Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Evropski prvak znova na slovenskih tleh

Slovenski članski reprezentant Saša Zagorac bo klubsko kariero nadaljeval v Sloveniji, kjer bo zaigral še za svoj sedmi klub.

VIDEO: Belorusija v zadnjih sekundah ugnala Slovenijo

Slovenska moška članska reprezentanca je na četrti kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo leta 2019 utrpela drugi poraz, ki ji ga je zadala izbrana vrsta Belorusije.

Šenčur pripeljal nekdanjega igralca Olympiacosa

Po zgodovinski uvrstitvi v finale pokala Spar so se v vrstah Šenčurja Gorenjske gradbene družbe okrepili na položaju organizatorja igre.

Evropski prvaki po tretjo zmago

Slovensko moško člansko reprezentanco danes ob 17.30 uri čaka četrta kvalifikacijska tekma za svetovno prvenstvo leta 2019, na kateri ji bo v Minsku nasproti stala izbrana vrsta Belorusije.

VIDEO: Slovenija do prve zmage v gosteh

Slovenska moška članska reprezentanca je na tretji kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo leta 2019 vknjižila drugo zmago. Premoč ji je morala priznati izbrana vrsta Črne gore, ki so jo naši košarkarji v Podgorici premagali s 75:63.

Slovenci nad Črnogorce

Slovenska moška članska reprezentanca bo nocoj nastopila na svoji tretji kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo leta 2019. Njena nasprotnica bo izbrana vrsta Črne gore, s katero se bo ob 20. uri pomerila v Podgorici.

Več člankov...

Iskalnik