Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

V državno in pokalno prvenstvo se bo podalo najmanj 64 moških in ženskih ekip

Tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije je objavila pregled prijavljenih ekip za sodelovanje v članskih tekmovanjih v klubski sezoni 2018/2019.

Helios ima že dovolj igralcev za začetek nove sezone

Trener članske ekipe Helios Sunsov Jovan Beader ima že v začetku julija na voljo dovolj varovancev za začetek sezone 2018/19, saj mu je vodstvo kluba zagotovilo še dvanajstega igralca.

Bledi prvaki v hudih škripcih

Slovenska moška članska reprezentanca je prvi del kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019 zaključila z le dvema zmagama in kar štirimi porazi. Novi boleč poraz je doživela sinoči, ko je v areni Stožice morala priznati premoč še izbrani vrsti Črne gore (74:87).

Španija znova premočna za evropske prvake

Slovenska moška članska reprezentanca je v četrtek  v areni Stožice nastopila na peti kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na svetovno prvenstvo leta 2019 in proti izbrani vrsti Španije utrpela tretji poraz.

Olimpija našla peto okrepitev

Članska ekipa Petrola Olimpije je v prvem mesecu po ubranitvi naslova državnega prvaka v Ljubljano pripeljala še svojo peto okrepitev.

Slovenija vstopila v zadnji skupinski del kvalifikacij za svetovno prvenstvo

V Ljubljani se je včeraj zbrala slovenska moška članska reprezentanca, ki jo ta četrtek čaka začetek tretjega dela kvalifikacij za naslednje svetovno prvenstvo.

Več člankov...

Iskalnik