Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Rebec odšel k državnim prvakom

Košarkarski klub Petrol Olimpija je na seznam igralcev dodal prvega domačega igralca. Po Hrvatu Luki Šamaniću, Črnogorcu Marku Simonoviću in Amerićanu Marvinu Jonesu je njegov novi član postal še Jan Rebec.

V Domžale se vrača reprezentančni kandidat

Vodstvo Helios Sunsov s polno paro nadaljuje aktivnosti in sestavljanje igralskega mozaika za sezono 2018/19, za katero je našlo že tudi prvo okrepitev.

Olimpija naprej tudi z zlatim slovenskim reprezentantom?

Članska ekipa Petrola Olimpije je zdaj tudi uradno močnejša za hrvaškega krilnega centra Luko Šamanića, črnogorskega centra Marka Simonovića in ameriškega centra Marvina Jonesa, po njihovem podpisu pogodbe pa je na vidiku že nova okrepitev državnih prvakov.

K Šenčurju tudi center Primorske

Šestouvrščena ekipa letošnjega džavnega prvenstva pridno polni vrzeli v svojem prvem moštvu, ki je pozdravilo prihod novega prišleka.

Slovenija ima znova B reprezentanco

Košarkarska zveza Slovenije je po dveh letih posta zopet obudila drugo ekipo moške članske reprezentance, na čelo katere je postavila stratega Aleksandra Sekulića.

Helios bo še naprej dajal priložnost mladim košarkarjem

V prejšnji sezoni lige Nova KBM je članska ekipa Helios Sunsov nastopala s kar šestimi igralci v starosti od 17 do 19 let, ki jih bo trener Jovan Beader v naslednji sezoni še bolj potisnil v prvi plan.

Več člankov...

Iskalnik