Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Šenčur ima za naslednjo sezono pripravljeno že celo peterko

Slovenski prvoligaški klub Šenčur Gorenjska Gradbena družba je zelo pohitel s sestavo članske ekipe za sezono 2018/19, posledica tega pa je, da se lahko že v tem trenutku v boj poda s petimi igralci.

Olimpija obdržala trenerja in se spustila v lov za novim 18-letnikom

Direktor košarkarske Olimpije Roman Lisac je potrdil, da bo državne prvake tudi v prihajajoči sezoni vodil trener Zoran Martić in ob tem namignil, da bo med okrepitvami precej golobradih košarkarjev.

Zlatorog zapušča njegov najbolj prepoznaven obraz

Košarkarji Zlatoroga se letos prvič v zadnjem desetletju niso uvrstili med najboljših osem ekip slovenskega državnega prvenstva, na boljše čase pa bodo očitno morali počakati še kar nekaj časa.

Krka bo menjala celotno podobo

Košarkarski klub Krka Novo mesto je objavil javni natečaj za oblikovanje oziroma prenovo njegove celostne grafične podobe in prepoznavnega grba.

Državni prvaki pripeljali prvo zvenečo okrepitev

Petrol Olimpija je že dva dni po ubranitvi naslova državnega prvaka začela sestavljati ekipo za naslednjo sezono. Za prvo okrepitev je izbrala velikega hrvaškega talenta Luko Šamanića, sina slovenski košarkarski javnosti dobro poznanega nekdanjega košarkarja Marka Šamanića.

V Šenčurju potrdili prve štiri igralce

V športni dvorani Šenčur ni miru, saj neutrudni trener Šenčurja Gorenjske Gradbene družbe Rade Mijanović v njej že pospešeno preskuša nove košarkarje, ki bi lahko dali novo dimenzijo kakovosti ekipi, ki je v minuli sezoni podrla vse klubske rekorde.

Več člankov...

Iskalnik