Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Tajfun po neverjetnem delnem nizu slavil tretjo zaporedno zmago

V ponedeljek sta se v srečanju 10. kola lige Nova KBM pomerila Tajfun in Portorož. Šentjurčani so na krilih odlične prve četrtine, ki so jo dobili z 38:10, prišli do visoke zmage s 101:67.

Helios razkril svojo plat zgodbe o zadevi Čebašek

V taboru Helios Sunsov so ostro obsodili izjavo trenerja Hopsov Boštjana Kuharja po sobotni tekmi v Domžalah, ki so jo gostitelji dobili z rezultatom 84:66.

Hopsi morali priznati premoč Heliosu

V soboto sta bili v ligi Nova KBM na sporedu dve srečanji. V Domžalah so aktualni državni prvaki premagali Hopse s Polzele (84:66), Rogaška pa je zmagala na gostovanju v Šenčurju (77:63).Obe zmagovalni ekipi sta zabeležili šesto zmago v sezoni.

Zlatorog od Tajfuna boljši tudi v pokalu

S tekmo med Tajfunom in Zlatorogom se je sinoči v Šentjurju končala prva polovica 3. kola pokala Spar. Pred povratnim obračunom v Laškem so si prednost priigrali Laščani, ki so slavili z 78:61.

Olimpija le še s štirimi dvometraši

Union Olimpija se je po razhodu z Markom Mlađanom danes razšla še s Semjonom Šaškovom, ki je pri zmajih prav tako nastopal na položaju krila oziroma krilnega centra.

VIDEO: Primorska podarila zmago Olimpiji

Na edini petkovi tekmi v državnem prvenstvu sta se na Ježici srečala Union Olimpija in Sixt Primorska. Po izenačenem boju in razburljivi končnici so dvignjenih glav parket zapustili gostitelji, ki so zmagali s 75:71.

Več člankov...

Iskalnik