Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Krka ostala brez slovenskega reprezentanta

Robustni center Žiga Dimec, ki je med lanskim in letošnjim letom postal prvak evropskega prvenstva in druge divizije regionalne lige ABA, se je odločil, da zapusti novomeško Krko.

Pokalni podprvaki potrdili nova dva igralca

Pri Šenčurju Gorenjski gradbeni družbi med mrtvo sezono ne izgubljajo časa. Komaj dober teden po koncu slovenskega državnega prvenstva imajo v članski ekipi namreč potrjenih že kar sedem igralcev.

Hopsi bodo mladostnega videza tudi v letu 2019

Za Hopsi s Polzele je izredno naporna sezona, v kateri so si Štajerci šele v ligi za obstanek izborili mesto v naslednji sezoni lige Nova KBM, po zasluženem počitku pa so trikratni državni podprvaki znova prižgali motorje in se pognali proti prihodnosti.

Državni podprvaki začeli graditi okostje ekipe

V košarkarskem klubu Krka so po izjemno uspešni sezoni, v kateri so s člansko ekipo v štirih različnih tekmovanjih brez finala ostali le v pokalu Spar in osvojili naslov prvaka 2. lige ABA, začeli sestavljati novo zmagovalno zasedbo.

V Laškem uvedli prvo novost

Prvič v skorajda 50-letni zgodovini košarkarskega kluba Zlatorog se je zgodilo, da so na njegovi redni volilni skupščini, namesto predsednika, izvolili predsednico.

Bodo pokalni prvaki še stavili na kandidata za člansko reprezentanco?

V nedavno končani sezoni se je Sixt Primorska v vseh treh sodelujočih tekmovanjih prebila med najboljše štiri ekipe, v naslednji sezoni pa želi poseči še po kakšni trofeji več.

Več člankov...

Iskalnik