Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

2. SKL Zahod: Koš Koper spet ugnal Plamo Pur

2sklJanče in Ajdovščina po 15 krogih 2. SKL Zahod še naprej ostajata na vrhu lestvice, saj sta brez težav premagala Stražišče oziroma Kolpo. Tolmin se je z zmago nad Globusom utrdil na tretjem mestu, saj je Plama Pur še drugič v tej sezoni izgubila proti Koš Kopru. Jesenice so že med tednom premagale Krko mladi, dvoboj začelja pa so z zmago proti Iliriji dobili Pingvini,

2. SKL Vzhod: Ježica presenetila Terme Olimia

2sklJežica je v 15. krogu 2. SKL Vzhod presenetila in z 87:76 premagala drugouvrščene Terme Olimia. Radenska je še naprej neporažena, tokrat je padla Lastovka. RODD in Bistrica z zmagama proti Posavju in Nazarju ostajata tik pod vrhom lestvice. Do zmage je prišla še Mavrica, ki je premagala Vrane, Union Olimpija mladi pa je bila blizu prvi zmagi, a je po podaljšku morala priznati premoč fenomenom.

1.B SKL: Napoved 18. kroga

1bliga

18. krog sta včeraj odprli ekipi Nove Gorice in Šenčurja. Uspešnejši so bili slednji, ki so gostiteljem odčitali pravo lekcijo. Vseh preostalih 6 tekem pa bo na sporedu danes. Poslastica tega kroga bo nedvomno v Portorožu, kjer bodo domačini gostili visokoletečo Rogaško. Kraški zidar bo gostil Radovljico, Litija se bo pomerila z moštvom iz repa lestvice, Konjicami. Triglav bo gostil Hrastnik, Grosuplje bodo poskušale nadaljevati niz zmag v Medvodah. Postojno pa čaka tekma s Primorcem iz Maribora.

 

3. SKL Zahod: Luka Koper v zadnji četrtini nadigrala Krvavec

3sklPo 14. krogu na vrhu lestvice 3. SKL Zahod ni sprememb, prvi je še vedno neporaženi Logatec, ki bo na tem mestu očitno ostal do konca. Druga je Pivka, ki se je tokrat šele ob koncu tekme izvlekla proti Velikim Laščam. Koprčani so tretji, tekma proti Krvavcu je bila izenačena tri četrtine, nato pa so  Primorci zadnjo dobili s 7:29.

2. SKL Zahod: Brez sprememb na lestvici

2skl14. krog 2. SKL Zahod ni prinesel nobenega presenečenja, saj je vseh pet ekip na vrhu lestvice vpisalo zmage proti nižjeuvrščenim ekipam. Na vrhu ostajajo Janče, ki so visoko ugnale Globus ter Ajdovščina, ki je imela nekoliko več težav z Ilirijo. Sledijo Tolmin, ki je premagal Pingvine, Stražišče, ki so ugnale Jesenice, ter Plama Pur, ki je bila v gosteh boljša od Krke mladi.

2. SKL Vzhod: Nazarje skoraj presenetile RODD

2sklV 14. krogu 2. SKL Vzhod so bile zaenkrat odigrane le štiri tekme, zaradi česar so Terme Olimia po zmagi nad Vrani začasno na vrhu lestvice. Lastovka je zabeležila visoko zmago proti Ježici, Nazarje pa so doma skoraj prišle do presenečenja proti Dravograjčanom. Najbolj zanimivo je bilo gotovo v Kamniku, kjer je domača Mavrica šele po podaljšku premagala Fenomene.

Več člankov...

Iskalnik