Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V pokalu ostajata še ekipi Konjic in Portoroža

Z dvema dvobojema se je včeraj nadaljevalo tudi tekmovanje v slovenskem pokalu, kjer sta si z drugo zmago v svojem paru napredovanje zagotovila še Konjice in Portorož.

VIDEO: Rogaška ukanila Olimpijo, Krka premočna za Šenčur

Enajsti krog lige Nova KBM je postregel s presenečenjem že na uvodnih dveh srečanjih. V Rogaški Slatini je namreč padla Union Olimpija, Krka pa si je zmago nad Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo zagotovila šele v zadnji četrtini.

V naslednjem krogu že tudi ECE Triglav, Celje, Hopsi in Sixt Primorska

Z drugo zmago v 3. krogu pokala Spar so si po LTH Castingsu in Rogaški napredovanje v naslednji krog tekmovanja zagotovili tudi ECE Triglav, Celje, Hopsi in Sixt Primorska.

VIDEO: Najlepše akcije 10. kola lige Nova KBM

V državnem prvenstvu za moške je z 10. kolom doslej opravilo 10 od skupno 12 moštev. Zadnjo tekmo kroga bosta 11. januarja odigrala Terme Olimia Podčetrtek in LTH Castings, pred njenim začetkom pa si lahko ogledate najlepše akcije že končanih srečanj.

Krka poiskala okrepitev pod obročem

V košarkarskem klubu Krka so se odločili, da okrepijo igralski kader na položaju centra. Z Žigo Dimcem in Bosancem Imranom Polutakom si bo minute delil Srb Duško Bunić.

Potočnik bo kariero nadaljeval na Madžarskem

Po skoraj pol leta od razhoda z Union Olimpijo je trener Gašper Potočnik našel nov izziv. A ne v Sloveniji, temveč pri naših vzhodnih sosedih, kjer je sedel za krmilo trenutno drugouvrščenega moškega prvoligaškega kluba.

Več člankov...

Iskalnik