Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Olimpija naprej tudi z zlatim slovenskim reprezentantom?

Članska ekipa Petrola Olimpije je zdaj tudi uradno močnejša za hrvaškega krilnega centra Luko Šamanića, črnogorskega centra Marka Simonovića in ameriškega centra Marvina Jonesa, po njihovem podpisu pogodbe pa je na vidiku že nova okrepitev državnih prvakov.

K Šenčurju tudi center Primorske

Šestouvrščena ekipa letošnjega džavnega prvenstva pridno polni vrzeli v svojem prvem moštvu, ki je pozdravilo prihod novega prišleka.

Slovenija ima znova B reprezentanco

Košarkarska zveza Slovenije je po dveh letih posta zopet obudila drugo ekipo moške članske reprezentance, na čelo katere je postavila stratega Aleksandra Sekulića.

Olimpija našla novega Američana

Državni prvaki so se na poletni tržnici naprej zapodili do stojnice z visokoraslimi košarkarji, saj so se po hrvaškem krilnem centru in črnogorskem centru odločili še za nakup ameriškega centra.

Helios bo še naprej dajal priložnost mladim košarkarjem

V prejšnji sezoni lige Nova KBM je članska ekipa Helios Sunsov nastopala s kar šestimi igralci v starosti od 17 do 19 let, ki jih bo trener Jovan Beader v naslednji sezoni še bolj potisnil v prvi plan.

V Novem mestu ostali še trije ključni igralci

Po nekajdnevnih pogovorih so v taboru Krke potrdili podaljšanje sodelovanja še s tremi ključnimi košarkarji, ki so ji v letošnji sezoni pomagali do vrnitve v elitno regionalno ligo ABA.

Več člankov...

Iskalnik