Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Škofjeločani prekinili niz porazov

V ligi Nova KBM je bila sinoči na sporedu prva tekma 5. kola lige za obstanek. Na Obali sta se srečala Portorož in LTH Castings iz Škofje Loke, po izredno izenačeni igri, ki se je zavlekla še v podaljšek, pa so zmago slavili gostje. Danes se bosta odigrali še preostali dve tekmi kola.

V najboljših peterkah največ košarkarjev in košarkaric Zlatoroga, Heliosa, Maribora in Triglava

V moškem in ženskem državnem prvenstvu so se v novem kolu lig za prvaka izluščili novi najboljši posamezniki in posameznice. Najkoristnejša igralca 4. kola sta postala člana Zlatoroga Jan Špan in Igor Tratnik, za najkoristnejšo igralko 8. kola pa je bila izbrana članica Maribra Ela Stergar.

V ligi za obstanek neporažen samo še Šenčur, Primorska tudi v prihodnje v prvi ligi

Poleg lige za prvaka se je sinoči nadaljevala tudi liga za obstanek. V 4. kolu so si novi par točk pripisali Šenčur Gorenjska gradbena družba, Terme Olimia Podčetrtek in Sixt Primorska, ki si je s četrto zmago že zagotovila obstanek v ligi Nova KBM.

Državni prvaki ostali še brez tretjega Američana

Helios Sunsi so pred današnjim nadaljevanjem lige za prvaka ostali še brez preostalega ameriškega košarkarja.

VIDEO: Zlatorog po Krki skalpiral še Olimpijo, Rogaška prvič poražena

V moškem državnem prvenstvu se je v sredo odigralo 4. kolo lige za prvaka, ki nas ni pustilo ravnodušne. V Novem mestu je Krka zadala Rogaški njen prvi poraz v končnici, v Laškem je Zlatorog ugnal Union Olimpijo, v Domžalah pa so Helios Sunse presenetili Hopsi s Polzele.

Sixt Primorska in Portorož zdaj z roko v roki

Kar se je še nedolgo nazaj šušljalo, je zdaj postalo uradno. Košarkarska kluba Sixt Primorska iz Kopra in Portorož sta sklenila dolgoročno sodelovanje, ki utegne v prihodnosti primorsko košarko vrniti na pota stare slave.

Več člankov...

Iskalnik