Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Jaka Lakovič v bivši klub Mirze Begića

Pomožni trener moške članske reprezentance Jaka Lakovič bo še naprej služboval v Španiji, vendar pri drugem delodajalcu.

Slovenski reprezentant na preizkušnji pri Primorski

Ekipa Sixt Primorske je prejšnji teden začela s pripravami na novo sezono, po prvih treningih pa so se Nejcu Zupanu, Radetu Lisici, Danielu Vujasinoviću, Alenu Hodžiću in Rafaelu Baldassiju pridružili še Mirko Mulalić, Nebojša Joksimović, Marjan Čakarun, Tadej Ferme in član slovenske reprezentance do 20 let.

Nastop Vlatka Čančarja na EP ni ogrožen

Slovenski kandidat za nastop na evropskem prvenstvu Vlatko Čančar si je ob koncu sinočnje pripravljalne tekme s Češko poškodoval gleženj. Njegov šepajoč odhod z igrišča je vzbujal skrb, a zdravniški izvidi so danes pokazali, da poškodba na srečo ni hujše narave.

Sloveniji ni bila kos niti Češka

Moška članska reprezentanca tudi po svoji tretji pripravljalni tekmi ne pozna poraza. V Mariboru je na zadnjem dvoboju pokala Adecco porazila še Češko (88:80) in zmagoviti niz podaljšala na tri zmage.

Krka sestavila ekipo za sezono 2017/18

Sedemkratni državni prvaki so svoji članski ekipi dodali še zadnjega igralca in s tem zaključili z oblikovanjem dodobra spremenjene zasedbe.

Rogaška z novim Američanom

Članska ekipa državnih podprvakov je dobila novega nosilca igre, ki ga v Rogaški Slatini čakajo veliki čevlji rojaka Darwina Davisa.

Več člankov...

Iskalnik