Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Finale bolje začeli aktualni prvaki

Sinočnji večer bo navijačem Olimpije še nekaj časa ostal v lepem spominu, saj so njihovi ljubljenci slavili tako na slovenskem košarkarskem kot tudi na nogometnem derbiju.

Najtrofejnejša kluba začenjata boj za košarkarski prestol

V 27. sezoni najmočnejšega slovenskega državnega prvenstva v košarki se danes začenja veliko finale, v katerem se bosta še devetič v zgodovini spopadli večni tekmici, Petrol Olimpija in Krka.

Pri vlečnem konju gorenjske košarke že kujejo nove načrte

Najmanjši kraj med slovensko košarkarsko elito je v letošnji sezoni dosegel nekaj mejnikov, ki košarkarski klub Šenčur Gorenjska gradbena družba postavljajo v širši vrh slovenske klubske košarke.

"V finale sta se uvrstili najboljši ekipi"

V slovenski prestolnici je v četrtek potekala novinarska konferenca pred sobotnim začetkom finala lige Nova KBM, v katerem se bosta še devetič pomerili ekipi Petrola Olimpije in Krke. Pred prvo tekmo v seriji na tri zmage, ki se bo zgodila v Ljubljani, so pričakovanja strnili oba trenerja in kapetana.

Hopsi ostajajo na začrtani poti

Iz košarkarskega društva Hopsi Polzela so nam sporočili, da bo njihovo prvo ekipo še naprej vodil trener Boštjan Kuhar.

Dvakratni državni prvaki že začeli s sestavljanjem ekipe za naslednjo sezono

Članska ekipa Helios Sunsov je letošnjo sezono državnega prvenstva zaključila na 5. mestu, v prihodnjem tekmovalnem letu pa se želi vrniti v polfinale, kjer se je zadnjič borila leta 2016.

Več člankov...

Iskalnik