Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Predzadnje kolo odpirajo lanskoletni finalisti

Z obračunom med Rogaško in Petrolom Olimpijo se bo danes ob 19. uri začelo predzadnje, 17. kolo rednega dela lige Nova KBM.

Rogaška v preostanek sezone s tujcem manj

Članska ekipa Rogaške bo boj za naslov prvaka v državnem prvenstvu in drugi diviziji regionalne lige ABA nadaljevala brez tujega košarkarja.

Zlatorog po 12. porazu v ligo za obstanek

Štirikratni državni podprvak Zlatorog doživlja najtežje trenutke v svoji 48-letni zgodovini. V 16. kolu lige Nova KBM je v gosteh pri Iliriji utrpel drugi zaporedni poraz, po katerem je že znano, da bo redni del tekmovanja zaključil na enem od zadnjih dveh mest.

Šenčur, Hopsi in Krka v boj za ligo za prvaka

V najbolj kakovostnem slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarje se bo danes nadaljevalo 16. kolo. Sixt Primorska bo ob 18. uri gostila Helios Sunse, Rogaška bo ob 19. uri gostovala pri Šenčurju Gorenjski gradbeni družbi, Hopsi pa bodo ob prav tako 19. uri gostili Krko.

V končnico državnega prvenstva še Šenčur in Krka

S tekmo med Ilirijo in Zlatorogom se bo danes končalo 16. kolo lige Nova KBM, v katerem so zmago zaenkrat vknjižili že Šentjur, Helios Suns, Šenčur Gorenjska gradbena družba in Krka.

VIDEO: Olimpija v Šentjurju stopila na mino

V ligi Nova KBM je bila sinoči odigrana prva tekma 16. kola, na kateri sta se pomerila osmouvrščeni Šentjur in drugouvrščena Petrol Olimpija. Na veliko presenečenje slovenske košarkarske javnosti so se zmage razveselili Šentjurčani, ki so zmagali z visokih 82:66.

Več člankov...

Iskalnik