Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

3. SKL: Krško po podaljških ugnalo Lastovko, preobrat Logatca v Ljubljani

V 2. kolu je bilo še najbolj izenačeno v Bistrici ter Domžalah. Na teh dveh tekmah sta se zmagi veselili gostujoči ekipi. Union Olimpija mladi je doživela pravi debakl v Novem mestu.
Marko Vranjkovič: "Imamo dobro ekipo."

Marko Vranjkovič se vrača v matični klub, natačneje v Primorac Branik, ki se je pred sezono okrepil tudi z Verginello. Z njim smo opravili kratek pogovor in ga vprašali, kaj pričakuje od nove sezone.

Šenčur cilja na sam vrh 2. SKL lige

Košarkarski klub Šenčur, ki je lani osvojil visoko 2. mesto na drugoligaški sceni, predlani pa je igral še v slovenski ligi, bo tudi letos meril visoko. Spodaj si lahko preberite njihove cilje, ogledate si lahko tudi fotografijo moštva.

2. SKL: Triglav Stražišče zmagal v Hrastniku, Konjice premagale Portorož

2sklS petkovo tekmo med Hrastnikom in Triglav Stražiščem se je začela nova drugoligaška sezona. Par točk je osvojilo moštvo iz Kranja. Preostale tekme so bile na sporedu v soboto. Najvišji zmagi v uvodnem kolu sta dosegli ekipi Šenčurja in Grosuplja.


3. SKL: Krka mladi ugnala Lastovko, Bistriška zaušnica Olimpiji mladi

V petek sta domača ekipa Krke mladi ter Lastovka iz Domžal otvorili novo tretjeligaško sezono. Zmagali so Novomeščani. Ježica in UKK Koper sta visoka ugnala svoja nasprotnika. V gosteh, pa so do točk prišli košarkarji Plame Pura, Tolmina, Šmartna, Krškega in Bistrice. Slednja je ponižala mlado Olimpijo. Kolpa je osvojila par točk proti Noni Lenart. 

Matic Zupanc si želi pridobiti nove izkušnje

Pogovarjali smo se z Maticem Zupancem (1990, branilec), novopečenim članom Litije. Za portal Slovenska kosarka je povedal, kaj pričakuje od nove sezone in pri katerem košarkarskem elementu si želi najbolj napredovati.

Več člankov...

Iskalnik