Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Parklji z najboljšo predstavo v novem letu do tretje zaporedne zmage, Jagodnik znova MVP

Šestnajsto kolo druge slovenske košarkarske lige se je razpotegnilo čez tri dni. V četrtek so se med seboj pomerili Elektra in Ljubljana ter Konjice in Grosuplje, v petek je sledil dvoboj med Celjem in Mesarijo Prunk Sežano, v soboto pa so tekmo odigrali še Parklji in AKK Branik, Ilirija in ECE Triglav ter Plama-pur in Kolpa Črnomelj.

Grosuplje skočilo na tretje mesto, Elektra do četrte zmage

Po enajstih dneh premora zaradi zaključnega turnirja pokala Spar je druga slovenska košarkarska liga znova v pogonu. Dvanajst ekip se bo pomerilo v 16. kolu, prvi dve tekmi pa sta bili na sporedu že sinoči.

FOTO: V Sevnici organizirali dan košarke, na katerem ni manjkala niti Eva Lisec

Športna zveza Sevnica je skupaj košarkarskim klubom Sigas Sevnica, ki letos praznuje 15 let delovanja, organizirala Dan sevniške košarke. Ob tej priložnosti je Športni dom v Sevnici pokal od dobre volje košarkarjev vseh generacij, ljubitelji košarke pa so poleg tekmovalnega dela lahko videli tudi nastopa mažoret iz Šentjanža in Sevnice.

V krogu presenečenj za največjega poskrbeli Celjani, Jagodnik z najboljšo predstavo v 2. SKL

V 15. kolu druge slovenske košarkarske lige so moštva kar tekmovala, kateremu bo uspelo pripraviti večje presenečenje. Z največjim je presenetilo šestouvrščeno Celje, ki je na domačem parketu ugnalo tretjeuvrščene Konjice.

V Sevnici bodo proslavili 15 let košarke

Košarkarski klub Sigas Sevnica bo v počastitev 15. obletnice ustanovitve kluba v Športnem domu Sevnica jutri organiziral Dan sevniške košarke.

V boju neposrednih tekmecev za višje mesto na lestvici prevladali Konjice, Grosuplje in Plama-pur

Dvanajst moštev je sinoči do konca pripeljalo še drugo tretjino rednega dela sezone druge slovenske košarkarske lige. V 14. kolu smo spremljali kar tri obračune neposrednih tekmecev za ugodnejši položaj na razpredelnici, zmago v gosteh pa si je priigralo le Grosuplje.

Več člankov...

Iskalnik