Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Šentjur posegel po novi ameriški okrepitvi

Ekipa Šentjurja se želi izogniti osvojitvi enega od zadnjih dveh mest v ligi Nova KBM, ki vodita v ligo za obstanek, zato se je pred nadaljevanjem sezone okrepila z novim ameriškim košarkarjem.

Zlatorog našel novega Američana

Košarkarski klub Zlatorog je po menjavi za ameriškega krilnega centra Karviarja Shepherda našel še naslednika branilca Mihe Lapornika.

Primorska po nove zmage tudi s članskim reprezentantom

Člansko moštvo Sixta Primorske je pred nadaljevanjem sezone v treh različnih tekmovanjih postalo bogatejše za slovenskega reprezentanta Matica Rebca.

Pri Olimpiji izvedli trenersko rošado

Aktualna državna in pokalna prvakinja Petrol Olimpija ima novega glavnega trenerja. Zdaj že nekdanjega stratega Gašperja Okorna je nasledil Zoran Martić.

Šenčur doma deklasiral Rogaško

V ponedeljek je bila v pokalu Spar na sporedu prva četrtfinalna tekma med Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo in Rogaško.

Slovenska košarka dobila svoje arbitražno sodišče

Košarkarska zveza Slovenije je na lanski seji izvršnega odbora potrdila ustanovitev arbitražnega razsodišča za spore v košarki, ki bo slovenskim košarkarjem in košarkaricam, trenerjem in trenerkam ter ostalim košarkarskim delavcem v prihodnje olajšal reševanje morebitnih poslovnih sporov.

Več člankov...

Iskalnik