Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Pri Olimpiji izvedli trenersko rošado

Aktualna državna in pokalna prvakinja Petrol Olimpija ima novega glavnega trenerja. Zdaj že nekdanjega stratega Gašperja Okorna je nasledil Zoran Martić.

Slovenska košarka dobila svoje arbitražno sodišče

Košarkarska zveza Slovenije je na lanski seji izvršnega odbora potrdila ustanovitev arbitražnega razsodišča za spore v košarki, ki bo slovenskim košarkarjem in košarkaricam, trenerjem in trenerkam ter ostalim košarkarskim delavcem v prihodnje olajšal reševanje morebitnih poslovnih sporov.

Olimpija prekinila niz porazov in skočila na 2. mesto

Sinoči je bila odigrana še zadnja tekma 12. kola lige Nova KBM. Na Polzeli so se spoprijeli košarkarji Hopsov in Petrola Olimpije, po podaljšku pa so zmago vknjižili gostje.

Andrej Žakelj se vrača na Primorsko

Košarkarski klub Sixt Primorska v nadaljevanje sezone vstopa z okrepljenim strokovnim štabom članskega moštva.

Krka maščevala poraz iz Rogaške Slatine

Po novoletnem premoru se je v soboto nadaljevalo tekmovanje v državnem prvenstvu za članske košarkarje. V 12. kolu, ki ga bosta danes sklenili ekipi Hopsov in Petrola Olimpije, so se srečali Šentjur in Sixt Primorska, Zlatorog in Šenčur Gorenjska gradbena družba, Krka in Rogaška ter Ilirija in Helios Sunsi.

V Novem mestu obračun aktualnih finalistov

Po novoletnem premoru se bo danes nadaljevalo tekmovanje v ligi Nova KBM. Dvanajsto kolo bodo ob 19. uri odprli Šentjur in Sixt Primorska, Zlatorog in Šenčur Gorenjska gradbena družba ter pokalna podprvakinja Krka in državna podprvakinja Rogaška, ob 20. uri pa se bosta pomerila še Ilirija in Helios Sunsi. 

Več člankov...

Iskalnik