Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Marko Maravič iz Kopra v Ljubljano

Slovenski trener Marko Maravič je našel novo zaposlitev. Po razhodu s Sixt Primorsko, kjer je deloval kot vodja mladinskega pogona, se je pridružil košarkarskemu klubu Ljubljana.

Koliko nosilcev igre bo ostalo v Podčetrtku?

Članska ekipa Term Olimia Podčetrtka bo v prihajajoči sezoni zopet nastopala v drugi slovenski košarkarski ligi, v kateri bo naskakovala drugi naslov prvaka in vrnitev v ligo Nova KBM.

Plama-pur okrepila strokovni štab

Košarkarski klub Plama-pur iz Ilirske Bistrice bo tudi v prihodnje tekmoval v drugi slovenski košarkarski ligi, kjer bo četrto mesto iz minule sezone skušal izboljšati z novim trenerjem.

V 2. in 3. SKL bo razburljivo že v 1. krogu

Moštva 2. SKL bodo v novo klubsko sezono vstopila 7. oktobra, ekipe 3. SKL pa teden dni kasneje. V 2. SKL bo v sezoni 2017/18 tekmovalo 12, v 3. SKL pa 24 klubov.

Parklji kompletirali ekipo

Košarkarski klub Parklji je končal s sestavo članske ekipe za tekmovanje v naslednji sezoni državnega in pokalnega prvenstva.

Ima Elektra že novega trenerja?

Članska ekipa šoštanjske Elektre, ki bo naslednje leto praznovala 70. obletnico obstoja, bo tudi prihodnjo sezono tekmovala v drugi slovenski košarkarski ligi, vodil pa jo bo nov strateg.

Več člankov...

Iskalnik