Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zlatorog boljši od Metalca

Zlatogog je v Šoštanju odigral prijateljsko tekmo proti srbskemu prvoligašu Metalcu iz Valjeva in kljub težavam z osebnimi napakami (po 5 so jih dobili skoraj vsi visoki igralci) po podaljšku zmagal s 87:79. Najboljši strelec Laščanov je bil Vladimir Panić (23 točk), ki je v lanski sezoni igral prav v Valjevu.

Hopsi ostali brez Jelesijeviča

Hopsi in center Nemanja Jelesijević, ki je konec avgusta podpisal enoletno pogodbo, so se sporazumno razšli. Dobra dva tedna pred začetkom lige so tako Hopsi ostali brez dobrega igralca, za izpolnitev cilja, ki je v letošnji sezoni igranje v ligi za prvaka pa bodo gotovo morali poiskati nadomestno okrepitev.

Šentjur tesno izgubil proti Metalcu

Šentjur je včeraj doma odigral prijateljsko tekmo proti srbskemu prvoligašu Metalac Valjevo ter po izenačeni igri izgubil z rezultatom 72:76. Najboljši strelec Šentjurčanov je bil Teo Simović, ki je na parketu preživel celo tekmo, saj po odhodu Edina Alispahića nima prave zamenjave. Dwayne Harmason je bil nekoliko poškodovan in je igral manj.

V ligi za prvaka bo 8 moštev

liga_telemachVčeraj je na 2. redni seji zasedal Izvršni odbor KZS, ki je med drugim sprejel sklep Združenja klubov Lige Telemach o spremembi tekmovalnega sistema lige. Tako v ligo za prvaka ne bodo šle le 4 ekipe iz prvega dela, ampak 6, preostale tri pa bodo igrale ligo za razvrstitev od 9. do 11. mesta.

Parklji imajo dolgoročen načrt

parkljiKK Parklji so znani po delu z mladimi, v svoji članski ekipi pa imajo večinoma le igralce iz svoje mladinske šole. Že pred leti so začeli načrtno vzgajati igralce za člansko ekipo, enako pa bodo storili letos. O tem nam je več povedal športni direktor Tone Corel.

Slovan drugi v Katarju

Geoplin Slovan se je minuli teden mudil na prijateljskem turnirju v Dohi, glavnemu mestu Katarja. Tam so se pomerili proti reprezetnacama Katarja in Filipinov ter proti kazahstanski ekipi Astana Tigers. Proti domačinom so izgubili, prosti ostalima dvema ekipama pa zmagali.

Več člankov...

Iskalnik