Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V polfinalu lige Nova KBM prosto le še eno mesto

V najmočnejšem slovenskem državnem prvenstvu v košarki sta se v 13. kolu izluščila nova polfinalista, četrtega pa bomo pozdravili v četrtek, ko bo na sporedu še zadnji krog lige za prvaka.

Bomo ostale tri polfinaliste dobili že nocoj?

V ligi Nova KBM se je v soboto končalo 12., že danes pa se bo začelo 13. kolo lige za prvaka, v kateri bomo morda že nocoj dobili vse tri preostale polfinaliste.

Mesto v polfinalu ima zaenkrat zagotovljeno le Olimpija

Dvanajsti krog lige Nova KBM za prvaka je postregel z obilico zanimivih obračunov, po porazu aktualnih državnih podprvakov pa se nam v zadnjih dveh kolih obeta prava drama.

Jedro problema ne leži v obnašanju navijačev

V povezavi s prekinjeno tekmo 10. kola lige Nova KBM za prvaka med Šentjurjem in Rogaško v javnosti krožijo nekatere netočnosti oziroma posplošitve, zato so se Šentjurčani odločili, da podajo izjavo za javnost.

Pokalni zmagovalci nad državne prvake, Helios in Šenčur pred tekmo za biti ali ne biti

V ligi Nova KBM se bodo nocoj odvile vse štiri tekme 12. oziroma predpredzadnjega kola lige za prvaka, na katerih lahko upravičeno pričakujemo razburljive boje in napete končnice.

Hopsi kljub porazu osvojili ligo za obstanek

V najbolj kakovostnem državnem prvenstvu v moški košarki so včeraj tekmovali tudi v ligi za obstanek, v kateri so letošnjo sezono zaključile še preostale štiri ekipe druge slovenske košarkarske lige.

Več člankov...

Iskalnik