Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Umrl trener slovenskih reprezentanc

Sporočamo žalostno vest, da je včeraj v 71. letu starosti po dolgotrajni in zahrbtni bolezni umrl dolgoletni trener in košarkarski delavec Tone Bohinc.

VIDEO: Krka gladko čez Tajfun, Olimpija proti Šenčurju trepetala za zmago

V sredo se je nadaljevalo 17. kolo lige Nova KBM. V Novem mestu so do visoke zmage nad Tajfunom prišli košarkarji Krke, v Ljubljani pa je nov par točk po preobratu proti Šenčurju gorenjski gradbeni družbi osvojila ekipa Uniona Olimpije.

Znani pari četrtfinala pokala Spar

V Ljubljani je bil danes opravljen žreb parov četrtfinala 16. pokala Spar, v katerem bodo sodelovali branilka naslova Krka, Union Olimpija, Hopsi Polzela, Zlatorog, Helios Sunsi, Rogaška, Sixt Primorska in Konjice.

Hopsi še korak bližje ligi za prvaka

V predzadnjem obračunu 16. kola lige Nova KBM so na Polzeli Hopsi gostili Sixt Primorsko. Na izenačeni tekmi so do pomembne zmage v boju za ligo za prvaka prišli gostitelji (73:67). Zadnje srečanje kola med Portorožem in LTH Castings bo na sporedu 17. februarja.

Helios Sunsi z novim trenerjem do 10. zmage v sezoni, LTH Castings se je razšel z Američanoma

V torek se je s tekmo med LTH Castingsom in Helios Sunsi začelo 17. kolo lige Nova KBM. V Škofji Loki so do zmage prišli Domžalčani (85:54), ki so prvič igrali pod taktirko novega trenerja Dejana Čikića.

Državni prvaki zamenjali glavnega trenerja

Vodstvo košarkarskega kluba Helios se je pred nadaljevanjem sezone zavoljo različnih pogledov na strategijo delovanja članskega moštva in razvoja le-tega v prihodnosti odločilo, da se sporazumno razide z dosedanjim glavnim trenerjem Jakšo Vulićem.

Več člankov...

Iskalnik