Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Najlepše akcije 16. kola lige Nova KBM

V 16. kolu slovenskega državnega prvenstva za članske košarkarje so se doslej odigrale štiri od šestih tekem, končna razlika pa niti enkrat ni bila višja od osmih točk. V izenačenih bojih smo videli kar nekaj domiselnih potez, ki si jih zdaj lahko ogledate tudi v videoposnetku.

Podčetrtek namučil favorizirani Helios

V soboto je bilo v ligi Nova KBM odigrano le eno srečanje. Helios Sunsi so v športni dvorani Domžale gostili Terme Olimia Podčetrtek, na koncu pa po velikem preobratu prišli do pomembne zmage v boju za ligo za prvaka (67:59).

Primorska suspendirala Franklina

Vodstvo košarkarskega kluba Sixt Primorska je po torkovi povratni tekmi osmine finala pokala Spar v Škofji Loki proti LTH Castings kaznovalo Troyja Franklina zaradi neprimernega vedenja in nespoštovanja kluba.

V pokalu Spar znanih vseh osem četrtfinalistov

Z včerajšnjo zadnjo povratno tekmo zadnjega kroga smo dobili še osmega četrtfinalista 16. pokala Spar. V končnico se je uvrstil še Zlatorog, ki je tudi v drugo prepričljivo premagal Portorož (100:66).

VIDEO: Šenčur presenetil Tajfun, Hopsi do zmage po podaljšku

V ligi Nova KBM sta bila sinoči odigrana dva obračuna. Zaostalo srečanje 15. kola sta odigrala LTH Castings in Hopsi, do zmage pa so po podaljšku prišli Polzelani, 16. kolo pa se je nadaljevalo s tekmo med Tajfunom in Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo, v razburljivi končnici pa so slavili Šenčurjani in tako dosegli svojo šesto zmago v sezoni.

Hopsi tudi letos v četrtfinalu pokala Spar

Na Polzeli se je včeraj odigrala predzadnja tekma zadnjega kroga pokala Spar. V tamkajšnji športni dvorani sta se srečali ekipi Hopsov in ECE Triglava, daljši konec pa so tudi v drugo potegnili Polzelani.

Več člankov...

Iskalnik