Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Krka po izenačenje v finalni seriji

V ligi Nova KBM se bo finale med Petrolom Olimpijo in Krko drevi nadaljevalo z drugo tekmo, ki se bo v novomeški dvorani Leona Štuklja začela ob 18. uri.

Kjer se borita dva, Slovenec dobiček ima

V najmočnejšem hrvaškem državem prvenstvu v moški košarki sta postala znana oba finalista 27. klubske sezone.

Finale bolje začeli aktualni prvaki

Sinočnji večer bo navijačem Olimpije še nekaj časa ostal v lepem spominu, saj so njihovi ljubljenci slavili tako na slovenskem košarkarskem kot tudi na nogometnem derbiju.

Najtrofejnejša kluba začenjata boj za košarkarski prestol

V 27. sezoni najmočnejšega slovenskega državnega prvenstva v košarki se danes začenja veliko finale, v katerem se bosta še devetič v zgodovini spopadli večni tekmici, Petrol Olimpija in Krka.

Pri vlečnem konju gorenjske košarke že kujejo nove načrte

Najmanjši kraj med slovensko košarkarsko elito je v letošnji sezoni dosegel nekaj mejnikov, ki košarkarski klub Šenčur Gorenjska gradbena družba postavljajo v širši vrh slovenske klubske košarke.

"V finale sta se uvrstili najboljši ekipi"

V slovenski prestolnici je v četrtek potekala novinarska konferenca pred sobotnim začetkom finala lige Nova KBM, v katerem se bosta še devetič pomerili ekipi Petrola Olimpije in Krke. Pred prvo tekmo v seriji na tri zmage, ki se bo zgodila v Ljubljani, so pričakovanja strnili oba trenerja in kapetana.

Več člankov...

Iskalnik