Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Odhodi igralcev so se začeli vrstiti tudi pri Olimpiji

Union Olimpija se je danes razšla s svojo zadnjo okrepitvijo pred letošnjo sezono, v kratkem pa naj bi klub zapustil še en tuji košarkar.

Hopsi in Portorož z gostovanja brez prask

V slovenskem pokalnem tekmovanju za moške se bo nocoj končala prva polovica 3. kroga. LTH Castings in Rogaška sta si nastop v naslednjem kolu že zagotovila, prednost pred povratno tekmo pa imajo Celje, Konjice, Šenčur Gorenjska gradbena družba, Sixt Primorska, ECE Triglav in po novem tudi Hopsi in Portorož.

Domžalčani medse sprejeli še Novozelandca

Po tem, ko se je Helios Sunsom pridružil Maj Kovačevič, je klub pripeljal novo okrepitev. V Domžalah bo po odhodu Kyla Caseyja igral Američan z novozelandskim potnim listom Marcel Jones, ki je podpisal pogodbo do konca sezone 2016/17.

Primorska in Triglav na povratno tekmo z visoko prednostjo

V pokalu Spar sta se odigrali novi dve tekmi 3. kroga. V Ljubljani sta se pomerila Parklji in Sixt Primorska, v Kranju pa ECE Triglav in Koper.

Blaž Mesiček na tarči Italijanov

Obetavni slovenski branilec Blaž Mesiček pri Unionu Olimpiji v letošnji sezoni beleži še boljše predstave kot v lanski, zato ne preseneča, da so ga pod drobnogled vzeli tudi italijanski klubi.

Zlatorog v Laškem ostaja neporažen tudi po gostovanju Krke

S tekmo med Zlatorogom in Krko se je začelo 10. kolo lige Nova KBM. Zanimiv obračun so zasluženo dobili Laščani, ki so Novomeščane premagali s 94:79. Zlatorog tako z doseženimi devetimi zmagami še naprej ostaja vodilno moštvo lige.

Več člankov...

Iskalnik