Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Najstarejši igralec državnega prvenstva odhaja v zasluženi pokoj

Po včerajšnjem izpadu Rogaške iz nadaljnjih bojev za naslov državnega prvaka je Dragiša Drobnjak stopil pred zbrane medije in oznanil svojo upokojitev.

Državni prvaki že v finalu, Primorska in Krka na tretjo tekmo

V najbolj kakovostnem slovenskem državnem prvenstvu v košarki sta se sinoči odvili drugi tekmi polfinala, po koncu katerih smo že dobili prvega finalista letošnje sezone.

Bosta Krka in Rogaška uspeli izsiliti tretjo tekmo?

V ligi Nova KBM se bo nocoj nadaljevala končnica državnega prvenstva, ki se bo v primeru zmage Sixta Primorske in Petrola Olimpije že prevesila v finale, v primeru slavja Krke in Rogaške pa podaljšala v odločilni tretji tekmi polfinala.

Najdaljši korak proti finalu naredili državni in pokalni prvaki

V najbolj kakovostnem slovenskem državnem prvenstvu v košarki so se sinoči začeli polfinalni boji, prvi bitki pa so dobili košarkarji Petrola Olimpije in Sixta Primorske.

Kdo bo povedel v polfinalni seriji?

V ligi Nova KBM se danes začenja polfinale državnega prvenstva, gostitelja prvih dveh tekem v seriji na dve zmagi pa bosta najuspešnejši tekmovalki lige za prvaka, Petrol Olimpija in Sixt Primorska, ki se bosta v Ljubljani in Kopri pomerili z Rogaško in Krko.

Slovenska polfinalista na prvo tekmo oslabljena

Do začetka polfinala najmočnejšega slovenskega državnega prvenstva v moški košarki nas loči le še en dan, stvari pa so se za nekatera moštva že začele komplicirati.

Več člankov...

Iskalnik