Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

2. SKL: Kuhar pohvalil sodnike, Globovnik upa, da bodo s soigralci izboljšali met

2sklŠesti krog sta odprli ekipi Šenčurja in Portoroža. Novega para točk so se veselili Šenčurjani. Grosuplje je po slabem prvem polčasu, naredilo pravi preobrat v drugem in poskrbelo, da je zmaga ostala doma. Medvode niso dovolile presenečenja Jančam, ki so po prvem polčasu vodile z 9 točkami razlike. Branik je v Podčetrtku visoko odpravil domačo ekipo, Konjice pa so navkljub izredno razpoloženemu Tomažu Jerebu (27 točk) klonile v Postojni. Elektro Gorenjska Prodaja je brez težav odpravila Litijo.

3. SKL: Bistrica nemočna proti Kolpi, gladka zmaga Nazarja

imageTa vikend sta bili odigrani dve srečanji. Črnomaljci so na krilih Rističa (23 točk) vpisali novo zmago, in sicer so premagali Bistričane. Nazarje pa so na domačem terenu gladko odpravile Kamnik.

2. SKL: 29 točk Horvata premalo za skalp Portoroža, visoka zmaga Branika

2sklPeti krog 2. SKL je bil tako rekoč v znamenju gostujočih ekip, saj so vsa domača moštva z izjemo Branika klonile proti gostujočim. Portorož je iz Murske Sobote odnesel par točk, Šenčur je po zaslugi dobrega drugega polčasa slavil v Hrastniku. Zmage v gosteh sta se veselili tudi ekipi Podčetrtka ter Elektro Gorenjske prodaje.

KK Triglav podpisal sponzorsko pogodbo z Elektro Gorenjsko Prodajo

Včeraj je bila na sporedu novinarska konferenca, na kateri sta predstavnika Elektro Gorenjska Prodaja ter košarkarski klub Triglav Kranj podpisala pogodbo o sponzorstvu. Marko Milič pa je bil navdušen in je kranjskemu klubu zaželel veliko sreče pri projektu.

2. SKL: Milović nezadovoljen s skokom, Podlipnik pohvalil obrambo

2sklS četrtkovo tekmo med Grosupljem in Jančami se je pričelo 4. kolo 2. SKL. Zmagalo je Grosuplje. Ekipa Šenčurja je na krilih Eržena in Blaževiča Radenski prizadejala prvi poraz. Elektro Gorenjska prodaja je prvič v letošnji sezoni morala priznati premoč. Novo zmago pa sta zabeležili tudi ekipi Portoroža ter Postojne.

3. SKL: Krka mladi slavila po podaljških, 28 točk Marolta

imageZa nami je še 4. kolo tretje slovenske lige. Krka mladi je po podaljških ugnala Nazarje, junak tekme pa je bil Bratož s 34 točkami. Jesenice so odnesle komplet točk iz Tolmina, Ajdovščina pa je Logatcu odčitala pravo lekcijo.

Več člankov...

Iskalnik