Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenska polfinalista na prvo tekmo oslabljena

Do začetka polfinala najmočnejšega slovenskega državnega prvenstva v moški košarki nas loči le še en dan, stvari pa so se za nekatera moštva že začele komplicirati.

V Domžalah naprej po ustaljenih tirnicah

Članska ekipa Helios Sunsov je letošnjo sezono tekmovala v državnem in pokalnem prvenstvu ter srednjeevropskem pokalu Helios Alpe Adria in se v vseh treh tekmovanjih prebila med najboljšo osmerico.

Primorska ne bo menjala zmagovalnega konja

Članska ekipa Sixta Primorske je z osvojitvijo naslova pokala Spar, prebojem na zaključni turnir druge divizije lige ABA in uvrstitvijo v polfinale lige Nova KBM dosegla vse zastavljene cilje za sezono 2017/18, zato se je vodstvo kluba že sedaj odločilo zadržati glavnega trenerja.

Rogaška in Helios pred tekmo sezone

V ligi Nova KBM bo nocoj na sporedu še zadnji krog lige za prvaka, v katerem bomo dobili še zadnjega potnika v polfinale državnega prvenstva.

V polfinalu lige Nova KBM le en novinec

V najmočnejšem slovenskem državnem prvenstvu v moški košarki se je sinoči končala razburljiva liga za prvaka, po kateri sta postala znana oba para polfinala.

Rogaška pred odločilno tekmo v precejšnjih težavah

Članska ekipa Rogaške bo jutri v Kopru nastopila na odločilni tekmi za preboj v polfinale slovenskega državnega prvenstva, pred obračunom s Sixtom Primorsko pa je naletela na nepričakovane težave.

Več člankov...

Iskalnik