Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

V krogu presenečenj za največjega poskrbeli Celjani, Jagodnik z najboljšo predstavo v 2. SKL

V 15. kolu druge slovenske košarkarske lige so moštva kar tekmovala, kateremu bo uspelo pripraviti večje presenečenje. Z največjim je presenetilo šestouvrščeno Celje, ki je na domačem parketu ugnalo tretjeuvrščene Konjice.

V Sevnici bodo proslavili 15 let košarke

Košarkarski klub Sigas Sevnica bo v počastitev 15. obletnice ustanovitve kluba v Športnem domu Sevnica jutri organiziral Dan sevniške košarke.

V boju neposrednih tekmecev za višje mesto na lestvici prevladali Konjice, Grosuplje in Plama-pur

Dvanajst moštev je sinoči do konca pripeljalo še drugo tretjino rednega dela sezone druge slovenske košarkarske lige. V 14. kolu smo spremljali kar tri obračune neposrednih tekmecev za ugodnejši položaj na razpredelnici, zmago v gosteh pa si je priigralo le Grosuplje.

Ilirija z rekordno zmago podaljšala zmagoviti niz

V Ljubljani se je sinoči odvilo še zadnje srečanje 13. kola druge slovenske košarkarske lige, na katerem sta se pomerili ekipi Parkljev in Ilirije. V ljubljanskem derbiju so bili uspešnejši Ilirijani, ki so gostitelje porazili s kar 127:62.

Kolpa na zaostali tekmi do težko priborjene pete zmage in skoka na 8. mesto na lestvici

V zaostali tekmi 10. kola 2. SKL sta se pomerila Ljubljana in Kolpa Črnomelj. Boljši so bili Črnomaljci, ki so v Ljubljani slavili s 65:58. Preostale tekme omenjenega kola so bile na sporedu 7. januarja.

Okrepljena Elektra slavila prvič po več kot 10 tednih posta

V 13. krogu druge slovenske košarkarske lige so se na zmagovalna pota vrnili košarkarji Elektre, Sežane in Celja. Uspeha so se najbolj razveselili Šoštanjčani, saj so na drugo zmago čakali vse od lanskega 12. novembra.

Več člankov...

Iskalnik