Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Bivši članski reprezentant ima za prihodnjo sezono velike načrte

Iz košarkarskega kluba Ljubljana, ki ima po ocenah Košarkarske zveze Slovenije v moški konkurenci tretji najuspešnejši mladinski pogon v državi, so nam sporočili, da so že sestavili strokovni štab za sezono 2018/19.

Na Primorskem že začeli s pripravami na sezono 2018/19

Prva ekipa košarkarskega kluba Leone Ajdovščina je točno tri tedne nazaj odigrala svojo zadnjo tekmo v letošnji sezoni tretje slovenske košarkarske lige, danes pa je že začela s pripravami na naslednjo sezono.

Prvaki ob sprejetju ničvrednega pokala pošteno okrcali Košarkarsko zvezo Slovenije

Stanje v slovenski košarki že dolgo ni več to, kar bi moralo biti, vse slabosti pa najbolj občutimo klubi! Drugoligaški klubi že dolgo opozarjamo na nujno potrebno spremembo tekmovalnega sistema, ki po trenutnih smernicah prvaku ne omogoča napredovanja v ligo višje, ampak ga pošlje v dodatno ligo.

Znani vsi udeleženci naslednje sezone 2. SKL

Čez vikend smo dobili še zadnjega tekmovalca prihodnje sezone lige Nova KBM, s tem pa je hkrati postalo znanih vseh dvanajst tekmovalcev naslednje sezone druge slovenske košarkarske lige.

Drugoligaši dobili tudi dva tretjeligaša

V dvanajstčlanski drugi slovenski košarkarski ligi bosta v prihodnji sezoni tekmovala tudi najuspešnejša predstavnika tretje lige.

Dolenjci zadržali mesto v 2. SKL

Sezona druge slovenske košarkarske lige je končana, po koncu zadnjega kroga lige za obstanek pa sta znana tudi oba prihodnja ligaška predstavnika.

Več člankov...

Iskalnik