Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

V 2. SKL ni več moštva brez zmage

Z nocojšnjo tekmo med Branikom in Elektro se je v Mariboru končal 7. krog druge slovenske košarkarske lige, po katerem ima najmanj eno zmago prav vsako od dvanajstih moštev.

Grosuplje nad Ilirijo s prvoligaško okrepitvijo

V moškem košarkarskem klubu Grosuplje so po tretjem zaporednem porazu v drugi slovenski ligi med branilce dodali novega košarkarja.

Branik z novim trenerjem

Akademski košarkarski klub Branik je po šestih krogih v 2. SKL še edini brez zmage, zato so v Mariboru potegnili ročno zavoro in zamenjali glavnega trenerja.

V večeru dvojnih dvojčkov najbolj presenetili Črnomaljci in Kranjčani

V Sloveniji so dvojni dvojčki na najvišjem nivoju košarkarskih tekmovanj prej izjema kot pravilo. Zato se še kar ne moremo načuditi včerajšnjemu dnevu, ko je v šestem krogu druge lige na skupno šestih tekmah kar šest košarkarjev doseglo dvojnega dvojčka, sedmerici pa je do njega zmanjkal le en koš ali skok.

Za prvi uspeh Janč nista bila dovolj niti dva podaljška

Minuli vikend so bili aktivni tudi klubi tretje in četrte slovenske košarkarske lige. Šesto kolo tretje lige sta najbolj zaznamovala dvoboja med Globusom in Jančami ter Medvodami in Koprom, peto kolo četrte lige pa je obeležil obračun med vodilnima moštvoma vzhodne divizije.

Ljubljana nadaljuje z zbiranjem skalpov nekdanjih prvoligašev

Dvanajst moštev v drugi slovenski košarkarski ligi je sklenilo peti krog tekmovanja. Na petih srečanjih so kar trikrat zmagali gostje, za največje presenečenje pa je poskrbela Ljubljana, ki je doma po podaljšku premagala Elektro iz Šoštanja.

Več člankov...

Iskalnik