Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Roko Badžim: Želim dokazati, da sem bil pripeljan kot okrepitev

Članska ekipa Uniona Olimpije se na sezono pripravlja že v skoraj popolni zasedbi. Na treningih manjka le še aktivni reprezentant Kosova Erjon Kastrati, ki se bo zmajem priključil naslednji teden.

Bo Iliriji obljubil zvestobo tudi dolgoletni organizator igre Olimpije?

V prihajajoči sezoni najmočnejšega moškega državnega prvenstva se bo v končnico uvrstilo osem klubov, pot v četrtfinale pa bo iskala tudi prvakinja druge lige Ilirija.

Jaka Blažič: "Naša krivulja bo šla le še navzgor"

Slovenska moška članska reprezentanca je turnir v Opatiji zaključila z zmago nad Ukrajino, pred nadaljevanjem njenih priprav na evropsko prvenstvo pa sta trenutno stanje ekipe ocenila njena člana Jaka Blažič in Klemen Prepelič.

Slovenija in Ukrajina na dvanajsti dvoboj

Moška članska reprezentanca bo danes opravila peti preizkus pred evropskim prvenstvom. Po včerajšnjem tesnem porazu proti Hrvaški se bo na mednarodnem turnirju v Opatiji ob 18. uri srečala še z Ukrajino.

Slovenija do prve gostujoče zmage

Moška članska reprezentanca je na peti pripravljalni tekmi vpisala četrto zmago. Prvo zmago izven meja naše domovine je dosegla na mednarodnem turnirju v hrvaški Opatiji, na katerem je po sobotnem porazu proti Hrvaški danes z 78:67 premagala Ukrajino.

VIDEO: Sixt Primorska se pripravlja v Tolminu

Košarkarji Sixt Primorske so v soboto prispeli v Tolmin, kjer so začeli s tretjim tednom priprav na novo sezono. Izbranci Jurice Golemca bodo v mestu na pomolu med rekama Sočo in Tolminko ostali do srede.

Več člankov...

Iskalnik