Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Krka predstavila ekipo in cilje za sezono 2017/18

Upravni odbor Košarkarskega kluba Krka je včeraj na svoji seji določil cilje za sezono 2017/18. Člani odbora so se seznanili s sestavo članske ekipe in njenega trenerskega štaba, potrdili sodelovanje članske ekipe v treh tekmovanjih in določili sistem dela v mlajših kategorijah kluba.

Krko bo podpirala nova navijaška skupina

Sedemkratni državni prvaki bodo imeli v prihajajoči sezoni zopet bučno podporo s tribun. Razpadlo skupino Kelti bo nadomestila skupina Kelti - Mladi.

Dejan Mihevc znova v tujino

Trener Dejan Mihevc bo po štirih sezonah v Sloveniji zopet deloval na tujem, kjer se je v preteklosti preizkušal že v Angliji.

Ljubitelji slovenske košarke najbolj veseli vrnitve Dina Murića

Portal Slovenska Košarka vas je na družabnih omrežjih Facebook in Twitter spraševal, katere vrnitve slovenskega košarkarja v državno prvenstvo ste najbolj veseli. Predstavljamo vam rezultate.

Sedma okrepitev Primorske je zamejski Slovenec

Sixt Primorska nadaljuje s sestavo ekipe na daljši rok. Po Alenu Hodžiću, Danielu Vujasinoviću, Marjanu Čakarunu, Nebojši Joksimoviću, Tadeju Fermetu in Mirku Mulaliću je na svojo stran zvabila še Rafaela Baldassija.

Šampionski organizator igre s Heliosom po tretji naslov

Članska ekipa Helios Sunsov bo tudi v prihajajoči sezoni vsebovala organizatorja igre Jureta Močnika, ki je barvarjem že dvakrat pomagal do naslova državnega prvaka.

Več člankov...

Iskalnik