Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Bo nov Američan dovolj, da se bo Zlatorog dvignil z dna?

Zadnjeuvrščeni klub najmočnejšega moškega državnega prvenstva se je pred nadaljevanjem sezone okrepil z novim košarkarjem iz Združenih držav Amerike.

Hopsi in Zlatorog z eno nogo že v četrtfinalu

V moškem pokalnem prvenstvu sta bili sinoči na sporedu prvi tekmi 5. kroga. V Podčetrtku sta se pomeril ekipi Term Olimie Podčetrtka in Hopsov, v Ilirski Bistrici pa sta si nasproti stali moštvi Plame-pur in Zlatoroga.

Košarka postala slovenski šport leta!

V torek je v Cankarjevem domu potekala 50. prireditev Športnik leta. Po izboru Društva športnih novinarjev Slovenije je športnik leta postal Goran Dragić, Luka Dončić je prejel nagrado za izstopajočega mladega športnika leta, moška reprezentanca pa je prejela naziv ekipe leta.

Kdo si bo priboril prednost pred povratno tekmo?

V moškem pokalnem prvenstvu se bodo danes in v četrtek odigrale prve tekme 5. kroga.

Šenčur še naprej strup za Ljubljančane, Primorska ostala na vrhu

V najmočnejšem moškem državnem prvenstvu se je v nedeljo končalo 9. kolo, v katerem so novi par točk vknjižili Hopsi, Petrol Olimpija, Rogaška, Sixt Primorska in Šenčur Gorenjska gradbena družba.

Hopsi podaljšali agonijo Zlatoroga

Deset najbolj kakovostnih slovenskih košarkarskih klubov je v soboto štartalo v 9. krog lige Nova KBM. Prvi so na igrišče stopili košarkarji vseh štirih štajerskih ekip, ostalih šest moštev pa se bo pomerilo tekom današnjega večera.

Več člankov...

Iskalnik