Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V naslednji krog pokala še Celjani

S sinočnjo tekmo med Celjem in kamniškim Calcitom se je končal 3. krog pokala Spar, po katerem v igri za naslov prvaka ostaja le še 20 moštev.

V aktualnem krogu pokala že kar 10 preseženih stotic

V tretjem kolu pokala Spar smo priča pravi kanonadi točk, saj je doslej že sedem moštev preseglo mejo 100 doseženih točk.

V četrtem krogu pokala že sedem moštev

V pokalu Spar se počasi zaključuje tretji krog. V torek se je zvrstilo šest povratnih tekem, po katerih si je napredovanje v naslednje kolo zagotovilo novih šest ekip.

Trifunović vpoklical 14 košarkarjev, med katerimi pa ni niti Dragića niti Dončića

Teden dni pred začetkom priprav in enajst dni pred prvo kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo je selektor moške reprezentance Radovan Trifunović objavil seznam štirinajstih košarkarjev, ki bodo branili slovenske barve na tekmah proti Belorusiji in Španiji.

Med predstavniki lige Nova KBM najbolj učinkovit Šiško

V prvem delu kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019 bodo članski reprezentanci pomagali tudi štirje igralci iz državnega prvenstva, ki so bili v izbrano vrsto pozvani že tudi za priprave na minulo evropsko prvenstvo.

Po prvakih klecnili tudi podprvaki

V moškem državnem prvenstvu se je v soboto končalo šesto kolo rednega dela, v katerem so nov par točk vknjižili vsi gostitelji razen Zlatoroga.

Več člankov...

Iskalnik