Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Rogaška v ligo za prvaka z novim branilcem

Moštvo Rogaške se je pred začetkom končnice državnega prvenstva okrepilo z novim tujim košarkarjem.

Znanih vseh šest udeležencev lige za prvaka

V torek se je začelo zadnje kolo rednega dela moškega državnega prvenstva. Tajfun je ugnal LTH Castings, Zlatorog je na lokalnem derbiju premagal Hopse, Krka je porazila Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo, Helios Sunsi pa so z zmago nad Portorožem postali zadnji udeleženci lige za prvaka.

Šenčur v podaljšku ugnal Rogaško, Podčetrtek do nove pomembne zmage v boju za obstanek

V soboto se je končalo 21. oziroma predzadnje kolo rednega dela lige Nova KBM. Na zadnjih dveh tekmah sta si zmago izborila Šenčur Gorenjska gradbena družba in Terme Olimia Podčetrtek, ki sta bila v gosteh boljša od Rogaške in LTH Castingsa.

VIDEO: Hopsi poslabšali položaj državnih prvakov, Tajfun brez težav čez Portorož

V petek se je nadaljevalo 21. kolo lige Nova KBM. Na Polzeli so Hopsi gostili in zanesljivo premagali Helios Sunse (87:70), ki si bodo končnico tako morali priigrati na zadnji tekmi rednega dela, v Portorožu pa je Tajfun dosegel deveto zmago (46:77) in se z njo še oddaljil od zadnjih štirih moštev v državnem prvenstvu.

Hopsi pripeljali še drugega centra

Po odhodu Stephena Hurta so Hopsi hitro našli novega visokoraslega košarkarja, ki bo v nadaljevanju državnega prvenstva nosil rumeno-modri dres.

Nad razvojem slovenske košarke bo po novem bdelo 14 košarkarskih delavcev

Košarkarska zveza Slovenije in Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije sta po ustanovitvi neodvisne skupine za novejši in plodovitejši razvoj moške in ženske košarke izbrali njene člane.

Več člankov...

Iskalnik