Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Šenčur v podaljšku ugnal Rogaško, Podčetrtek do nove pomembne zmage v boju za obstanek

V soboto se je končalo 21. oziroma predzadnje kolo rednega dela lige Nova KBM. Na zadnjih dveh tekmah sta si zmago izborila Šenčur Gorenjska gradbena družba in Terme Olimia Podčetrtek, ki sta bila v gosteh boljša od Rogaške in LTH Castingsa.

Hopsi pripeljali še drugega centra

Po odhodu Stephena Hurta so Hopsi hitro našli novega visokoraslega košarkarja, ki bo v nadaljevanju državnega prvenstva nosil rumeno-modri dres.

VIDEO: Hopsi poslabšali položaj državnih prvakov, Tajfun brez težav čez Portorož

V petek se je nadaljevalo 21. kolo lige Nova KBM. Na Polzeli so Hopsi gostili in zanesljivo premagali Helios Sunse (87:70), ki si bodo končnico tako morali priigrati na zadnji tekmi rednega dela, v Portorožu pa je Tajfun dosegel deveto zmago (46:77) in se z njo še oddaljil od zadnjih štirih moštev v državnem prvenstvu.

Hopsi okrepljeni v končnico

Hopsi s Polzele so ena od šestih ekip, ki bodo v letošnji sezoni državnega prvenstva zaigrale v ligi za prvaka. Ker bodo v njej tudi Polzelani ciljali na osvojitev naslova prvaka, so se pred nadaljevanjem tekmovanja okrepili kar z dvema novima igralcema.

Nad razvojem slovenske košarke bo po novem bdelo 14 košarkarskih delavcev

Košarkarska zveza Slovenije in Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije sta po ustanovitvi neodvisne skupine za novejši in plodovitejši razvoj moške in ženske košarke izbrali njene člane.

VIDEO: Krka in Olimpija z vrha zrinila Zlatorog

V sredo se je začelo 21. kolo lige Nova KBM. V Novem mestu sta se pomerila Krka in Zlatorog, v Kopru pa Sixt Primorska in Union Olimpija. Zmago, že svojo sedemnajsto, so vknjižili Novomeščani in Ljubljančani.

Več člankov...

Iskalnik