Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Walter Jeklin zapustil Primorsko

Potem ko je v Sixtu Primorski na noge postavil športni del delovanja, bil protagonist prihodov glavnega trenerja članske ekipe Jurice Golemca in vodje mladinskega pogona KOŠ Primorske Mira Alilovića ter snovalec prihoda okrepitev tako v članskem moštvu kot v mlajših kategorijah, se je Walter Jeklin po pogovoru s predstavniki generalnega sponzorja kluba odločil za sporazumno prekinitev pogodbe.

VIDEO: Helios v zadnjih sekundah ugnal Olimpijo

V Domžalah se je včeraj začelo četrtfinale pokala Spar, ki so ga z medsebojno tekmo odprli košarkarji Helios Sunsov in Petrola Olimpije.

Čas je za četrtfinale pokalnega prvenstva

V Domžalah se bo danes začelo četrtfinale pokala Spar, ki se bo zaključilo šele 18. januarja 2018.

Šentjur z novim (tujim) trenerjem

Sedmi poraz Šentjurja na njegovi deseti tekmi moškega državnega prvenstva je odnesel glavnega trenerja Andreja Žaklja, ki je že dobil naslednika.

Šenčur prekinil zmagovalni niz Hopsov, do novih zmag še Helios, Primorska in Rogaška

V ligi Nova KBM se je sinoči končalo 11. kolo, v katerem je pred domačimi navijači praznih rok ostala le branilka naslova Petrol Olimpija. Helios Sunsi so odpravili Šentjur (92:68), Sixt Primorska je porazila Zlatorog (93:77), Rogaška pa je premagala Ilirijo (82:69).

Helios pod koš postavil bivšega centra Partizana

Helios Sunsi so se pred nadaljevanjem sezone okrepili z nekdanjim soigralcem trenutno brezposelnega slovenskega reprezentanta Eda Murića.

Več člankov...

Iskalnik