Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

V 2. SKL postal znan deveti udeleženec

V drugi slovenski košarkarski ligi za moške bo tudi prihodnjo sezono nastopalo 12 klubov, po koncu 4. kola lige za obstanek pa se je zapolnilo 9. mesto.

Tretja liga se nasmiha Savinjčanom in Zasavcem

V četrti slovenski košarkarski ligi sta do konca lige za prvaka ostala le še dva kroga, trenutno stanje na lestvici pa razkriva, da sta košarkarska kluba Vojnik in Zagorje le še zmago oddaljena od napredovanja v tretjo ligo.

Bo imelo Novo mesto kmalu tudi drugoligaša?

V tretji slovenski košarkarski ligi se bo danes končalo 5. kolo lige za prvaka, tri kroge pred koncem pa so napredovanju v višji rang tekmovanja najbližje Žoltasti Troti iz Novega mesta.

Grosupeljčanom in Ljubljančanom grozi izpad v 3. SKL

V drugi slovenski košarkarski ligi je bila odigrana prva polovica lige za obstanek, tri kroge pred njenim koncem pa izpad v tretjo ligo grozi ekipama Grosuplja in Ljubljane.

Petemu mestu najbližje Kranjčani, Zalar do trojnega dvojčka

V drugi slovenski košarkarski ligi je po prvih šestih tekmah lige za razvrstitev osvojitvi končnega 5. mesta najbližje ECE Triglav, sledijo pa mu Portorož, Plama-pur in Parklji.

V najkoristnejši peterki 2. SKL Domžalčan, Novomeščan, Ljubljančan, Pivčan in Celjan

Jutri bodo s tekmovanjem nadaljevala tudi moštva druge slovenske košarkarske lige, ki se je po koncu rednega dela razdelila v ligo za razvrstitev in ligo za obstanek.

Več člankov...

Iskalnik