Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Triglav prvi na turnirju v Kranju

V Kranju je bil med vikendom potekal turnir, na katerem so se pomerili Triglav, Stražišče in Ježica. Vsak je premagal vsakega, Triglav pa je s koš razliko +2 osvojil turnir. Za Triglav sta zaigrala tudi posojena igralca Olimpije Luka Grum in Žiga Markus, na tekmi proti Stražišču pa je igral tudi Miloš Varagič.

Milović sestavil močno ekipo

Predrag Milović se je vrnil v Postojno in na noge postavil člansko ekipo, ki je bila tik pred tem, da se pred letošnjo sezono razpusti. Čeprav so začeli s pripravami na sezono šele 5. septembra, pa je znani trener v ekipo pripeljal kar nekaj kvalitetnih igralcev.

Pingvini s pomlajeno zasedbo

Pingvini iz Šmartnega bodo tudi v tej sezoni igrali v 2. SKL, ki bo letos še posebej izenačeno tekmovanje. Pred začetkom sezone so precej spremenili, predvsem pa pomladili svojo ekipo, okrepili so se na položaju organizatorja igre, kjer je v preteklosti precej škripalo.

Damjanovič novi trener Triglava

Člani KK Triglav so končno dobili trenerja za prihajajočo sezono. Miro Majkič je odšel v Celovec k zamejskemu klubu Koš, nadomestil pa ga bo Dalibor Damjanovič, ki je nazadnje vodil LTH Cast Mercator Škofjo Loko. Njegov pomočnik bo Tomaž Fartek, sicer trener mladincev in kadetov.

Miro Majkič v Celovec

Miro Majkič, v lanski sezoni trener Triglava, bo v tej sezoni treniral zamejsko ekipo Koš iz Celovca. V lanski sezoni jih je vodil še en mlad gorenjski trener, Matic Vidic, ki je ekipo vodil do 3. mesta v 2. avstrijski ligi in 2. mesta v koroški ligi, v finalu so bili boljši Worthersee Piraten, sicer prvoligaši.

Rogaška dobila 21. Ikov memorial

V Slovenskih Konjicah se je končal že 21. Ikov memorial, na katerem so poleg domačinov sodelovali še Triglav, Radenska in Rogaška. Prav ti so v finalu tesno ugnali domače Konjice. Na tekmi za 3. mesto je Radenska premagala Triglav.

Več člankov...

Iskalnik