Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

3. SKL Vzhod: Vodilna trojka do novih zmag

V 3.SKL Vzhod so bile odigrane tekme tretjega kroga. Vodilne ekipe ŠRK Koši, Ivančna Gorica in NONA Lenart so zabeležile nove zmage, najvišja zmaga kroga pa pripada košarkarjem Term Ptuj, ki so ekipo Koroške ugnali kar za 43 točk.

2. SKL Vzhod: Bistrica in Radenska še edini neporaženi

V derbiju petega kroga sta se v Murski Soboti udarili domača Radenska Creativ in Terme Olimia. Boljši so bili Prekmurci, ki so se z zmago zavihteli na vrh lestvice, katerega si delijo z Bistrico. Nazarje do tesne zmage v Ljubljani, Ježica nadigrala Calcit, Dravograd pa je v drugem derbiju kroga premagal Lastovko.

1.B SKL: Napoved 7. kroga

1bligaPred nami je 7. krog 1. B SKL, ki bo zopet postregel z zanimivimi dvoboji. Najbolj zanimivo bo v Hrastniku, kjer domači po blamaži v Medvodah gostijo Šenčur. Rogaška bo skušala prvo mesto doma potrditi proti Radovljici, Postojna bo prvo zmago naskakovala v Grosuplju, ...

1.B SKL: Rogaška prvič padla

1bliga6. krog 1. B SKL si bomo zapomnili predvsem po presenečenju v Litiji, kjer so gostitelji po podaljšku premagali Rogaško, za katero je bil to sploh prvi poraz v letošnji sezoni. Medvode so Hrastniku zadale pravo zaušnico in pripravile največje presenečenje kroga. Kraški zidar ni dovolil presenečenja Triglavu, Šenčur je dobil triler proti Grosupljem, Nova Gorica je poglobila krizo Postojne, Radovljica in Portorož pa sta pričakovano dodali novi 2 točki proti Konjicam oz. Braniku.

1. B SKL: Napoved 6. kroga

1bligaJutri, v sredo 3. novembra, se s 6. krogom nadaljuje sezona v 1. B SKL. Pred krogom smo vam pripravili kratek pregled parov z namigi, kdo je favorit za zmage. Tokratni pari so precej neizenačeni, glede na dosedanje rezultate bi moralo biti najbolj negotovo v Postojni, kjer domači gostijo Novo Gorico.

1.B SKL: Rogaška še naprej niza zmage

1bliga5. krog 1.B SKL ni postregel s presenečenji. Izjemno tesno je bilo v Radovljici, kjer so domači morali priznati premoč Kraškega Zidarja za pičlo točko. Rogaška je bila boljša od Portoroža, Primorac je novo zmago vknjižil proti Postojni, ki je tako še petič zapored parket zapustila sklonjenih glav. Šenčur, Hrastnik in Litija so zlahka odpravili svoje nasprotnike. Tekma med LOGO Grosupljem in Tinex Medvodam bo na sporedu v četrtek.

Več člankov...

Iskalnik