Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Konjice in Šenčur še naprej brez poraza, Škofja Loka kot prva do napredovanja

V pokalu Spar se je končala prva polovica prvih tekem 3. kroga. Rezultatsko prednost sta si na uvodnem srečanju priborili tudi moštvi Konjic in Šenčurja Gorenjske gradbene družbe, ki proti Vojniku oziroma Grosuplju nista imeli večjih težav.

Celjani upravičili vlogo favorita

Sinoči je bila odigrana tretja tekma prve polovice 3. kroga pokala Spar. Tekmeca sta bila Rosa Vrhnika in Celje, tekmo na vrhniški Osnovni šoli Antona Martina Slomška pa so dobili gostje.

Hopsi visoko ugnali Portorožane

Hopsi so na srečanju 9. kola lige Nova KBM dosegli kar 112 točk in s 30 točkami razlike ugnali ekipo Portoroža. Z novo zmago so Polzelani na lestvici skočili na tretje mesto, Portorožani pa z eno zmago ostajajo na začelju.

Vodilni Zlatorog boljši tudi od Rogaške

V 9. kolu lige Nova KBM sta se v Rogaški Slatini pomerila Rogaška in vodilno moštvo lige Zlatorog. Do zmage so prišli Laščani, ki so zmagali z rezultatom 73:69. Preostale tekme 9. kola bodo odigrane danes in jutri, obračun med Krko in Helios Sunsi pa je bil prestavljen na 30. december.

VIDEO: Tajfun prvič povezal dve zmagi

V Podčetrtku so na lokalnem derbiju med Termami Olimia Podčetrtek in Tajfunom slavili gostje, v svoji dvorani pa so do zmage prišli tudi košarkarji Sixt Primorske, ki so ugnali Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo.

Slovenska košarka letos prvič brez moškega in ženskega All-Starsa

Govorice, da bomo letos prvič v zgodovini prikrajšani za moški in tudi ženski Dan slovenske košarke, so se na žalost izkazale za resnične.

Več člankov...

Iskalnik