Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Olimpija se je Zlatorogu oddolžila za poraz

V najkakovostnejšem državnem prvenstvu za članske košarkarje se je v ponedeljek končalo 13. kolo, v katerem so se zadnje zmage razveselili košarkarji Petrola Olimpije.

Svoje vrste okrepili tudi Hopsi

V novem letu je vsaj eno okrepitev poiskala že kar polovica klubov lige Nova KBM. Najnovejši med njimi so Hopsi, ki so na Polzelo vrnili svojega nekdanjega igralca.

V Domžalah in Ljubljani kar trije podaljški

V ligi Nova KBM se je včeraj začelo razburljivo 13. kolo, ki se bo končalo s ponedeljkovim obračunom med Petrolom Olimpijo in Zlatorogom. Pred domačimi navijači sta zmagala Helios in Rogaška, v gosteh pa sta slavila Šentjur in Sixt Primorska.

Zoran Martić: ''Pričakujem večjo disciplino''

Slovenski trener Zoran Martić je na klopi Petrola Olimpije debitiral z zmago, po uspehu v Ligi prvakov pa že pogleduje proti naslednjim izzivom.

V Šenčurju pripravljajo past za vodilno Primorsko

V najkakovostnejšem državnem prvenstvu v moški košarki se bodo danes ob 19. uri odigrale štiri od petih tekem 13. kola. Ilirija bo gostila Šentjur, Krka bo gostovala pri Helios Sunsih, Rogaška bo gostila Hopse, vodilna Sixt Primorska pa bo gostovala pri Šenčurju Gorenjski gradbeni družbi. Tekma med Petrolom Olimpijo in Zlatorogom bo na sporedu v ponedeljek.

V uvodnem obračunu nekdanjih prvakov boljša Krka

V Laškem sta sinoči prvo medsebojno tekmo v četrtfinalu pokala Spar odigrala nekdanja pokalna prvaka Zlatorog in Krka. Do zmage so prišli Novomeščani, ki so si pred povratnim srečanjem priigrali 14 točk naskoka.

Več člankov...

Iskalnik