Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Vrhunci prvih tekem polfinala

Polfinale moškega državnega prvenstva se bo nadaljevalo jutri, ko bo Union Olimpija gostila Krko, tačas pa si lahko ogledate nabor najlepših akcij prvih polfinalnih tekem.

Prvi podajalec lige Nova KBM odslej za Sixt Primorsko?

Za organizatorjem igre Danielom Vujasinovićem je izvrstna sezona, v kateri nas je s svojimi odličnimi predstavami spomnil na njegove zlate čase pri Hopsih s Polzele.

VIDEO: Zlatorog in Olimpija povedla v seriji

V moškem državnem prvenstvu sta se nocoj odigrali prvi tekmi polfinala. Po razburljivi končnici sta si vodstvo v seriji priigrala Zlatorog in Union Olimpija, ki sta v gosteh ugnala Rogaško in Krko.

Jan Špan: "Moji največji prednosti sta pick'n'roll igra in met"

Organizator igre Zlatoroga Jan Špan je po predčasnem koncu sezone do tedaj najkoristnejšega igralca moštva Igorja Tratnika dokazal, da lahko prevzame njegovo vlogo. V zadnjih dveh kolih lige Nova KBM za prvaka je obakrat presegel mejo 20 doseženih in indeksnih točk, s čimer je bil dvakrat zapovrstjo imenovan za najboljšega strelca in člana najboljše peterke kola.

Trenerji pričakujejo napeto in izenačeno polfinale

Po nekaj dneh premora se bo v soboto v moškem državnem prvenstvu nadaljeval boj za naslov prvaka. V igri za krono sezone so le še Krka, Rogaška, Zlatorog in Union Olimpija, njihovi trenerji pa so na današnji novinarski konferenci predstavili svoja pričakovanja.

VIDEO: Najlepše akcije lige za prvaka in lige za obstanek

V moškem državnem prvenstvu se bo v soboto začelo polfinale, med čakanjem na boje najboljše četverice pa si lahko ogledate 12 najbolj atraktivnih akcij zadnjih dveh kol lige za prvaka in lige za obstanek.

Več člankov...

Iskalnik