Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Tajfun k sebi zvabil veliko ime druge lige

Državni prvaki iz predlanske sezone so se pred zadnjimi štirimi krogi rednega dela lige Nova KBM okrepili z odličnim igralcem druge slovenske košarkarske lige.

Liga Nova KBM dobila svojo himno!

Liga Nova KBM ima odslej tudi uradno himno, ki je nastala v sodelovanju med banko Nova KBM in raperjem Rokom Terkajem, bolj poznanem pod umetniškim imenom Trkaj. Zanjo sta pripravila atraktiven videospot, ki si ga sedaj lahko ogledate tudi v priloženem videoposnetku.

Podčetrtek nad Olimpijo s svetovnim prvakom

Po zaključku pokala Spar se dvanajst slovenskih prvoligaških moštev pripravlja na zadnje tekme rednega dela lige Nova KBM, ki se bo nadaljevala v petek, ko se bosta odigrali prvi srečanji 19. kola. Ekipa Term Olimia Podčetrtka se bo v njem pomerila proti Unionu Olimpiji, pred dvobojem pa so Podčetrtčani poiskali svojo prvo tujo okrepitev v zgodovini.

Dino Murić kmalu v dresu večnih nasprotnikov?

Krilni center Dino Murić je pred točno enim tednom praznoval 27. rojstni dan, ob upihu svečk na rojstnodnevni torti pa si je verjetno zaželel, da bi se čimprej vrnil na parket.

Slovenci dobili nasprotnike za olimpijske igre

V Turčiji je sinoči potekalo žrebanje skupin za 23. poletne olimpijske igre gluhih in gluhonemih, na katerih bo sodelovala tudi košarkarska reprezentanca Slovenije.

Helios že našel novega organizatorja igre

Po poročanju tujih medijev so v taboru Helios Sunsov že našli menjavo za organizatorja igre Brandyna Curryja. V čevlje spretnega Američana bo kot kaže stopil nekdanji član hrvaške reprezentance do 20 let.

Več člankov...

Iskalnik