Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Rogaška dobila 21. Ikov memorial

V Slovenskih Konjicah se je končal že 21. Ikov memorial, na katerem so poleg domačinov sodelovali še Triglav, Radenska in Rogaška. Prav ti so v finalu tesno ugnali domače Konjice. Na tekmi za 3. mesto je Radenska premagala Triglav.

Zmagi Konjic in Rogaške na Ikovem memorialu

V Slovenskih Konjicah poteka tradicionalni, že 21. Ikov memorial, na katerem se merijo poleg domačega KK Konjice še Rogaška, Radenska Creativ in Triglav. Prvi dan sta zmagi odnesla Rogaška, ki ni imela težav z Radensko, in Konjice, ki so premagale Triglav.

 

 

Pogovor z Milanom Kordičem

Pred pričetkom sezone v 2. SKL, ki se prične 2. oktobra, smo se pogovarjali z Milanom Kordičem, trenerjem in glavno osebnostjo belokranjskega ligaša, Kolpe iz Črnomlja. Cilji kluba v ligi so letos zelo visoki, čeprav imajo na voljo zelo mlado ekipo.

Žiga Dimec o posoji v Konjice

17-letni perspektivni center Zlatoroga Laško Žiga Dimec bo v letošnji sezoni kot posojen igralec igral v 1.B SKL za Konjice, o čemer smo že poročali. Povprašali smo ga po razlogih za odhod v Konjice in pričakovanjih pred sezono.

Radovljico okrepil Klepo

klepoRadovljica, ki je v lanski sezoni iz 2. SKL napredovala v 1. B SKL je pred začetkom sezone okrepil 30-letni, 211 centimetrov visoki center Milan Klepo, ki je v zadnjih dveh sezonah igral v Slovanu.

Zupanc v Postojno

20-letni branilec, ki je doslej nosil dres Zlatoroga, Matic Zupanc, bo v tej sezoni igral v 1. B SKL za ekipo Postojne. Zupanc je sicer v tej sezoni hotel nastopati v Ligi Telemach, vendar zanj v članski ekipi Zlatoroga ni bilo prostora.

Več člankov...

Iskalnik