Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Najlepše akcije 18. kola lige Nova KBM

V 18. kolu lige Nova KBM se je doslej odigralo pet od šestih tekem, veliki presenečenji pa sta uprizorila Sixt Primorska in Terme Olimia Podčetrtek, ki sta ugnala Helios Sunse in Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo. Košarkarji so na dvobojih prikazali kar nekaj domiselnih potez, ki si jih zdaj lahko ogledate tudi v videoposnetku.

Primorska in Podčetrtek ukanila Helios in Šenčur

Osemnajsto kolo lige Nova KBM se je v soboto nadaljevalo s tremi tekmami, ki nas niso pustile ravnodušnih. Terme Olimia Podčetrtek in Sixt Primorska sta v gosteh presenetila Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo in Helios Sunse, Zlatorog pa je doma zanesljivo premagal LTH Castings.

Rogaška naredila odločen korak proti končnici

Po srečanju med Hopsi in Krko se je 18. kolo lige Nova KBM sinoči nadaljevalo s tekmo med Portorožem in Rogaško. Na Obali so bili skozi celoten obračun boljši tekmeci gostje, ki so na koncu prišli do zanesljive zmage s kar 50 točkami razlike (58:108).

MVP 15. kola lige Nova KBM: Jakob Čebašek

Najkoristnejši igralec 15. kola lige Nova KBM je postal košarkar Hopsov Jakob Čebašek, ki je ta laskavi naziv prejel že v 9. kolu. 25-letni branilec je na tekmi proti LTH Castingsu v statistiko vpisal 11 točk, 19 skokov, 2 podaji in 2 pridobljeni žogi ter zbral statistični indeks 27.

Primorska se je odpovedala svojemu prvemu organizatorju igre

Vodstvo prvoligaškega košarkarskega kluba Sixt Primorska je konec januarja zaradi neprimernega vedenja in nespoštovanja kluba suspendiralo ameriškega košarkarja Troyja Franklina, zdaj pa so Koprčani z njim prekinili sodelovanje.

VIDEO: V obračunih med pokalnimi prvaki slavili Olimpija in Krka

Na praznično sredo sta bili v ligi Nova KBM odigrani dve tekmi. Na zaostalem srečanju 15. kola je Union Olimpija z 79:71 premagala Helios Sunse, na prvi tekmi 18. kola med Hopsi in Krko pa so se zmage veselili gostje (64:70).

Več člankov...

Iskalnik