Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Krka v tretje porazila Olimpijo

Sinoči se je v državnem prvenstvu za članske košarkarje odigrala prva tekma 11. kola, na kateri sta se v Ljubljani pomerila Petrol Olimpija in novomeška Krka.

Znani pari četrtfinala pokala Spar

V moškem pokalnem prvenstvu smo sinoči dobili še zadnjega udeleženca četrtfinala. Mesto med najboljšo osmerico si je zagotovil še Zlatorog, ki je tudi v drugo ugnal Plamo-pur.

V Ljubljani boj najtrofejnejših slovenskih klubov

Drevi bo na sporedu prva tekma 11. kola lige Nova KBM. Ob 19. uri bo Petrol Olimpija v ljubljanski areni Stožice gostila novomeško Krko.

V četrtfinale tudi Šenčur

V moškem pokalnem prvenstvu se je sinoči odigrala še tretja povratna tekma 5. kroga. V Šentjurju je pri istoimenski ekipi gostovala zasedba Šenčurja Gorenjske gradbene družbe in si z vnovično zmago zagotovila napredovanje med najboljšo osmerico.

Hopsi in Helios Sunsi že med četrtfinalisti

V moškem pokalnem prvenstvu so se včeraj začele povratne tekme 5. kroga, ki nam bo dal imena vseh osmih udeležencev četrtfinala.

V Domžalah ustoličili novega direktorja

Moški košarkarski klub Domžale je pred začetkom letošnje sezone dobil novega predsednika, zdaj pa je pri barvarjih prišlo še do menjave na položaju direktorja kluba.

Več člankov...

Iskalnik