Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Ilirija z 19. zaporedno zmago že v prvi ligi, Plama po podaljšku boljša od Sežane

V drugi slovenski košarkarski ligi se je sinoči zaključil 19. krog rednega dela, po katerem je postalo znano, da bo naslednjo sezono v ligi Nova KBM nastopala ekipa Ilirije.

Triglav po tretji zaporedni zmagi zaostaja le še za Sežano in Ilirijo

V Kranju je bila sinoči odigrana prva tekma 19. kola druge slovenske košarkarske lige. V športni dvorani Planina sta se pomerila ECE Triglav in AKK Branik, nič kaj izenačen dvoboj pa so prepričljivo dobili Kranjčani.

Triglav z 10. zmago skočil na 5. mesto

V Ljubljani je bila sinoči odigrana zadnja tekma 18. kola druge slovenske košarkarske lige. Tekmeca sta bila Ljubljana in ECE Triglav, nov par točk pa so si pripisali Kranjčani.

Sežanci šele v podaljšku strli odpor Črnomaljcev, Šoštanjčani že na 9. mestu

V drugi slovenski košarkarski ligi bo danes na sporedu še zadnja tekma 18. kola, na petih sobotnih dvobojih pa je v gosteh zmagala le Plama-pur, ki je prepričljivo premagala Konjice.

V 2. SKL favoriti padali kot domine

V drugi slovenski košarkarski ligi se je v soboto odigralo 17. kolo, v katerem ni manjkalo razburljivih presenečenj in še vedno problematičnih tehničnih napak.

Parklji z najboljšo predstavo v novem letu do tretje zaporedne zmage, Jagodnik znova MVP

Šestnajsto kolo druge slovenske košarkarske lige se je razpotegnilo čez tri dni. V četrtek so se med seboj pomerili Elektra in Ljubljana ter Konjice in Grosuplje, v petek je sledil dvoboj med Celjem in Mesarijo Prunk Sežano, v soboto pa so tekmo odigrali še Parklji in AKK Branik, Ilirija in ECE Triglav ter Plama-pur in Kolpa Črnomelj.

Več člankov...

Iskalnik