Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Šentjur pripravlja past za Olimpijo

Z obračunom med Šentjurjem in ljubljansko Petrol Olimpijo se bo nocoj v ligi Nova KBM končalo 2. kolo lige za prvaka, v kateri zaenkrat najbolje kaže novomeški Krki.

KZS pripravlja volilno skupščino

V četrtek bo v Ljubljani potekala volilna skupščina Košarkarske zveze Slovenije, na kateri bodo med drugim izvolili tudi predsednika, podpredsednike in člane nadzornega odbora zveze.

Jan Kosi bo odstoten vsaj mesec dni

Krilni center Sixta Primorske Jan Kosi se je poškodoval na nedeljski tekmi proti Šenčurju Gorenjski gradbeni družbi, podrobnejši zdravniški pregled v Splošni bolnišnici Izola pa je pokazal, da si je Jan poškodoval meniskus.

V ligi za obstanek poraza ne poznajo le še trije klubi

V elitnem državnem prvenstvu za članske košarkarje sta bili včeraj na sporedu tudi tekmi 2. kola lige za obstanek, ki se je končalo z zmagama Hopsov in Term Olimia Podčetrtka.

V ponovitvi finala pokala Spar zopet uspešnejša Primorska

V ligi Nova KBM se je v nedeljo nadaljevalo 2. kolo lige za prvaka. V Kopru sta se srečali zasedbi Sixta Primorske in Šenčurja Gorenjske gradbene družbe, nov par točk pa so si pripisali Koprčani.

Ilirija prvič v sezoni ugnala državne podprvake, Krka boljša od Heliosa

V ligi Nova KBM se je v soboto začelo 2. kolo lige za prvaka, v katerem so se pod prve zmagovalce podpisali košarkarji Ilirije in Krke, ki so premagali goste iz Rogaške Slatine in Domžal.

Več člankov...

Iskalnik