Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zlatorog zapušča njegov najbolj prepoznaven obraz

Košarkarji Zlatoroga se letos prvič v zadnjem desetletju niso uvrstili med najboljših osem ekip slovenskega državnega prvenstva, na boljše čase pa bodo očitno morali počakati še kar nekaj časa.

Krka bo menjala celotno podobo

Košarkarski klub Krka Novo mesto je objavil javni natečaj za oblikovanje oziroma prenovo njegove celostne grafične podobe in prepoznavnega grba.

Državni prvaki pripeljali prvo zvenečo okrepitev

Petrol Olimpija je že dva dni po ubranitvi naslova državnega prvaka začela sestavljati ekipo za naslednjo sezono. Za prvo okrepitev je izbrala velikega hrvaškega talenta Luko Šamanića, sina slovenski košarkarski javnosti dobro poznanega nekdanjega košarkarja Marka Šamanića.

Olimpija po pravi drami znova na vrhu

Razburljiva sezona lige Nova KBM je končana, z nazivom najboljšega košarkarskega kluba v Sloveniji pa se bo celo leto lahko zopet hvalila Petrol Olimpija, ki je na odločilni peti tekmi finala šele v podaljšku ugnala Krko in se na domačem parketu razveselila še svojega 17. naslova državnega prvaka.

V Šenčurju potrdili prve štiri igralce

V športni dvorani Šenčur ni miru, saj neutrudni trener Šenčurja Gorenjske Gradbene družbe Rade Mijanović v njej že pospešeno preskuša nove košarkarje, ki bi lahko dali novo dimenzijo kakovosti ekipi, ki je v minuli sezoni podrla vse klubske rekorde.

Šentjur v svoje vrste vrnil izgubljenega sina

Prva ekipa košarkarskega kluba Šentjur je sezono lige Nova KBM z 9 zmagami in 23 porazi končala na 8. mestu, naslednje tekmovalno leto pa bo končni rezultat skušala izboljšati tudi z izkušenim povratnikom.

Več člankov...

Iskalnik