Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Sašo Filipovski tudi na čelu reprezentance

Slovenski trener na klopi turškega Banvita Sašo Filipovski se bo po dolgih letih dela v klubski košarki preizkusil še na reprezentančnem nivoju.

Podprvaki šele po dveh podaljških ugnali novince

Sinoči se je v Ljubljani odigrala zadnja tekma drugega kola lige Nova KBM. V Hali Tivoli sta si nasproti stala Ilirija in Rogaška, po dolgih 50 minutah igre pa so daljši konec potegnili gostje, ki so zmagali z 98:95.

Šenčur in Šentjur ugnala Hopse in Helios

V soboto se je z novima dvema tekmama nadaljevalo drugo kolo lige Nova KBM, ki ga bosta z današnjim medsebojnim obračunom sklenila Ilirija in Rogaška. Po Petrolu Olimpiji in Sixt Primorski sta sezono uspešno začela še Šentjur in Šenčur Gorenjska gradbena družba.

V ligi Nova KBM že prvi dan veliki derbi

Nocoj bodo v sezono štartali tudi klubi najmočnejšega moškega državnega prvenstva, ki se bo začelo s ponovitvijo tekme slovenskega superpokala.

Krka nemočna proti Olimpiji, Primorska ugnala Zlatorog

Po dolgotrajni stavki sodnikov so slovenski košarkarji in košarkarice vendarle krenili v novo sezono državnega prvenstva, ki je v ligi Nova KBM že prvi večer postreglo z obračunom med najuspešnejšima slovenskima košarkarskima kluboma vseh časov.

Znani najuspešnejši trenerji sezone 2016/17

Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije je izbralo najuspešnejše trenerje pretekle sezone in vseh tekmovanj. Izbor je potekal na podlagi spletnega glasovanja članov.

Več člankov...

Iskalnik