Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Litija in Dravograd zasedla vrh 3. in 4. SKL

Sinoči so novi krog pospravili pod streho tudi klubi tretje in četrte slovenske košarkarske lige, v katerih je brez zmage le še pet od skupno 37 moštev.

Ljubljana in Elektra do prve zmage, Konjice prvič klonile

V drugi slovenski košarkarski ligi se je končalo četrto kolo, po katerem je brez zmage le še Branik iz Maribora. Doma so slavili Ilirija, Plama-pur, Mesarija Prunk Sežana in Elektra, v gosteh pa Celje in Ljubljana.

Črnomaljci Celjanom prizadejali prvi poraz

Sinoči se je v Črnomlju odigrala še zadnja zaostala tekma drugega kola druge slovenske košarkarske lige, ki se je po dramatični končnici razpletla po željah gostiteljev.

Dvakratni državni podprvak v Ljubljani na kolenih

Minuli vikend so bila na delu tudi moštva tretje in četrte slovenske košarkarske lige. Tretjeligaši so se pomerili v četrtem kolu, četrtoligaši pa v tretjem. Na skupno 15 tekmah so zmago v gosteh vknjižili samo košarkarji Kopra in idrijske Hidrie, ki so premagali Ajdovščino in Bloke.

Miro Jurić iz Sežane h Krašovcu v Italijo

Še lanski trener košarkarjev Mesarije Prunk Sežana, s katerimi je po osvojenem tretjem mestu v 2. SKL sezono končal v dodatnih kvalifikacijah za 1. SKL, je nov izziv našel pri naših zahodnih sosedih.

Po treh krogih na najtrdnejšem trenerskem stolčku sedi Igor Thaler

Pred letošnjo sezono druge slovenske košarkarske lige je kar sedem od dvanajstih ekip zamenjalo glavnega trenerja. Med novoustoličenimi trenerji po treh krogih najbolje kaže Igorju Thalerju, ki je med slednjimi še edini brez poraza.

Več člankov...

Iskalnik