Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Danes se začne sezona v 1. B SKL

Danes se bo s tekmo Avantgard Radovljica : Šenčur CP Kranj začela nova sezona 1. B SKL. V prvem krogu bodo na sporedu še tekme Branik : Hrastnik, Splošna plovba : Kraški zidar , Litija : Postojna, Konjice : Tinex Medvode, Rogaška : Triglav in Nova Gorica : Grosuplje.

Črt Ristič v Kolpo

Danes se začne tudi liga 2. SKL Zahod, v kateri bo med favoriti za prva mesta tudi ekipa Kolpe iz Črnomlja in to kljub temu, da se je na pokalni tekmi proti Gorenji vasi poškodovalo kar nekaj igralcev. V tej sezoni so se še dodatno okrepili, računali bodo lahko na Črta Rističa iz novomeške košarkarske šole.

 

Terme Olimia ponižale Fenomene

Odigrano je bilo drugo srečanje v 2.SKL vzhod. Terme Olimia so doma gostile ekipo Fenomeni in jo povsem nadigrale. Za goste sta bili usodni druga in tretja četrtina. 

Lastovka bo v letošnji sezoni zelo močna

Sezona v 2. SKL vzhod se je že začela, večina tekem bo na sporedu jutri, za Lastovko iz Domžal pa se tekma začne šele 8. oktobra doma proti Vranom, saj so tekmo prvega kroga prestavili. V lanski sezoni do Domžalčani zasedli šele zadnje mesto v ligi z le eno zmago, letos pa bi se lahko prebili prav na vrh.

Krump: Cilj je ponoviti lansko sezono

V soboto, 2.10.2010, se bo začelo tekmovanje v 1.B Slovenski košarkarski ligi. Ob 19.00 se bo sezona začela tudi za Grosuplje, ki bo gostovalo pri Novi Gorici. Pred začetkom sezone smo se pogovarjali s trenerjem Grosuplja, Tonetom Krumpom.

 

V Radovljici pred novo sezono optimistični

KK Radovljica, ki se bo letos predstavljala pod imenom Avantgard, je v lanski sezoni brez večjih težav dosegla 2. mesto v 2. SKL zahod, nato pa v razigravanju za uvrstitev v 1. B SKL še 1. mesto. Pred letošnjo sezono niso preveč spreminjali ekipe, jedro igralcev je ostalo, najbolj odmevna okrepitev pa je center Milan Klepo.

Več člankov...

Iskalnik