Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Krka po izenačenje v finalni seriji

V ligi Nova KBM se bo finale med Petrolom Olimpijo in Krko drevi nadaljevalo z drugo tekmo, ki se bo v novomeški dvorani Leona Štuklja začela ob 18. uri.

Kjer se borita dva, Slovenec dobiček ima

V najmočnejšem hrvaškem državem prvenstvu v moški košarki sta postala znana oba finalista 27. klubske sezone.

Finale bolje začeli aktualni prvaki

Sinočnji večer bo navijačem Olimpije še nekaj časa ostal v lepem spominu, saj so njihovi ljubljenci slavili tako na slovenskem košarkarskem kot tudi na nogometnem derbiju.

Pri vlečnem konju gorenjske košarke že kujejo nove načrte

Najmanjši kraj med slovensko košarkarsko elito je v letošnji sezoni dosegel nekaj mejnikov, ki košarkarski klub Šenčur Gorenjska gradbena družba postavljajo v širši vrh slovenske klubske košarke.

Najtrofejnejša kluba začenjata boj za košarkarski prestol

V 27. sezoni najmočnejšega slovenskega državnega prvenstva v košarki se danes začenja veliko finale, v katerem se bosta še devetič v zgodovini spopadli večni tekmici, Petrol Olimpija in Krka.

"V finale sta se uvrstili najboljši ekipi"

V slovenski prestolnici je v četrtek potekala novinarska konferenca pred sobotnim začetkom finala lige Nova KBM, v katerem se bosta še devetič pomerili ekipi Petrola Olimpije in Krke. Pred prvo tekmo v seriji na tri zmage, ki se bo zgodila v Ljubljani, so pričakovanja strnili oba trenerja in kapetana.

Več člankov...

Iskalnik