Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Rogaška ugnala Zlatorog, doma slavila le Olimpija

V moškem državnem prvenstvu se je v sredo začela liga za prvaka. V prvem kolu so se med seboj pomerili Helios Sunsi in Krka, Zlatorog in Rogaška ter Union Olimpija in Hopsi, zmago pa so si priborili Novomeščani, Slatinčani in Ljubljančani.

Državni prvaki v končnico še brez svojega drugega najboljšega strelca

Helios Sunsi so pred današnjim začetkom končnice državnega prvenstva ostali še brez svojega drugega najboljšega strelca v ligi Nova KBM.

Bosta Jure Zdovc in Aleš Pipan znova selektorja?

Štajerska košarkarska stratega Jure Zdovc in Aleš Pipan sta si svojo trenersko pot stlakovala tudi z uspešnim delom v slovenski reprezentanci, zdaj pa jima službo v izbrani vrsti že kar redno ponujajo tudi v tujini.

Šenčurju bo obstanek skušal zagotoviti tudi MVP v rednem delu lige Nova KBM

Ekipa Šenčurja Gorenjske gradbene družbe je pod vodstvom novega trenerja Gregorja Vodenika redni del državnega prvenstva zaključila z izkupičkom 7 zmag in 15 porazov, v ligo za obstanek pa se bo podala z obetavno okrepitvijo.

MVP domuje pri Hopsih, v najboljši peterki pa so še igralci Zlatoroga, Olimpije, Tajfuna in Rogaške

Ob koncu rednega dela moškega državnega prvenstva smo naredili pregled najboljših košarkarjev in dosežkov v dosedanjem delu sezone lige Nova KBM.

Primorska in Olimpija v nadaljnje tekmovanje s prvega in drugega najboljšega mesta

Redni del moškega državnega prvenstva je končan. Na zadnjih dveh tekmah 22. kola lige Nova KBM do presenečenj ni prišlo. Sixt Primorska je v gosteh premagala Terme Olimia Podčetrtek, Union Olimpija pa je doma ugnala Rogaško.

Več člankov...

Iskalnik