Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Olimpija z vrha zrinila Krko, predlanski prvaki padli na dno

V ligi Nova KBM so bile sinoči odigrane vse štiri tekme 3. kola lige za prvaka, po njem pa poraza ne pozna samo še Petrol Olimpija, ki je v derbiju kroga s 77:70 ugnala Krko.

Po današnjem dnevu bo v ligi za prvaka brez poraza le še ena ekipa

Drevi ob 19. uri se bodo v najmočnejšem državnem prvenstvu v moški košarki začele vse štiri tekme 3. kola lige za prvaka. Helios Sunsi bodo gostili Sixta Primorsko, Krka bo gostovala pri Petrolu Olimpiji, Rogaška bo gostila Šentjur, Ilirija pa bo gostovala pri Šenčurju Gorenjski gradbeni družbi.

Zlatorog do najvišje zmage v sezoni, Hopsi odpor Podčetrtka strli šele v zadnji minuti

V ligi Nova KBM sta se sinoči odigrala prva dvoboja 3. kola lige za obstanek, na katerih sta zmago slavili ekipi Zlatoroga in Hopsov, ki sta zdaj edini brez poraza.

"Skušali bomo prisluhniti klubom ter dvigniti raven klubske košarke v Sloveniji"

V četrtek je v Ljubljani potekala volilna skupščina Košarkarske zveze Slovenije, na kateri so pooblaščeni predstavniki izvolili stare in tudi nekaj novih članov.

V Podčetrtku obračun še neporaženih moštev

V najbolj kakovostnem slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarje se bosta nocoj v Laškem in Podčetrtku zvrstili prvi dve tekmi 3. kola lige za obstanek.

VIDEO: Olimpija z zmago po podaljšku na vrh lige za prvaka

V ligi Nova KBM sta se na zadnjem dvoboju 2. kola lige za prvaka srečala Šentjur in Petrol Olimpija. V Šentjurju so se po dodatnih petih minutah igre zmage z 89:87 razveselili gostje.

Več člankov...

Iskalnik