Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Dravograjčani imajo še vedno težave z dvorano

Ker imajo v Dravogradu premajhno dvorano, ki ne ustreza pravilom za igranje v 2. SKL, bodo letos domače ligaške tekme igrali v Radljah ob Dravi. Toda zaenkrat še vedno trenirajo v dvorani v Dravogradu, saj dvorana OŠ Radlje ob Dravi še nima vseh uporabnih dovoljenj.

Kobe in Muha ostajata v Postojni, Milović začasni trener

Potem ko sta 1.B ligaša Postojno zapustila kapetan Tilen Zalar in center Nejc Buda, ki je sicer igral le ob koncu lanske sezone, in sta klub okrepila Grega Nachbar in Miha Mofardin iz Luke Kopra, se je za pokal Spar le sestavila članska ekipa.

Žiga Dimec v Konjice, ekipa pomlajena

Mladi center Zlatoroga Laško, 17-letni Žiga Dimec, bo to sezono kot posojen košarkar igral za 1.B ligaša Konjice. Ekipo sta okrepila tudi 19-letni Andrej Leskovar in 23-letni Dejan Šipura, ki sta prišla iz Savinje, ter 18-letni Žiga Plavčak, ki je lani igral za Bistrico.

Šenčur sestavil ekipo

Šenčur je v lanski sezoni neslavno pogorel v Ligi Telemach, letos pa bo najbrž v 1. B SKL eden od favoritov za vrh lestvice. V ekipi so med drugimi ostali Roman Horvat, Uroš Troppan, Jaka Hladnik, Aljaž Urbanc in Klemen Cvek, članski trener pa bo še naprej Grega Jeras.

Zalar in Buda uradno v Sežani, z Jakhel Kolarevičem prekinili pogobo

Branilec Tilen Zalar in center Nejc Buda sta dobila dovoljenje KZS, da v tej sezoni nastopata za 1.B ligaša Kraški zidar iz Sežane. Oba sta v minuli sezoni igrala za Postojno.

Marcetič, Petrovič in Kuburič ostajajo v Gorici

Nova Gorica se je lani komaj izognila izpadu iz 1.B SKL, tudi letos pa bo najbrž pri dnu lestvice. Zaradi pomanjkanja finančnih sredstev se namreč niso okrepili, od konca sezona pa sta ekipo zapustila Peter Šinkovec in Dejan Čikić, ki ekipi tako ali tako le začasno pomagali pri boju za obstanek.

Več člankov...

Iskalnik