Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Domen Lorbek se počasi vrača v pogon

Izkušeni slovenski košarkar na položaju branilca in krila Domen Lorbek se po težji poškodbi desnega kolena postopoma vrača na košarkarski parket, kjer še ni rekel zadnje besede.

VIDEO: Najlepše akcije 17. kola lige Nova KBM

V 17. kolu moškega državnega prvenstva smo spremljali obračun med nekdanjimi prvaki, primorski in štajerski derbi ter srečanje med novinci in podprvaki, na prav vseh omenjenih dvobojih pa smo videli kar nekaj atraktivnih potez, ki si jih zdaj lahko ogledate tudi v priloženem videoposnetku.

Nejc Zupan postal MVP 12., Gregor Hrovat pa MVP 17. kola lige Nova KBM

Najkoristnejša igralca 12. in 17. kola lige Nova KBM sta postala slovenska košarkarja Nejc Zupan in Gregor Hrovat. Zupan je na tekmi proti LTH Castingsu dosegel 20 točk, 9 skokov, 5 podaj, 2 pridobljeni žogi in 1 blokado (indeks 31), Hrovat pa je proti Šenčurju v statistiko vpisal 27 točk, 8 skokov, 7 podaj in 3 pridobljene žoge (indeks 34).

Sixt Primorska do prve zmage v letu 2017

Na četrtem srečanju 17. kolu lige Nova KBM so na primorskem derbiju med Sixt Primorsko in Portorožem do zmage prišli Koprčani, ki so pred domačo publiko slavili zmago s 94:61. Preostali dve tekmi kola bosta na sporedu drevi ob 19. uri.

VIDEO: Šentjurčani ugnali državne prvake, Polzelani in Laščani uspešni na gostovanju

V soboto so bili v državnem prvenstvu za članske košarkarje odigrani trije dvoboji. Pred domačimi gledalci je zmago na zaostali tekmi 12. kola slavila ekipa Tajfuna, v gosteh pa sta se v sklopu 17. kola novega para točk razveselili zasedbi Zlatoroga in Hopsov.

Dražen Bubnić dobil tožbo proti Olimpiji

Mednarodno košarkarsko razsodišče (BAT) je razsodilo, da mora košarkarski klub Union Olimpija svojemu obstoječemu članu Draženu Bubniću izplačati neporavnane obveznosti.

Več člankov...

Iskalnik