Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Petemu mestu najbližje Kranjčani, Zalar do trojnega dvojčka

V drugi slovenski košarkarski ligi je po prvih šestih tekmah lige za razvrstitev osvojitvi končnega 5. mesta najbližje ECE Triglav, sledijo pa mu Portorož, Plama-pur in Parklji.

V najkoristnejši peterki 2. SKL Domžalčan, Novomeščan, Ljubljančan, Pivčan in Celjan

Jutri bodo s tekmovanjem nadaljevala tudi moštva druge slovenske košarkarske lige, ki se je po koncu rednega dela razdelila v ligo za razvrstitev in ligo za obstanek.

Škofja Loka aktivirala nekdanjega asa Olimpije

Po Željku Markoviću so košarkarji LTH Castingsa pred nadaljevanjem sezone v drugi slovenski košarkarski ligi dobili novo po(moč).

Škofja Loka z okrepitvijo po vrnitev v prvo ligo

Članska ekipa LTH Castingsa se je pred nadaljevanjem sezone v drugi slovenski košarkarski ligi okrepila na položaju nizkega krila.

Konjice, Medvode in Celje presenetili Škofjo Loko, Parklje in Sežano

V drugi slovenski košarkarski ligi se je čez vikend odigralo pet tekem 21. kola. Parklji so gostili Brinox Medvode, LTH Castings je gostoval pri Konjicah, Mesarija Prunk Sežana je gostila Celje, Terme Olimia Podčetrtek je gostoval pri Plami-pur, Portorož pa je gostil ECE Triglav.

Sežana zaradi kršitve ostala brez točke

Sredina tekma 20. kroga druge slovenske košarkarske lige med Grosupljem in Mesarijo Prunk Sežano se je zaradi kršitve tekmovalnih propozicij Košarkarske zveze Slovenije registrirala z izidom 20:0 v korist Grosupeljčanov.

Več člankov...

Iskalnik