Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Bosta Jure Zdovc in Aleš Pipan znova selektorja?

Štajerska košarkarska stratega Jure Zdovc in Aleš Pipan sta si svojo trenersko pot stlakovala tudi z uspešnim delom v slovenski reprezentanci, zdaj pa jima službo v izbrani vrsti že kar redno ponujajo tudi v tujini.

MVP domuje pri Hopsih, v najboljši peterki pa so še igralci Zlatoroga, Olimpije, Tajfuna in Rogaške

Ob koncu rednega dela moškega državnega prvenstva smo naredili pregled najboljših košarkarjev in dosežkov v dosedanjem delu sezone lige Nova KBM.

Šenčurju bo obstanek skušal zagotoviti tudi MVP v rednem delu lige Nova KBM

Ekipa Šenčurja Gorenjske gradbene družbe je pod vodstvom novega trenerja Gregorja Vodenika redni del državnega prvenstva zaključila z izkupičkom 7 zmag in 15 porazov, v ligo za obstanek pa se bo podala z obetavno okrepitvijo.

Rogaška v ligo za prvaka z novim branilcem

Moštvo Rogaške se je pred začetkom končnice državnega prvenstva okrepilo z novim tujim košarkarjem.

Primorska in Olimpija v nadaljnje tekmovanje s prvega in drugega najboljšega mesta

Redni del moškega državnega prvenstva je končan. Na zadnjih dveh tekmah 22. kola lige Nova KBM do presenečenj ni prišlo. Sixt Primorska je v gosteh premagala Terme Olimia Podčetrtek, Union Olimpija pa je doma ugnala Rogaško.

Znanih vseh šest udeležencev lige za prvaka

V torek se je začelo zadnje kolo rednega dela moškega državnega prvenstva. Tajfun je ugnal LTH Castings, Zlatorog je na lokalnem derbiju premagal Hopse, Krka je porazila Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo, Helios Sunsi pa so z zmago nad Portorožem postali zadnji udeleženci lige za prvaka.

Več člankov...

Iskalnik