Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

MVP 14. kola lige Nova KBM: Dražen Bubnić

Najkoristnejši igralec 14. kola lige Nova KBM je postal igralec Uniona Olimpije Dražen Bubnić. 31-letni krilni center je v statistiko vpisal 33 točk (met iz igre: 14/16) in 7 skokov ter zbral statistični indeks 35.

Rogaška po podaljšku premagala Primorsko, Podčetrtek proti Hopsom blizu presenečenja

14. kolo lige Nova KBM se je zaključilo s tremi sobotnimi obračuni. Helios Sunsi so premagali Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo, Terme Olimia Podčetrtek je po preobratu izgubil proti Hopsom, Rogaška pa je proti Sixt Primorski zmagala po podaljšku.

Olimpija podpisala novega mladinskega reprezentanta

Novi član Uniona Olimpije je sedaj tudi uradno postal Žiga Jurček. Igralec in klub sta sklenila 3-letno pogodbo, ki je za 18-letnega branilca tudi prva v njegovi profesionalni karieri.

Zlatorog do konca sezone okrepil center iz BiH

Moštvo Zlatoroga je dobilo okrepitev pod obročem. Iz novomeške Krke se je izbrancem Aleša Pipana pridružil 20-letni bosanski center Imran Polutak, ki je s klubom sklenil sodelovanje do konca sezone.

Aleksandar Ćapin znova del slovenskega državnega prvenstva

Košarkarski klub Sixt Primorska se je okrepil z Aleksandrom Ćapinom, izkušenim organizatorjem igre in starim znancem slovenskih košarkarskih igrišč.

V ogorčenem boju v Kranju prevladali Hopsi

Sinoči je v središču Gorenjske potekala nova tekma zadnjega kroga pokala Spar, na kateri sta se pomerili moštvi Triglava in Hopsov. Po razburljivih štiridesetih minutah igre so zmago slavili gostje, ki so gostitelje premagali z 88:79.

Več člankov...

Iskalnik