Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Grosuplje ugnalo Sežano, Medvode Škofjo Loko, Konjice Plamo-pur, Portorož pa Celje

V sredo je bilo na sporedu pet obračunov 20. kola druge slovenske košarkarske lige. V vlogi gostitelja so se preizkusile ekipe Term Olimia Podčetrtka, Konjic, LTH Castingsa, Celja in Grosuplja, ki so gostile Ljubljano, Plamo-pur, Brinox Medvode, Portorož in Mesarijo Prunk Sežano.

V derbiju prvouvrščenih ekip močnejša Sežana, v obračunu zadnjeuvrščenih ekip pa Konjice

V soboto je bilo na sporedu vseh šest tekem 19. kola druge slovenske košarkarske lige, ki sta ga začinili razburljivi tekmi prvouvrščenih in zadnjeuvrščenih moštev.

Nekdanji kadetski reprezentant prvič v tujino

Slovenski branilec Elvis Kerić je zapustil domovino in odšel v Avstrijo, kjer bo na klubskem nivoju začel pridobivati prve mednarodne izkušnje.

MVP 2. SKL premalo za razigrane Sežance

V drugi slovenski košarkarski ligi se je včeraj odigrala zaostala tekma 16. kola, na kateri sta se pomerila Ljubljana in Mesarija Prunk Sežana.

Jakob Čebašek na tujem MVP tedna

Slovenski krilni košarkar Jakob Čebašek je bil v prvi belgijski ligi imenovan za najbolj učinkovitega igralca prejšnjega tekmovalnega tedna.

V gosteh uspešni le Parklji

V drugi slovenski košarkarski ligi se je včeraj končalo 18. kolo. Na sobotnih tekmah so zmago v gosteh vknjižili le ljubljanski Parklji, ki so v Grosuplju zmagali s 64:58.

Več člankov...

Iskalnik