Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

2. SKL Zahod: Visoka zmaga Ajdovščine nad Tolminom

2skl

Končan je 2. krog 2. SKL Zahod za člane. Plama Pur se je namučila v gosteh pri Jesenicah, Pingvini so doma presenetili Janče, Stražišče ni imelo težav z Globusom, Kolpa pa ne s Krko mladi. V najbolj napeti tekmi je Koš Koper za eno točko ugnal Ilirijo, v derbiju pa je visoko zmago nad Tolminom slavila Ajdovščina.

1. B SKL: Tesni izidi na tekmah 2. kroga

1bliga Včeraj je bilo odigrnaih večina tekem 2. kroga v 1.B SKL. Kraški zidar je tesno ugnal Grosuplje, enako Hrastnik Novo Gorico, Triglav Primorac Branik in Splošna plovba Litijo. Radovljica je visoko premagala Postojno, Šenčur pa Konjice.

2. SKL Zahod: Za uvod nekaj visokih zmag

V soboto se je začela sezona tudi za moštva v 2. SKL Zahod. Stražišče, Janče, Tolmin in Plama Pur so sicer dosegli bolj ali manj visoke zmage, a prav vsi si se dokončno odlepili od nasprotnika šele v zadnjih minutah igre. Jesenice in Krka mladi pa sta večino dela opravili že prej.

1.B SKL: Gorenjski derbi Šenčurju

Minuli vikend se je začel drugoligaški ples. Najbolj zanimivo je bilo v Radovljici, kjer se je novopečeni 1. B ligaš meril z lokalnimi tekmici iz Šenčurja, ki so lani okusili prvoligaško sceno. Uspešnejši so bili slednji.

2.SKL Vzhod: Odigrani še dve srečanji 1.kroga

V soboto sta bili odigrani dve tekmi v 2.SKL Vzhod, slavili sta obe domači ekipi. Ježica je bila boljša od Nazarja, Vrani pa so premagali Krško. Preostali dve srečanji prvega kroga bosta odigrani v kasnejšem terminu.

Danes se začne sezona v 1. B SKL

Danes se bo s tekmo Avantgard Radovljica : Šenčur CP Kranj začela nova sezona 1. B SKL. V prvem krogu bodo na sporedu še tekme Branik : Hrastnik, Splošna plovba : Kraški zidar , Litija : Postojna, Konjice : Tinex Medvode, Rogaška : Triglav in Nova Gorica : Grosuplje.

Več člankov...

Iskalnik