Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Liga Nova KBM dobila svojo himno!

Liga Nova KBM ima odslej tudi uradno himno, ki je nastala v sodelovanju med Košarkarsko zvezo Slovenije in raperjem Rokom Terkajem, bolj poznanem pod umetniškim imenom Trkaj. Zanjo sta pripravila atraktiven videospot, ki si ga sedaj lahko ogledate tudi v priloženem videoposnetku.

Podčetrtek nad Olimpijo s svetovnim prvakom

Po zaključku pokala Spar se dvanajst slovenskih prvoligaških moštev pripravlja na zadnje tekme rednega dela lige Nova KBM, ki se bo nadaljevala v petek, ko se bosta odigrali prvi srečanji 19. kola. Ekipa Term Olimia Podčetrtka se bo v njem pomerila proti Unionu Olimpiji, pred dvobojem pa so Podčetrtčani poiskali svojo prvo tujo okrepitev v zgodovini.

Slovenci dobili nasprotnike za olimpijske igre

V Turčiji je sinoči potekalo žrebanje skupin za 23. poletne olimpijske igre gluhih in gluhonemih, na katerih bo sodelovala tudi košarkarska reprezentanca Slovenije.

Dino Murić kmalu v dresu večnih nasprotnikov?

Krilni center Dino Murić je pred točno enim tednom praznoval 27. rojstni dan, ob upihu svečk na rojstnodnevni torti pa si je verjetno zaželel, da bi se čimprej vrnil na parket.

Helios že našel novega organizatorja igre

Po poročanju tujih medijev so v taboru Helios Sunsov že našli menjavo za organizatorja igre Brandyna Curryja. V čevlje spretnega Američana bo kot kaže stopil nekdanji član hrvaške reprezentance do 20 let.

Državni prvaki v preostanek sezone brez Američanov

Moštvo Helios Sunsov bo s tekmovanjem nadaljevalo v soboto, ko bo boj za uvrstitev v ligo Nova KBM za prvaka nadaljevalo v gosteh pri Rogaški. Domžalčani so proti Slatinčanom doma izgubili s 67:86, v gosteh pa se jim bodo zoperstavili brez svojega najkoristnejšega igralca in prvega strelca.

Več člankov...

Iskalnik