Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Jure Škifić pričakuje, da bo napredoval

Pred dnevi smo poročali da je Jure Škifić podpisal za Zlatorog. Za spletno stran slovenska-kosarka je nekdanji igralec zadarske Puntamike povedal, zakaj se je odločil za Laščane in kakšna so njegova pričakovanja. 

 

Chris Booker odhaja v Belgijo

Telenet Oostende je naslednja postaja zdaj že nekdanjega košarkarja Krke, Christopherja Bookerja.

Smiljan Pavič ima rad Krko

Moštvo Krke počasi že dobiva jasnejšo podobo. V Novem mestu ostaja tudi Jure Balažič in Smiljan Pavič. S slednjim smo se pogovarjali in ga vprašali kaj je poglavitni razlog da je ostal. Za našo spletno stran je pokomentiral kaj lahko doseže slovenska reprezentanca na bližajočem se evropskem prvenstvu.

 

 

Trije novinci pri Krki; iščejo še krilnega centra in organizatorja igre

V novomeškem košarkarskem klubu so zavihali rokave in pripeljali tri sveže obraze. Dres Krke bodo tako v prihodnji sezoni nosili Jerome Jordan (o katerem smo že pred dnevi poročali), Jimmy Bexter in Jure Ritlop.

 

 

Uroš Zadnik verjame v povratek Zadra v NLB druščino

Pogovarjali smo se z Urošem Zadnikom, novopečenim košarkarjem Zadra. Zanimalo nas je kakšna so njegova pričakovanja pred prihajajočo sezono in ali se veseli sodelovanja z Alešem Pipanom

Jaka Blažič o pričakovanjih v novi sredini in reprezentančni izkušnji

Kot že rečeno bo 21-letni Jaka Blažič svojo košarkarsko pot nadaljeval pri ljubljanski Olimpiji. Z njim smo po tem, ko je uradno postal Zmaj stopili v kontakt. V kratkem pogovoru je povedal zakaj se je odločil za ta klub in je med drugim tudi opisal reprezentančno izkušnjo.

 

 

Več člankov...

Iskalnik