Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

2.SKL-Vzhod : Radenska Creativ in Bistrica ostajata neporaženi

V drugi SKL-Vzhod je bil odigran šesti krog. Bistrica in Radenska Creativ še naprej neporaženi, Posavje v derbiju začelja ugnalo Olimpijo, zmage dosegli še Fenomeni, Terme Olimia in Vrani.

1.B SKL: Postojna prvič okusila slast zmage

1bliga8. krog 1.B SKL se je iztekel po naših napovedih. Zagotovo si ga bodo najbolj zapomnili privrženci Postojne, saj je njihovo moštvo končno zabeležila prvo zmago v tej sezoni. Najbolj zanimivo je bilo v Portorožu in Litiji, kjer sta bila na sporedu pravi drami, dobila sta jo domači ekipi. Sicer pa so novi dve točki pričakovano vknjižili še Kraški zidar, Šenčur, Rogaška in Radovljica.

1.B SKL: Napoved 8. kroga

1bligaS tekmo med Šenčurjem in kranjski Triglavom, ki bo na sporedu danes ob 20 uri, se odpira 8. krog 1. B SKL. Preostalih šest tekem bo odigranih jutri. Kraški zidar gosti Medvode, Portorož gosti Grosuplje. Postojna bo poskušala prvo zmago uloviti proti Hrastniku. Radovljica in Konjice pa gostita Primorac Branik oziroma Rogaško.

3. SKL Zahod: Neporažena še Logatec in Krvavec

3sklV zahodni skupini 3. SKL je bil odigran 3. krog, po katerem sta neporažena le še Krvavec, ki je po slabi igri in napeti teki premagla Luko Koper, ter Logatec, ki je po slabem začetku nto v drugem polčasu zmlel Cerknico. Za Cerknico je bil to prvi poraz. Še brez zmage sta Kranjska Gora, ki se je v prvem polčasu dobro upirala Gorenji vasi ter Luka Koper.  Pivka ni imela težav z Velikimi Laščami, Bloke pa ne z ekipo iz Žirov.

2. SKL Zahod: Tolminu in Kolpi tesni končnici

2skl5. krog 2. SKL zahod je postregel z nekaj zelo zanimivimi tekmami. Tolmin je Stražišču po izjemno napeti končni prizadejal drugi poraz. Podobno tesno in nervozno je bilo v Črnomlju, kjer je Kolpa ugnala Pingvine. Tesno je bilo še v Novem mestu, kjer so mladi igralci Krke v zadnjem delu popustili in izgubili proti Kopru. Plama Pur pa v derbiju kroga ni imela težav proti Ajdovščini.

1.B SKL: Perko odločil primorski derbi

1bligaVse tekme 7. kroga 1. B SKL so se razpletle po napovedih. Če Rogaška ne bi slavila doma, bi ta krog lahko dobil naziv »večer gostov«. Najbolj zanimivo je bilo v Novi Gorici, kjer se je odvijal primorski derbi, odločil ga je Rok Perko in tako prinesel nov komplet točk Portorožanom. Šenčur je bil v drugi tesni tekmi večera pretrd oreh za Hrastnik. Kraški zidar, Rogaška, Litija in Medvode so pričakovano zmagali.

Več člankov...

Iskalnik