Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Grega Nachbar po novem v Domžalah

Ker se je dosedanji pomočnik trenerja članske ekipe Helios Suns Dejan Jakara odločil, da bo svojo kariero nadaljeval na Češkem, je uprava domžalskega kluba že dobila dostojno zamenjavo.

Goran Dragić se na EP 2017 pripravlja tudi z judom

Slovenska moška članska reprezentanca bo čez točno tri tedne začela s pripravami na evropsko prvenstvo, najbolj pridni potencialni reprezentanti pa se že kar nekaj časa pripravljajo individualno.

Olimpija bo razrešila predsednika ter upravni in nadzorni odbor kluba

V konferenčni sobi arene Stožice bo v torek, 4. julija, ob 12. uri potekala redna letna skupščina Uniona Olimpije, ki bo odprta za javnost.

Olimpija pripeljala nazaj še svojega tretjega izgubljenega sina

Državni prvaki pospešeno nadaljujejo s sestavo ekipe za prihajajočo sezono. Po Janu Španu in Erjonu Kastratiju je novi stari član Uniona Olimpije postal še Bojan Radulović.

MVP lanskega finala znova v Sloveniji!

Pred začetkom nove sezone se je Sixt Primorska dodatno okrepila pod obročem. Svoj koš bo odslej varovala tudi s pomočjo hrvaškega košarkarja Marjana Čakaruna.

V Šentjurju Američana izgubili, na Polzeli pa pridobili

Igralski mozaik za naslednjo sezono počasi sestavljata tudi upravi Tajfuna in Hopsov, katerih ekipi bosta tudi v prihodnji sezoni tekmovali v ligi Nova KBM in pokalu Spar.

Več člankov...

Iskalnik