Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Domžalčani ugnali Grosupeljčana in Sarajevčane

Helios Sunsi nadaljujejo s pripravami na začetek sezone, ki se nezadržno približuje. Tokrat so v domači dvorani gostili košarkarje moštva Spars iz Sarajeva in v tesni končnici slavili zmago z 82:77.

Podarjamo dragocene artikle evropskega prvenstva!

V zahvalo za vaše zvesto spodbujanje zlate moške reprezentance, smo se na portalu Slovenska Košarka odločili, da bomo vse slovenske navijače nagradili s prav posebno nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za dragocene rekvizite zgodovinskega evropskega prvenstva.

Primorska na zadnje tri pripravljalne tekme

Košarkarji Sixta Primorske bodo pred odhodom v Laktaše, kjer jih med 27. in 29. septembrom čakajo kvalifikacije za drugo ligo ABA, odigrali še tri pripravljalne tekme.

Ilirija pripeljala še mladega centra in končala s kadrovanjem

Vodstvo ljubljanske Ilirije je sklenilo sodelovanje še z nekdanjim kadetskim reprezentantom Srbije in zaključilo s sestavo članske ekipe za prihajajočo sezono lige Nova KBM.

Domžalčani nemočni proti Turkom

Helios Sunsi so včeraj odigrali novo pripravljalno tekmo za sezono 2017/18. Tako kot Ljubljančani iz vrst Petrola Olimpije, so tudi Domžalčani srečanje organizirali v Kranjski Gori, njihov tekmec pa je bil Bešiktaš iz Istanbula.

Bolčina znova pri državnih prvakih

Slovenski center Tomaž Bolčina v najmočnejšem državnem prvenstvu ne bo branil koša še v četrtem klubu, saj se je vrnil k staremu delodajalcu.

Več člankov...

Iskalnik