Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Hopsi deklasirali vodilno Primorsko, Zlatorog po 50 dneh posta do nove zmage

V ligi Nova KBM se je včeraj začelo 10. kolo, ki se bo končalo z današnjima obračunoma med Ilirijo in Petrolom Olimpijo ter Helios Sunsi in Rogaško.

Na povratno tekmo s prednostjo še Helios in Šenčur

V moškem pokalnem prvenstvu sta bili sinoči odigrani še zadnji dve tekmi prvega dela 5. kroga. V Šenčurju sta se pomerila Šenčur Gorenjska gradbena družba in Šentjur, v sosednjem Kranju pa ECE Triglav in Helios Sunsi.

Igor Tratnik bo v Sloveniji igral še za deveti klub

Trikratni slovenski All-Star igralec Igor Tratnik se po uspešni rehabilitaciji kolenskih vezi vrača na slovenske košarkarske parkete.

Bo nov Američan dovolj, da se bo Zlatorog dvignil z dna?

Zadnjeuvrščeni klub najmočnejšega moškega državnega prvenstva se je pred nadaljevanjem sezone okrepil z novim košarkarjem iz Združenih držav Amerike.

Hopsi in Zlatorog z eno nogo že v četrtfinalu

V moškem pokalnem prvenstvu sta bili sinoči na sporedu prvi tekmi 5. kroga. V Podčetrtku sta se pomeril ekipi Term Olimie Podčetrtka in Hopsov, v Ilirski Bistrici pa sta si nasproti stali moštvi Plame-pur in Zlatoroga.

Košarka postala slovenski šport leta!

V torek je v Cankarjevem domu potekala 50. prireditev Športnik leta. Po izboru Društva športnih novinarjev Slovenije je športnik leta postal Goran Dragić, Luka Dončić je prejel nagrado za izstopajočega mladega športnika leta, moška reprezentanca pa je prejela naziv ekipe leta.

Več člankov...

Iskalnik