Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

MVP slovenskega prvenstva išče nov klub

Po sila uspešni sezoni v dresu Hopsov s Polzele bo svojo vrednost in poslovne priložnosti na trgu prostih igralcev preveril tudi Jakob Čebašek, najkoristnejši igralec rednega dela lige Nova KBM.

Olimpija in Rogaška na četrto tekmo finala

V ligi Nova KBM se bo danes ob 18. uri odvila četrta in morda že zadnja tekma finala med Union Olimpijo in Rogaško. Ljubljančani v finalni seriji, ki se igra na tri zmage, vodijo z 2:1.

V Ljubljano prihaja množica navijačev Rogaške

Članska ekipa Rogaške je po prvi zmagi v finalu lige Nova KBM odločena, da Union Olimpijo premaga tudi v Ljubljani in izenači serijo na 2:2, pri tem pa jo podpirajo tudi njeni številni privrženci, ki bodo jutri z njo krenili na pot proti Hali Tivoli.

Rogaška podaljšala finalno serijo

Ekipa Rogaške je v finalu državnega prvenstva v tretjem poskusu prvič ugnala Union Olimpijo. Slatinčani so na domačem parketu Ljubljančane porazili z 82:72 in finalno serijo podaljšali še za najmanj eno tekmo.

Primorska na Kitajskem prvič poražena

Zasedba Sixt Primorske se še vedno mudi na Kitajskem, kjer je na četrti pripravljalni tekmi utrpela prvi poraz.

Lahko Rogaška izsili četrto tekmo?

Danes se bo odvila tretja in morda že zadnja tekma finalne serije lige Nova KBM. Union Olimpija v finalu vodi z 2:0, z nocojšnjo zmago v Rogaški Slatini pa si lahko že zagotovi naslov prvaka.

Več člankov...

Iskalnik