Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Po Američanki v slovenski reprezentanci tudi nov Američan

Igor Kokoškov je seznam 29 kandidatov za nastop na evropskem prvenstvu 2017 dopolnil še z enim košarkarjem - novo ime je košarkar madridskega Reala Anthony Randolph.

Slovenci pred EP na devet pripravljalnih tekem

Slovenska moška članska reprezentanca bo v pripravah na evropsko prvenstvo odigrala devet pripravljalnih tekem. Pet pripravljalnih tekem bodo varovanci Igorja Kokoškova odigrali pred domačimi gledalci, štiri pa na Hrvaškem in v Izraelu.

Kastrati zapustil Krko in se vrnil k Olimpiji

Union Olimpija nadaljuje s sestavo ekipe za sezono 2017/18, v kateri se bodo Ljubljančani merili v državnem in pokalnem prvenstvu ter ligi ABA in Ligi prvakov.

Gezim Morina še naprej za Primorsko

Krilni center Gezim Morina, ki je skupaj z Erjonom Kastratijem dobil zeleno luč za nastopanje v dresu reprezentance Kosova, bo v klubski karieri še nadaljnji dve sezoni igralec Sixt Primorske.

Državni podprvaki ostali brez udarnega dvojca

Ekipa Rogaške bo v naslednji sezoni precej spremenjena. Slatinčani so nam namreč potrdili, da je po Američanu Darwinu Davisu klub zapustil tudi njegov rojak Taylor Johns.

Jure Pelko znova v Heliosu

Nov oziroma bolje rečeno star klub si je našel tudi branilec Jure Pelko, ki bo po dveh sezonah zopet nastopal pri Helios Sunsih.

Več člankov...

Iskalnik