Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Pušič in Blaževič spet v Litiji

Čeprav je Litijo zapustilo nekaj dobrih košarkašev, bodo tudi v tej sezoni imeli kar lepo zasedbo. Pred začetkom sezone so se dogovorili z Draganom Pušićem, ki se vrača s Kosova ter Anelom Blaževičem, ki je lani igral za Zasavje. V klub bo iz Zlatorog posojen Rok Gominšek iz Slovana pa Matevž Dobravec (oba letnika 1993).

Konjice stavijo na mlade igralce

V soboto, 2.10.2010, se bo začelo tekmovanje v 1.B Slovenski košarkarski ligi. Ob 19.00 se bo pričel prvi obračun, v katerem bodo domačini KK Konjice gostili ekipo iz Medvod. Pogovarjali smo se s trenerjem Konjic Slobodanom Benićem.

Triglav prvi na turnirju v Kranju

V Kranju je bil med vikendom potekal turnir, na katerem so se pomerili Triglav, Stražišče in Ježica. Vsak je premagal vsakega, Triglav pa je s koš razliko +2 osvojil turnir. Za Triglav sta zaigrala tudi posojena igralca Olimpije Luka Grum in Žiga Markus, na tekmi proti Stražišču pa je igral tudi Miloš Varagič.

Milović sestavil močno ekipo

Predrag Milović se je vrnil v Postojno in na noge postavil člansko ekipo, ki je bila tik pred tem, da se pred letošnjo sezono razpusti. Čeprav so začeli s pripravami na sezono šele 5. septembra, pa je znani trener v ekipo pripeljal kar nekaj kvalitetnih igralcev.

Pingvini s pomlajeno zasedbo

Pingvini iz Šmartnega bodo tudi v tej sezoni igrali v 2. SKL, ki bo letos še posebej izenačeno tekmovanje. Pred začetkom sezone so precej spremenili, predvsem pa pomladili svojo ekipo, okrepili so se na položaju organizatorja igre, kjer je v preteklosti precej škripalo.

Damjanovič novi trener Triglava

Člani KK Triglav so končno dobili trenerja za prihajajočo sezono. Miro Majkič je odšel v Celovec k zamejskemu klubu Koš, nadomestil pa ga bo Dalibor Damjanovič, ki je nazadnje vodil LTH Cast Mercator Škofjo Loko. Njegov pomočnik bo Tomaž Fartek, sicer trener mladincev in kadetov.

Več člankov...

Iskalnik