Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Olimpija po pravi drami znova na vrhu

Razburljiva sezona lige Nova KBM je končana, z nazivom najboljšega košarkarskega kluba v Sloveniji pa se bo celo leto lahko zopet hvalila Petrol Olimpija, ki je na odločilni peti tekmi finala šele v podaljšku ugnala Krko in se na domačem parketu razveselila še svojega 17. naslova državnega prvaka.

Šentjur v svoje vrste vrnil izgubljenega sina

Prva ekipa košarkarskega kluba Šentjur je sezono lige Nova KBM z 9 zmagami in 23 porazi končala na 8. mestu, naslednje tekmovalno leto pa bo končni rezultat skušala izboljšati tudi z izkušenim povratnikom.

Naj zmaga tisti, ki bo boljši!

Arena Stožice bo drevi gostila peto tekmo finala lige Nova KBM, po koncu katere bomo dobili zmagovalce najmočnejšega slovenskega državnega prvenstva v košarki. Se bo z naslovom okitila aktualna prvakinja Petrol Olimpija ali se bo na zmagovalni prestol vrnila njena večna tekmica Krka?

V Kopru začeli z nakupi

Kar se še čez vikend šušljalo, se je danes tudi uresničilo. Sixt Primorska je po podaljšanju pogodbe s trenerjem Jurico Golemcem začela sestavljati člansko ekipo, njeni prvi dve okrepitvi pa sta Žan Mark Šiško in Luka Vončina.

O imenu državnega prvaka bo odločala 5. tekma

Košarkarji Petrola Olimpije so na četrti tekmi finala lige Nova KBM v Novem mestu z 89:79 premagali Krko in poskrbeli, da bomo zmagovalca državnega prvenstva dobili na odločilni 5. tekmi v Ljubljani.

Bo danes konec lige Nova KBM?

Nocoj ob 20. uri se bo v dvorani Leona Štuklja v Novem mestu začela četrta tekma finala lige Nova KBM, ki utegne biti zadnja v letošnji sezoni slovenskih državnih prvenstev v košarki.

Več člankov...

Iskalnik