Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Triglav z 10. zmago skočil na 5. mesto

V Ljubljani je bila sinoči odigrana zadnja tekma 18. kola druge slovenske košarkarske lige. Tekmeca sta bila Ljubljana in ECE Triglav, nov par točk pa so si pripisali Kranjčani.

Sežanci šele v podaljšku strli odpor Črnomaljcev, Šoštanjčani že na 9. mestu

V drugi slovenski košarkarski ligi bo danes na sporedu še zadnja tekma 18. kola, na petih sobotnih dvobojih pa je v gosteh zmagala le Plama-pur, ki je prepričljivo premagala Konjice.

V 2. SKL favoriti padali kot domine

V drugi slovenski košarkarski ligi se je v soboto odigralo 17. kolo, v katerem ni manjkalo razburljivih presenečenj in še vedno problematičnih tehničnih napak.

Parklji z najboljšo predstavo v novem letu do tretje zaporedne zmage, Jagodnik znova MVP

Šestnajsto kolo druge slovenske košarkarske lige se je razpotegnilo čez tri dni. V četrtek so se med seboj pomerili Elektra in Ljubljana ter Konjice in Grosuplje, v petek je sledil dvoboj med Celjem in Mesarijo Prunk Sežano, v soboto pa so tekmo odigrali še Parklji in AKK Branik, Ilirija in ECE Triglav ter Plama-pur in Kolpa Črnomelj.

Grosuplje skočilo na tretje mesto, Elektra do četrte zmage

Po enajstih dneh premora zaradi zaključnega turnirja pokala Spar je druga slovenska košarkarska liga znova v pogonu. Dvanajst ekip se bo pomerilo v 16. kolu, prvi dve tekmi pa sta bili na sporedu že sinoči.

FOTO: V Sevnici organizirali dan košarke, na katerem ni manjkala niti Eva Lisec

Športna zveza Sevnica je skupaj košarkarskim klubom Sigas Sevnica, ki letos praznuje 15 let delovanja, organizirala Dan sevniške košarke. Ob tej priložnosti je Športni dom v Sevnici pokal od dobre volje košarkarjev vseh generacij, ljubitelji košarke pa so poleg tekmovalnega dela lahko videli tudi nastopa mažoret iz Šentjanža in Sevnice.

Več člankov...

Iskalnik