Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Hopsi bodo mladostnega videza tudi v letu 2019

Za Hopsi s Polzele je izredno naporna sezona, v kateri so si Štajerci šele v ligi za obstanek izborili mesto v naslednji sezoni lige Nova KBM, po zasluženem počitku pa so trikratni državni podprvaki znova prižgali motorje in se pognali proti prihodnosti.

Državni podprvaki začeli graditi okostje ekipe

V košarkarskem klubu Krka so po izjemno uspešni sezoni, v kateri so s člansko ekipo v štirih različnih tekmovanjih brez finala ostali le v pokalu Spar in osvojili naslov prvaka 2. lige ABA, začeli sestavljati novo zmagovalno zasedbo.

V Laškem uvedli prvo novost

Prvič v skorajda 50-letni zgodovini košarkarskega kluba Zlatorog se je zgodilo, da so na njegovi redni volilni skupščini, namesto predsednika, izvolili predsednico.

Šenčur ima za naslednjo sezono pripravljeno že celo peterko

Slovenski prvoligaški klub Šenčur Gorenjska Gradbena družba je zelo pohitel s sestavo članske ekipe za sezono 2018/19, posledica tega pa je, da se lahko že v tem trenutku v boj poda s petimi igralci.

Bodo pokalni prvaki še stavili na kandidata za člansko reprezentanco?

V nedavno končani sezoni se je Sixt Primorska v vseh treh sodelujočih tekmovanjih prebila med najboljše štiri ekipe, v naslednji sezoni pa želi poseči še po kakšni trofeji več.

Olimpija obdržala trenerja in se spustila v lov za novim 18-letnikom

Direktor košarkarske Olimpije Roman Lisac je potrdil, da bo državne prvake tudi v prihajajoči sezoni vodil trener Zoran Martić in ob tem namignil, da bo med okrepitvami precej golobradih košarkarjev.

Več člankov...

Iskalnik