Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Sašo Filipovski tudi na čelu reprezentance

Slovenski trener na klopi turškega Banvita Sašo Filipovski se bo po dolgih letih dela v klubski košarki preizkusil še na reprezentančnem nivoju.

Podprvaki šele po dveh podaljških ugnali novince

Sinoči se je v Ljubljani odigrala zadnja tekma drugega kola lige Nova KBM. V Hali Tivoli sta si nasproti stala Ilirija in Rogaška, po dolgih 50 minutah igre pa so daljši konec potegnili gostje, ki so zmagali z 98:95.

Šenčur in Šentjur ugnala Hopse in Helios

V soboto se je z novima dvema tekmama nadaljevalo drugo kolo lige Nova KBM, ki ga bosta z današnjim medsebojnim obračunom sklenila Ilirija in Rogaška. Po Petrolu Olimpiji in Sixt Primorski sta sezono uspešno začela še Šentjur in Šenčur Gorenjska gradbena družba.

Krka nemočna proti Olimpiji, Primorska ugnala Zlatorog

Po dolgotrajni stavki sodnikov so slovenski košarkarji in košarkarice vendarle krenili v novo sezono državnega prvenstva, ki je v ligi Nova KBM že prvi večer postreglo z obračunom med najuspešnejšima slovenskima košarkarskima kluboma vseh časov.

V ligi Nova KBM že prvi dan veliki derbi

Nocoj bodo v sezono štartali tudi klubi najmočnejšega moškega državnega prvenstva, ki se bo začelo s ponovitvijo tekme slovenskega superpokala.

Znani najuspešnejši trenerji sezone 2016/17

Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije je izbralo najuspešnejše trenerje pretekle sezone in vseh tekmovanj. Izbor je potekal na podlagi spletnega glasovanja članov.

Več člankov...

Iskalnik