Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Matic Rebec s trojko odločil dramo v Novem mestu

Krka je še drugič v letošnji sezoni ugnala Union Olimpijo (68:65). Tekmo je s trojko v zadnji sekundi odločil Matic Rebec. Zlatorog je zmagal na gostovanju v Portorožu (82:76), Rogaška pa je v lokalnem obračunu premagala ekipo Term Olimia Podčetrtka z rezultatom 83:71.

Znani vsi udeleženci zadnjega kroga rednega dela pokala Spar

S tekmo med Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo in Grosupljem se je končal tretji krog slovenskega pokala. V četrti in s tem zadnji krog pred končnico so kot zadnji napredovali Šenčurjani, ki so Grosupeljčane premagali s 66:58.

Tajfunu zmaga, Zlatorogu pa napredovanje

Sinoči sta se v Laškem na predzadnji povratni tekmi 3. kroga pokala Spar pomerila Zlatorog in Tajfun. Zmage s 67:65 so se razveselili Šentjurčani, zaradi boljše razlike med danimi in prejetimi koši pa so v naslednji krog napredovali Laščani.

Državni prvaki po polovici rednega dela prvenstva na sredini lestvice

S tekmo v enajstem krogu lige Nova KBM so v soboto opravili tudi Portorož, Helios Sunsi, Sixt Primorska in Terme Olimia Podčetrtek. V Portorožu so prepričljivo zmago slavili gostje, v Kopru pa gostitelji.

Blaž Mesiček zapustil Olimpijo!

Članska ekipa Uniona Olimpije pod žarometi spet blesti, v zaodrju pa se Ljubljančani še zmeraj soočajo z velikimi težavami. Po dolgovih do nekdanjih delojemalcev in neuspešni prisilni poravnavi je breme kluba postalo težje še za odhod obetavnega košarkarja Blaža Mesička.

VIDEO: Hopsi Zlatorogu prizadejali drugi poraz v sezoni

Enajsto kolo lige Nova KBM se je nadaljevalo s tekmo med Hopsi in vodilnim Zlatorogom. Na Polzeli so do svoje sedme zmage prišli Polzelani, Laščani, ki kljub porazu ostajajo na vrhu razpredelnice, pa so zabeležili drugi poraz.

Več člankov...

Iskalnik