Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

"Vsak, kakršen koli drugačen rezultat kot zmaga Olimpije, bi bil sramota"

V Ljubljani so danes izžrebali polfinalne pare 27. izvedbe pokalnega prvenstva za članske košarkarje.

Olimpiji na krilih novincev uspel preboj v ligo za prvaka

Petnajsti krog lige Nova KBM se je sinoči zaključil s tekmo med Petrolom Olimpijo in Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo. V Hali Tivoli so zmago vknjižili Ljubljančani, ki so se tako Šenčurjanom maščevali za boleč poraz v Šenčurju.

Finalni turnir pokala Spar bo gostila Ljubljana

Zaključni turnir 27. izvedbe pokalnega prvenstva za članske košarkarje bo še šestič v zgodovini potekal v slovenski prestolnici.

Ilirija do osme zmage z daleč najslabšo predstavo

Sinoči se je v najmočnejšem državnem prvenstvu za članske košarkarje začelo 15. kolo, ki sta ga z medsebojno tekmo odprli ekipi ljubljanske Ilirije in polzelanskih Hopsov.

Rogaška presenetila vodilno Primorsko, Šentjur pa Krko

V ligi Nova KBM so se sinoči zvrstila nova tri srečanja 15. kola, na katerih so zmagovalci postali košarkarji Šentjurja, Helios Sunsov in Rogaške. Preostala tekma kola se bo odigrala nocoj v Ljubljani, kjer se bosta ob 19. uri pomerila Petrol Olimpija in Šenčur Gorenjska gradbena družba.

V Ljubljani ogorčen boj za ligo za prvaka

Danes ob 20. uri se bo v slovenski prestolnici začelo 15. kolo lige Nova KBM. Na prvi tekmi se bodo pomerili košarkarji Ilirije in Hopsov s Polzele, ostala štiri srečanja pa bodo na sporedu v soboto in nedeljo.

Več člankov...

Iskalnik