihajajoči sezoni druge slovenske košarkarske lige nastopal tudi talentirani domačin.

Elektra izstopila iz 2. SKL

V košarkarskem klubu Elektra so danes podali sporočilo za javnost, v katerem je predsednik kluba Stanko Breznik med drugim zapisal, da Šoštanjčani v naslednji sezoni 2. SKL ne bodo tekmovali.

Bo ugasnil še en slovenski klub?

Elektra je eden od najstarejših slovenskih košarkarskih klubov, saj je bil ustanovljen že daljnega leta 1948, zdaj pa mu resno grozi, da ne bo dočakal 70. obletnice obstoja.

V Ilirski Bistrici obdržali kapetana, mladince in kadeta

Prva ekipa košarkarskega kluba Plama-pur je prejšnji teden pričela s pripravami na sledečo sezono druge slovenske košarkarske lige, v katero se bo podala z večino lanskoletne postave.

Po 6 sezonah neigranja znova v državnem prvenstvu

LTH Castings v zadnjih dneh pospešeno krepi svoje moštvo, ki bo v sledeči sezoni nastopalo v drugi slovenski košarkarski ligi.

Škofjeločani pridobili novega izkušenega igralca

Po povratniku Tomu Čajiću se je škofjeloški LTH Castings za sodelovanje dogovoril s še enim izkušenim igralcem, ki bo na igrišču podaljšana roka novega trenerja Jake Hladnika.

Več člankov...

Iskalnik