Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO+VIDEO: Za pusta se je našemil tudi prvi strelec državnega prvenstva

Včeraj je pustno rajanje zajelo tudi Koper, med številne maškare in slastne krofe pa se je skril tudi Gruzijec v dresu Sixt Primorske Duda Sanadze.

LTH Castings do zmage po podaljšku, Helios Sunsi porazili Rogaško

V soboto sta se v ligi Nova KBM zvrstili dve tekmi. V Rogaški Slatini je do pomembne zmage prišla ekipa Helios Suns, ki tako ostaja v igri za nastop v ligi za prvaka, v Škofji Loki pa je gorenjski derbi, ki se je zavlekel v podaljšek, s košem v zadnji sekundi odločil Jan Rebec in domačim prinesel drugo zaporedno zmago.

VIDEO: V dramatični končnici prevladali Polzelani in Ljubljančani

Po tednu dni premora, v katerem smo dobili zmagovalca 26. sezone pokalnega prvenstva, se je v ligi Nova KBM začel 19. krog. Odprli so ga Hopsi in Tajfun ter Terme Olimia Podčetrtek in Union Olimpija, zmago pa so si priborili Polzelani in Ljubljančani.

Liga Nova KBM dobila svojo himno!

Liga Nova KBM ima odslej tudi uradno himno, ki je nastala v sodelovanju med banko Nova KBM in raperjem Rokom Terkajem, bolj poznanem pod umetniškim imenom Trkaj. Zanjo sta pripravila atraktiven videospot, ki si ga sedaj lahko ogledate tudi v priloženem videoposnetku.

Tajfun k sebi zvabil veliko ime druge lige

Državni prvaki iz predlanske sezone so se pred zadnjimi štirimi krogi rednega dela lige Nova KBM okrepili z odličnim igralcem druge slovenske košarkarske lige.

Podčetrtek nad Olimpijo s svetovnim prvakom

Po zaključku pokala Spar se dvanajst slovenskih prvoligaških moštev pripravlja na zadnje tekme rednega dela lige Nova KBM, ki se bo nadaljevala v petek, ko se bosta odigrali prvi srečanji 19. kola. Ekipa Term Olimia Podčetrtka se bo v njem pomerila proti Unionu Olimpiji, pred dvobojem pa so Podčetrtčani poiskali svojo prvo tujo okrepitev v zgodovini.

Več člankov...

Iskalnik