Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Skok se vrača v Škofjo Loko

loka_logo26-letni branilec Primož Skok se iz Hopsov, kjer letos tudi po uspešni rehabilitaciji poškodbe ni dobil priložnosti, seli v LTH Cast Mercator, kjer je nazadnje precej uspešno igral v sezoni 2008/09. V lanski sezoni je za Hopse v Ligi Telemach dosegal po 6,6 skoka, 2,6 skoka in 2,5 podaje na tekmo.

Liga Telemach: prvi peterki decembra

liga_telemachPo krajšem prazničnem premoru je Slovenska zopet z vami. Ob začetku novega leta smo vam pripravili dve peterki igralcev, ki so se v mesecu decembru najbolj izkazali. Zraven vsakega igralca smo pripravili tudi statistične podatke, ki so jih igralci dosegli v tem mesecu. Naj omenimo še, da pozicioniranje igralcev ni točno, ampak okvirno.

Šentjur le strl odpor Parkljev

liga_telemachKošarkarji Šentjurja so v 10. krogu Lige Telemach, zadnjem pred novoletnimi prazniki, ugnali Parklje, ki so se po zamenjavi trenerja in brez poškodovanih Mateja Luznarja ter Ernesta Novaka dolgo upirali, a na koncu izgubili s 77:87. Do zmag so prišli tudi Helios Domžale (93:79 proti Hopsom Polzela), Elektra Šoštanj (85:51 proti Mariboru Messerju) ter Geoplin Slovan (75:66 proti LTHCastu Mercatorju).

Parklji menjali trenerja

parklji_logoParklji, ki so po osmih tekmah s samimi porazi na zadnjem mestu lestvice Lige Telemach, so dobili novega trenerja. Đole Đokić je podal odstopno izjavo, zamenjal ga bo Igor Kešelj, ki je nazadnje treniral 1.B ligaša Hrastnik in pred kratkim po seriji porazov odstopil. Đokić bo še naprej ostal v klubu, kjer je trener mlajših selekcij.

Liga Telemach: Napoved 10. kroga

liga_telemachPred nami je še zadnji krog lige Telemach v letošnjem koledarskem letu. Derbi kroga se obeta v Domžalah, kjer bo Helios gostil Hopse iz Polzele, zanimivo pa bo tudi na štajerskem obračunu v Šoštanju, kjer bodo gostovali Mariborčani. Ljubljanski Parklji bodo v Šentjurju z novim trenerjem Igorjem Kešljem napadali svojo prvo zmago v letošnji sezoni, zadnji obračun kroga pa se obeta v Škofji Loki, kjer bo gostoval Geoplin Slovan.

Zlatorog se je zahvalil Mijajloviću

zlatorogIz KK Zlatorog so sporočili, da bodo po novem letu igrali brez centra Saše Mijajlovića, ki so se mu zahvalili za sodelovanje. Vzrok za to so dobri rezultati členske ekipe (11 zmag in 1 poraz), zaradi česar bodo lahko v nadaljevanju več priložosti dobili mladi - Luka Dimec, Alen Omić in Simo Atanacković. Mijajlović je v povprečju dosegal po 7,3 točke in 5 skokov na tekmo.

Več člankov...

Iskalnik