Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Smiljan Pavič ima rad Krko

Moštvo Krke počasi že dobiva jasnejšo podobo. V Novem mestu ostaja tudi Jure Balažič in Smiljan Pavič. S slednjim smo se pogovarjali in ga vprašali kaj je poglavitni razlog da je ostal. Za našo spletno stran je pokomentiral kaj lahko doseže slovenska reprezentanca na bližajočem se evropskem prvenstvu.

 

 

Trije novinci pri Krki; iščejo še krilnega centra in organizatorja igre

V novomeškem košarkarskem klubu so zavihali rokave in pripeljali tri sveže obraze. Dres Krke bodo tako v prihodnji sezoni nosili Jerome Jordan (o katerem smo že pred dnevi poročali), Jimmy Bexter in Jure Ritlop.

 

 

Uroš Zadnik verjame v povratek Zadra v NLB druščino

Pogovarjali smo se z Urošem Zadnikom, novopečenim košarkarjem Zadra. Zanimalo nas je kakšna so njegova pričakovanja pred prihajajočo sezono in ali se veseli sodelovanja z Alešem Pipanom

Ekipa: Thompson z navdušenjem prihaja v Ljubljano

Deon Thompson je za športni dnevnik Ekipa opravil intervju. Povedal je kakšna so njegova pričakovanja, zakaj je sploh izbral Olimpijo in še veliko več. 

 

 

 

Jaka Blažič o pričakovanjih v novi sredini in reprezentančni izkušnji

Kot že rečeno bo 21-letni Jaka Blažič svojo košarkarsko pot nadaljeval pri ljubljanski Olimpiji. Z njim smo po tem, ko je uradno postal Zmaj stopili v kontakt. V kratkem pogovoru je povedal zakaj se je odločil za ta klub in je med drugim tudi opisal reprezentančno izkušnjo.

 

 

Jerome Jordan prihaja v Krko

Jamajški center Jerome Jordan naj bi bil po poročanju New York Posta prva okrepitev novomeške Krke, pri kateri bo tako košarkarska tržnica končno oživela.

 

 

 

 

 

 

Več člankov...

Iskalnik