Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Olimpiji čestitali tudi njeni nekdanji igralci

Osvojenega naslova državnega prvaka Uniona Olimpije, s katerim je slednja prekinila kar sedem let trajajoči post, so se pošteno razveselili tudi njeni številni nekdanji igralci.

Gašper Okorn čestital igralcem, Damjan Novaković ponosen na sezono

V Hali Tivoli se je sinoči končala 26. sezona moškega državnega prvenstva, naslova prvaka pa se je še šestnajstič v zgodovini polastila Union Olimpija, ki je v finalu s 3:1 v zmagah ugnala Rogaško.

Union Olimpija šestnajstič državni prvak

Na četrti tekmi finala lige Nova KBM je Union Olimpija pred domačimi navijači še tretjič premagala Rogaško in po letu 2009 zopet osvojila naslov državnega prvaka.

Aleksander Sekulić vendarle zapušča klop Primorske

Iz tabora Sixt Primorske so sporočili, da so se po šestih pripravljalnih tekmah na Kitajskem razšli z dosedanjim glavnim trenerjem Aleksandrom Sekulićem. Ime novega trenerja koprskega prvoligaša bo znano v kratkem.

MVP slovenskega prvenstva išče nov klub

Po sila uspešni sezoni v dresu Hopsov s Polzele bo svojo vrednost in poslovne priložnosti na trgu prostih igralcev preveril tudi Jakob Čebašek, najkoristnejši igralec rednega dela lige Nova KBM.

Olimpija in Rogaška na četrto tekmo finala

V ligi Nova KBM se bo danes ob 18. uri odvila četrta in morda že zadnja tekma finala med Union Olimpijo in Rogaško. Ljubljančani v finalni seriji, ki se igra na tri zmage, vodijo z 2:1.

Več člankov...

Iskalnik