Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

S prvim krogom letošnje sezone povečini opravili tudi klubi 3. in 4. SKL

V sezono 2016/2017 so vstopila tudi moštva tretje in četrte slovenske košarkarske lige, ki pa jih je letos manj kot lani. V 3. SKL, ki je razdeljena na tri divizije, se je število klubov s 23 zmanjšalo na 22, v 4. SKL, ki je razdeljena na dve diviziji, pa se je število klubov z 20 skrčilo na 15.

Celjani do zmage proti Grosuplju šele po dveh podaljških

V novo sezono so se včeraj končno podali tudi vsi slovenski drugoligaši. V prvem kolu so se prve zmage razveselili košarkarji Ilirije, Mesarije Prunk Sežana, Konjic, ECE Triglava, Plame-pur in Celja.

Parklji iz tujine zvabili branilca in krilnega centra

Ljubljanski Parklji so pred jutrišnjim začetkom sezone svojo člansko ekipo okrepili še z dvema slovenskima košarkarjema, ki se po izkušnji v tujini vračata v domovino.

Kolpa Črnomelj pred začetkom sezone dodobra prevetrila ekipo

Košarkarski klub Kolpa Črnomelj bo v svojo peto zaporedno sezono v 2. SKL naslednji vikend vstopil s precej spremenjeno zasedbo.

Konjice pričakujejo boj za obstanek

Kljub napredovanju Term Olimia Podčetrtek v 1. SKL in nazadovanju Hrastnika v 3. SKL, bo imela Štajerska tudi v letošnji sezoni 2. SKL največ predstavnikov. Letos se bo ponašala s štirimi, eden od njih pa bo še naprej košarkarski klub Slovenske Konjice.

Grosuplje oplemenitilo ekipo z igralcem Elektre

Košarkarski klub Grosuplje še ni končal s sestavo članskega moštva za novo sezono druge slovenske košarkarske lige.

Več člankov...

Iskalnik