Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Škofja Loka aktivirala nekdanjega asa Olimpije

Po Željku Markoviću so košarkarji LTH Castingsa pred nadaljevanjem sezone v drugi slovenski košarkarski ligi dobili novo po(moč).

Škofja Loka z okrepitvijo po vrnitev v prvo ligo

Članska ekipa LTH Castingsa se je pred nadaljevanjem sezone v drugi slovenski košarkarski ligi okrepila na položaju nizkega krila.

Konjice, Medvode in Celje presenetili Škofjo Loko, Parklje in Sežano

V drugi slovenski košarkarski ligi se je čez vikend odigralo pet tekem 21. kola. Parklji so gostili Brinox Medvode, LTH Castings je gostoval pri Konjicah, Mesarija Prunk Sežana je gostila Celje, Terme Olimia Podčetrtek je gostoval pri Plami-pur, Portorož pa je gostil ECE Triglav.

Sežana zaradi kršitve ostala brez točke

Sredina tekma 20. kroga druge slovenske košarkarske lige med Grosupljem in Mesarijo Prunk Sežano se je zaradi kršitve tekmovalnih propozicij Košarkarske zveze Slovenije registrirala z izidom 20:0 v korist Grosupeljčanov.

Grosuplje ugnalo Sežano, Medvode Škofjo Loko, Konjice Plamo-pur, Portorož pa Celje

V sredo je bilo na sporedu pet obračunov 20. kola druge slovenske košarkarske lige. V vlogi gostitelja so se preizkusile ekipe Term Olimia Podčetrtka, Konjic, LTH Castingsa, Celja in Grosuplja, ki so gostile Ljubljano, Plamo-pur, Brinox Medvode, Portorož in Mesarijo Prunk Sežano.

V derbiju prvouvrščenih ekip močnejša Sežana, v obračunu zadnjeuvrščenih ekip pa Konjice

V soboto je bilo na sporedu vseh šest tekem 19. kola druge slovenske košarkarske lige, ki sta ga začinili razburljivi tekmi prvouvrščenih in zadnjeuvrščenih moštev.

Več člankov...

Iskalnik