Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Se bo Zlatorog pridružil Olimpiji v finalu?

V moškem državnem prvenstvu utegnemo nocoj dobiti drugega polfinalista, saj se bosta v Laškem ob 18. uri znova pomerila tokrat gostujoča Rogaška in Zlatorog, ki za preboj v finale potrebuje le še eno zmago.

Olimpija po dveh letih posta znova v finalu

Union Olimpija je v polfinalni seriji proti Krki zmagala tudi na domačem parketu in kot prva napredovala v finale lige Nova KBM.

Goran Dragić že v Sloveniji!

Najboljši slovenski košarkar v ligi NBA Goran Dragić se je po naporni sezoni in kratkem oddihu s soprogo Majo, sinom Matteom in hčerko Victorio že vrnil v Slovenijo, kjer bo prosti čas pred svojo zadnjo reprezentančno akcijo izkoristil še za druženje s svojima staršema in bratom.

Bo Olimpija izkoristila prvo zaključno žogico?

Današnji dan je znan tudi kot dan zmage nad nacizmom in fašizmom, kdo pa bo zmagal na nocojšnji prvi povratni tekmi polfinala državnega prvenstva v moški košarki, pa bomo izvedeli po 18. uri.

Helios bo moral poiskati še novega centra

Dvakratni državni prvaki Helios Sunsi so že začeli sestavljati ekipo za naslednjo sezono. Včeraj so za novega glavnega trenerja imenovali Srba Jovana Beaderja, mi pa smo uspeli izvedeti še, da jih zapušča njihov najkoristnejši center!

Helios Sunse prevzel srbski trener

Člansko ekipo Helios Sunsov, ki je v tej sezoni lige Nova KBM zasedla šesto mesto, bo po novem vodil srbski strokovnjak Jovan Beader, ki bo na klopi zamenjal Dejana Čikića.

Več člankov...

Iskalnik