Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Rogaški Slatini obračun lanskih polfinalistov

Drevi ob 19. uri se bo v Kopru, Šenčurju, Rogaški Slatini in Domžalah začelo tretje kolo moškega državnega prvenstva.

Kot zadnji slavili Mariborčani in Postojnčani

V moškem pokalnem prvenstvu so se končale prve tekme drugega kola. V njem sta zadnji dve zmagi vpisala mariborski Branik in Postojna, ki sta v gosteh premagala Bistrico in Krvavec Meteor.

Selektorja Slovenije objavila reprezentančna seznama

Na današnji novinarski konferenci sta Radovan Trifunović in Damir Grgić, selektorja moške in ženske reprezentance, predstavila seznama kandidatov in kandidatk za nastopa v kvalifikacijah za svetovno in evropsko prvenstvo.

Na prvih tekmah pokala uspešnejši gostje

Z drugim krogom se je začelo tekmovanje v pokalu Spar. Na dvoboju najboljši ekip pretekle sezone 2. SKL je slavila Ilirija, Parkljem, Triglavu in Ajdovščini je pripadel ljubljanski, gorenjski in primorski obračun, zanimivo pa je bilo tudi na ostalih petih tekmah.

Drugoligaša zlahka čez prvo oviro

Sinoči sta bili odigrani novi tekmi drugega kola pokala Spar. Prizorišče dogajanja je bilo postavljeno na Vrhniko in v Ljubljano, kjer sta Rosa Vrhnika in Ježica morali priznati premoč gostom iz vrst Brinoxa Medvod in Plame-pur.

Sašo Filipovski tudi na čelu reprezentance

Slovenski trener na klopi turškega Banvita Sašo Filipovski se bo po dolgih letih dela v klubski košarki preizkusil še na reprezentančnem nivoju.

Več člankov...

Iskalnik