Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

1.B SKL: Rogaška premočna za Šenčur

1bligaV derbiju 2. kroga 1. B SKL sta se pomerila glavna kandidata za prvo mesto na lestvici, Rogaška in Šenčur, uspešnejši so bili Štajerci. Na drugih tekmah je bilo kar nekaj zanimivih izidov, ki obetajo zanimivo nadaljevanje sezone.. Litija je tesno premagala Sežance, Hrastnik podobno Grosupeljčane, Radovljica je bila boljša od Portorožanov, Konjice so nadigrale Postojno, Nova Gorica pa je ugnala Triglav.

3.SKL Vzhod: Visoki zmagi Ivančne Gorice in ŠRK Koši

Včeraj se je s tekmami prvega kroga začelo prvenstvo tudi v vzhodnem delu tretje slovenske košarkarske lige. ŠRK Koši so razbili Koroško s kar 44 točkami razlike.

2.SKL-Vzhod: Bistrica nadigrala Fenomene

Danes je bilo odigranih vseh šest tekem drugega kroga v 2.SKL Vzhod. Najprepričlivejša je bila Bistrica, ki je slavila s sedemnajstimi točkami razlike, do zmag so prišli še Radenska, Ježica, Lastovka, Dravograd in Terme Olimia. Dodana statistika iz tekem.

2. SKL Zahod: Visoka zmaga Ajdovščine nad Tolminom

2skl

Končan je 2. krog 2. SKL Zahod za člane. Plama Pur se je namučila v gosteh pri Jesenicah, Pingvini so doma presenetili Janče, Stražišče ni imelo težav z Globusom, Kolpa pa ne s Krko mladi. V najbolj napeti tekmi je Koš Koper za eno točko ugnal Ilirijo, v derbiju pa je visoko zmago nad Tolminom slavila Ajdovščina.

1. B SKL: Tesni izidi na tekmah 2. kroga

1bliga Včeraj je bilo odigrnaih večina tekem 2. kroga v 1.B SKL. Kraški zidar je tesno ugnal Grosuplje, enako Hrastnik Novo Gorico, Triglav Primorac Branik in Splošna plovba Litijo. Radovljica je visoko premagala Postojno, Šenčur pa Konjice.

2. SKL Zahod: Za uvod nekaj visokih zmag

V soboto se je začela sezona tudi za moštva v 2. SKL Zahod. Stražišče, Janče, Tolmin in Plama Pur so sicer dosegli bolj ali manj visoke zmage, a prav vsi si se dokončno odlepili od nasprotnika šele v zadnjih minutah igre. Jesenice in Krka mladi pa sta večino dela opravili že prej.

Več člankov...

Iskalnik