Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

O imenu preostalega drugoligaša bo odločal zadnji krog

V drugi slovenski košarkarski ligi se je sinoči končalo peto oziroma predzadnje kolo lige za obstanek, ki je poskrbelo za razburljiv zaključek tekmovanja.

Tretjeligaši dobili novinca iz 4. SKL

V četrti slovenski košarkarski ligi je krog pred koncem lige za prvaka že jasno, katera dva kluba bosta v naslednji sezoni nastopala v višjem rangu tekmovanja.

V 2. SKL postal znan deveti udeleženec

V drugi slovenski košarkarski ligi za moške bo tudi prihodnjo sezono nastopalo 12 klubov, po koncu 4. kola lige za obstanek pa se je zapolnilo 9. mesto.

Tretja liga se nasmiha Savinjčanom in Zasavcem

V četrti slovenski košarkarski ligi sta do konca lige za prvaka ostala le še dva kroga, trenutno stanje na lestvici pa razkriva, da sta košarkarska kluba Vojnik in Zagorje le še zmago oddaljena od napredovanja v tretjo ligo.

Bo imelo Novo mesto kmalu tudi drugoligaša?

V tretji slovenski košarkarski ligi se bo danes končalo 5. kolo lige za prvaka, tri kroge pred koncem pa so napredovanju v višji rang tekmovanja najbližje Žoltasti Troti iz Novega mesta.

Grosupeljčanom in Ljubljančanom grozi izpad v 3. SKL

V drugi slovenski košarkarski ligi je bila odigrana prva polovica lige za obstanek, tri kroge pred njenim koncem pa izpad v tretjo ligo grozi ekipama Grosuplja in Ljubljane.

Več člankov...

Iskalnik