Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Primorska do prve lovorike v slovenskem pokalu

Letošnja sezona slovenskega pokalnega prvenstva za članske košarkarje je končana, z naslovom prvaka pa se je prvič okitilo moštvo Sixta Primorske, ki je v finalu s 83:63 porazilo Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo.

Finale pokalnega prvenstva drugič brez Olimpije in Krke

V Hali Tivoli se je v petek začel zaključni turnir 27. izvedbe pokalnega prvenstva za članske košarkarje. Polfinale je postreglo s kar dvema presenečenjema, saj sta se v jutrišnji finale prebila Šenčur Gorenjska gradbena družba in Sixt Primorska.

Danes začetek finalnega turnirja pokala Spar

Od danes do nedelje bo v slovenski prestolnici potekal zaključni turnir 27. izvedbe pokalnega prvenstva za članske košarkarje. Na parketu Hale Tivoli se bodo za naslov prvaka borili Petrol Olimpija, Krka, Sixt Primorska in Šenčur Gorenjska gradbena družba.

"Uspeh v Črni gori bi nam pomenil veliko"

Selektor slovenske moške članske reprezentance Radovan Trifunović je na novinarski konferenci predstavil cilje in razmišljanja pred začetkom drugega cikla kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019.

Nekateri želijo pripraviti presenečenje, spet drugi pa upravičiti pričakovanja

V Ljubljani so se danes popoldne zbrali trenerji vseh štirih ekip, ki se bodo od petka do nedelje v Hali Tivoli potegovale za naslov pokalnega prvaka Slovenije.

Državni prvaki redni del državnega prvenstva končali s 55 % uspešnostjo

V ponedeljek se je z obračunom med Petrolom Olimpijo in Helios Sunsi začel zadnji krog rednega dela lige Nova KBM. Prvo zmago v 18. kolu so zabeležili Ljubljančani, ki so v Hali Tivoli zmagali z 82:68.

Več člankov...

Iskalnik