Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Prva lovorika sezone v vitrino Olimpije

Klubska sezona 2017/18 je od danes dalje odprta tudi v Sloveniji, v njej pa se je prve lovorike razveselila Petrol Olimpija, ki je v superpokalu s 94:76 ugnala Krko.

Koga bo grel šal evropskega prvenstva?

Tretja od štirih nagradnih iger evropskega prvenstva se je zaključila, po njej pa je znanih pet srečnih izžrebancev, ki jih med zimo zagotovo ne bo zeblo. Ste med njimi tudi vi?

V četrtek začetek slovenskega "maratona"

Nova klubska košarkarska sezona se bo v Sloveniji začela s tradicionalnim superpokalom, na katerem se bosta v četrtek ob 19. uri v Hali Tivoli pomerila ljubljanska Petrol Olimpija in novomeška Krka.

Olimpija navdušila proti prvaku Evrolige

Prenovljena članska ekipa Petrol Olimpije se je sinoči prvič predstavila svojim navijačem, ki so bili z videnim, kljub porazu proti turškemu Fenerbahčeju, izredno zadovoljni.

Slovenec povabljen na univerzo Russlla Westbrooka

Deset dni po zgodovinskem uspehu moške članske reprezentance je pomočnik selektorja Rado Trifunović s strani prestižne ameriške univerze UCLA prejel ponudbo za sodelovanje.

Novomeščani se ogrevajo za superpokal

V Sloveniji bodo članski košarkarji sezono odprli v četrtek, ko bo v Ljubljani na sporedu vedno zanimiva tekma superpokala.

Več člankov...

Iskalnik