Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

LTH Castings do zmage po podaljšku, Helios Sunsi porazili Rogaško

V soboto sta se v ligi Nova KBM zvrstili dve tekmi. V Rogaški Slatini je do pomembne zmage prišla ekipa Helios Suns, ki tako ostaja v igri za nastop v ligi za prvaka, v Škofji Loki pa je gorenjski derbi, ki se je zavlekel v podaljšek, s košem v zadnji sekundi odločil Jan Rebec in domačim prinesel drugo zaporedno zmago.

VIDEO: V dramatični končnici prevladali Polzelani in Ljubljančani

Po tednu dni premora, v katerem smo dobili zmagovalca 26. sezone pokalnega prvenstva, se je v ligi Nova KBM začel 19. krog. Odprli so ga Hopsi in Tajfun ter Terme Olimia Podčetrtek in Union Olimpija, zmago pa so si priborili Polzelani in Ljubljančani.

Tajfun k sebi zvabil veliko ime druge lige

Državni prvaki iz predlanske sezone so se pred zadnjimi štirimi krogi rednega dela lige Nova KBM okrepili z odličnim igralcem druge slovenske košarkarske lige.

Podčetrtek nad Olimpijo s svetovnim prvakom

Po zaključku pokala Spar se dvanajst slovenskih prvoligaških moštev pripravlja na zadnje tekme rednega dela lige Nova KBM, ki se bo nadaljevala v petek, ko se bosta odigrali prvi srečanji 19. kola. Ekipa Term Olimia Podčetrtka se bo v njem pomerila proti Unionu Olimpiji, pred dvobojem pa so Podčetrtčani poiskali svojo prvo tujo okrepitev v zgodovini.

Liga Nova KBM dobila svojo himno!

Liga Nova KBM ima odslej tudi uradno himno, ki je nastala v sodelovanju med banko Nova KBM in raperjem Rokom Terkajem, bolj poznanem pod umetniškim imenom Trkaj. Zanjo sta pripravila atraktiven videospot, ki si ga sedaj lahko ogledate tudi v priloženem videoposnetku.

Slovenci dobili nasprotnike za olimpijske igre

V Turčiji je sinoči potekalo žrebanje skupin za 23. poletne olimpijske igre gluhih in gluhonemih, na katerih bo sodelovala tudi košarkarska reprezentanca Slovenije.

Več člankov...

Iskalnik