Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Šoštanjčani zadržali mesto v 2. SKL

Ekipa šoštanjske Elektre je proti gostujočemu Hrastniku na drugi kvalifikacijski tekmi za zadnje prosto mesto v prihodnji sezoni 2. SKL nadoknadila 14 točk zaostanka in obdržala status drugoligaša.

Kapetan Grosuplja končal kariero

Košarkarski klub Grosuplje bo od naslednje sezone dalje v drugi slovenski košarkarski ligi nastopal brez člana svoje znamenite generacije letnikov 1991 in 1992.

Hrastnik v Šoštanj s prednostjo 14 točk

V soboto je bila na sporedu prva kvalifikacijska tekma za tekmovanje v naslednji sezoni 2. SKL. Za mesto med drugoligaši se borita Elektra in Hrastnik, po prvi tekmi pa bolje kaže Hrastničanom.

V tretji ligi odslej tudi Idrijčani

Dosedanji četrtoligaški košarkarski klub Hidria iz Idrije bo v sezoni 2017/2018 nastopal v 3. SKL.

Ilirija brez poraza in MVP-ja sezone v prvo ligo, Triglav po 6. zaporedni zmagi na koncu tretji

Sezona druge slovenske košarkarske lige je končana. Po niti enem samem porazu je naslov prvaka povsem zasluženo osvojila Ilirija, ki je s prvim mestom postala novi slovenski prvoligaš.

Sežana klecnila proti Elektri, Grosuplje in Triglav v ogorčenem boju za 3. mesto

Po štirinajstdnevnem premoru so včeraj s tekmovanjem nadaljevala tudi moštva druge slovenske košarkarske lige. V 21. oziroma predzadnjem krogu je največji dosežek uspel Elektri, ki je v gosteh presenetila Mesarijo Prunk Sežano in z osmo zmago zadržala mesto med najboljšo deveterico.

Več člankov...

Iskalnik