Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Primorska z zmago potrdila prvo mesto

S tekmo med Ilirijo in Sixtom Primorsko se je v nedeljo zaključilo 17. kolo lige Nova KBM. Zadnji par točk so si pripisali Koprčani, ki so z 12. zmago potrdili osvojitev prvega mesta po rednem delu.

Goran Dragić po poti Gregorja Fučke

Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je bil izbran za najboljšega igralca Evrope v letu 2017. V glasovanju, ki ga organizira italijanski športni časnik Gazzetta dello Sport, je drugo mesto zasedel Luka Dončić.

Hopsi ohranili upe po preboju v končnico

Z obračunom med Ilirijo in Sixtom Primorsko se bo danes končal 17. krog lige Nova KBM, ki je v soboto ponudil tri zanimive dvoboje, na katerih so slast zmage okusili košarkarji Hopsov, Krke in Šenčurja Gorenjske gradbene družbe.

Hopsi in Šentjur v lov na pomembno zmago

Po zmagi Rogaške nad Petrolom Olimpijo se bo danes nadaljevalo 17. kolo lige Nova KBM. Na Polzeli bodo Hopsi gostili Šentjur, v Novem mestu bo Krka gostila Zlatorog, v Domžalah pa bodo Helios Sunsi gostili Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo. Vse tri tekme se bodo začele ob 19. uri.

Trifunović določil postavo za nadaljevanje kvalifikacij za SP 2019

Selektor slovenske moške članske reprezentance Radovan Trifunović je izbral štirinajst košarkarjev, ki bodo našo izbrano vrsto zastopali v drugem ciklu kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019.

VIDEO: Osmi poraz državnih prvakov ni mogel preprečiti niti Erazem Lorbek

V Rogaški Slatini sta se sinoči srečala Rogaška in Petrol Olimpija, prvo zmago v predzadnjem, 17. kolu rednega dela lige Nova KBM pa so slavili Slatinčani, ki so Ljubljančane ugnali s 75:71.

Več člankov...

Iskalnik