Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Radovljico okrepil Klepo

klepoRadovljica, ki je v lanski sezoni iz 2. SKL napredovala v 1. B SKL je pred začetkom sezone okrepil 30-letni, 211 centimetrov visoki center Milan Klepo, ki je v zadnjih dveh sezonah igral v Slovanu.

Zupanc v Postojno

20-letni branilec, ki je doslej nosil dres Zlatoroga, Matic Zupanc, bo v tej sezoni igral v 1. B SKL za ekipo Postojne. Zupanc je sicer v tej sezoni hotel nastopati v Ligi Telemach, vendar zanj v članski ekipi Zlatoroga ni bilo prostora.

21. Ikov memorial v Konjicah

konjicememorialTa vikend bo v Konjicah potekal tradicionalni 21. Ikov memorial, na katerem bomo lahko spremljali pripravljalne tekme štirih nižjeligašev. Poleg domačega KK Konjice še dva 1.B ligaša – KK Triglav in KK Rogaška ter drugoligaša KK Radenska Creativ.

Dravograjčani imajo še vedno težave z dvorano

Ker imajo v Dravogradu premajhno dvorano, ki ne ustreza pravilom za igranje v 2. SKL, bodo letos domače ligaške tekme igrali v Radljah ob Dravi. Toda zaenkrat še vedno trenirajo v dvorani v Dravogradu, saj dvorana OŠ Radlje ob Dravi še nima vseh uporabnih dovoljenj.

Kobe in Muha ostajata v Postojni, Milović začasni trener

Potem ko sta 1.B ligaša Postojno zapustila kapetan Tilen Zalar in center Nejc Buda, ki je sicer igral le ob koncu lanske sezone, in sta klub okrepila Grega Nachbar in Miha Mofardin iz Luke Kopra, se je za pokal Spar le sestavila članska ekipa.

Žiga Dimec v Konjice, ekipa pomlajena

Mladi center Zlatoroga Laško, 17-letni Žiga Dimec, bo to sezono kot posojen košarkar igral za 1.B ligaša Konjice. Ekipo sta okrepila tudi 19-letni Andrej Leskovar in 23-letni Dejan Šipura, ki sta prišla iz Savinje, ter 18-letni Žiga Plavčak, ki je lani igral za Bistrico.

Več člankov...

Iskalnik