Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Naj zmaga tisti, ki bo boljši!

Arena Stožice bo drevi gostila peto tekmo finala lige Nova KBM, po koncu katere bomo dobili zmagovalce najmočnejšega slovenskega državnega prvenstva v košarki. Se bo z naslovom okitila aktualna prvakinja Petrol Olimpija ali se bo na zmagovalni prestol vrnila njena večna tekmica Krka?

V Kopru začeli z nakupi

Kar se še čez vikend šušljalo, se je danes tudi uresničilo. Sixt Primorska je po podaljšanju pogodbe s trenerjem Jurico Golemcem začela sestavljati člansko ekipo, njeni prvi dve okrepitvi pa sta Žan Mark Šiško in Luka Vončina.

O imenu državnega prvaka bo odločala 5. tekma

Košarkarji Petrola Olimpije so na četrti tekmi finala lige Nova KBM v Novem mestu z 89:79 premagali Krko in poskrbeli, da bomo zmagovalca državnega prvenstva dobili na odločilni 5. tekmi v Ljubljani.

Slovenska reprezentanta odslej v dresu Primorske?

Z Obale se širijo vse glasnejše govorice, da se bo k Sixtu Primorski po koncu sezone preselil imeniten branilski tandem Ilirije.

Bo danes konec lige Nova KBM?

Nocoj ob 20. uri se bo v dvorani Leona Štuklja v Novem mestu začela četrta tekma finala lige Nova KBM, ki utegne biti zadnja v letošnji sezoni slovenskih državnih prvenstev v košarki.

Prerojena Krka le še zmago oddaljena od dvojne krone

V letošnjem finalu lige Nova KBM smo prvič doživeli, da gostitelji niso izkoristili prednost domačega terena. Na tretji tekmi v Ljubljani je namreč Krka s 83:67 ugnala Olimpijo in se močno približala osvojitvi osmega naslova slovenskega državnega prvaka.

Več člankov...

Iskalnik