Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Državni prvaki prvič poraženi

V petek se je s tekmo v Laškem začelo 4. kolo lige Nova KBM. Zlatorog je na domačem parketu pripravil presenečenje doslej vodilni Petrol Olimpiji in jo po trdem boju premagal z 88:82.

Med najboljšo dvajseterico še Hopsi, Ilirija, Parklji in Medvode

V sredo so se v pokalu Spar zvrstile nove povratne tekme drugega kroga, po katerih so mesta med najboljšo dvajseterico zasedli še štirje klubi.

Črnomelj, Litija in Tolmin po velikem preobratu do napredovanja

V pokalu Spar smo dobili šest novih udeležencev tretjega kola. Helios Sunsom so se v naslednjem krogu pridružili Branik, ECE Triglav, Kolpa Črnomelj, Litija, Plama-pur in Tolmin.

VIDEO: Olimpija po preobratu do zmage in vodilnega mesta na lestvici

Tretje kolo lige Nova KBM sta v ponedeljek v Ljubljani sklenili ekipi Petrola Olimpije in Hopsov. Srečanje med Ljubljančani in Polzelani so z 80:75 dobili gostitelji. Preostale štiri tekme kroga so bile odigrane v soboto.

Domžalčani in Konjičani že v tretjem krogu

Sinoči sta bili v pokalu Spar na sporedu dve tekmi. V Slovenskih Konjicah so pričakovali dvoboj med Konjicami in Radensko Creativ iz Murske Sobote, v Domžalah pa obračun med Helios Sunsi in Cerknico.

Zlatorog in Krka padla v gosteh

Tretji krog lige Nova KBM je že na prvih štirih tekmah postregel s kar nekaj razburljivimi obračuni, na katerih je v gosteh zaenkrat slavila le Ilirija.

Več člankov...

Iskalnik